嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

想找香港cd一起扮cd出街,結交朋友

想找香港cd一起扮cd出街,結交朋友

本人十分喜歡扮女孩子,想結交一些新朋友一起出街及交流心得  
; t' V) z! H- n6 x$ V( `[email protected]
覺得好的就按一下感謝吧~~

你著開咩女仔衫?
- Q) E9 @: V1 ?% i, T  z' n我多數著校服裙~

any photo?

我都想

我都鍾意扮女仔~~add me0 V: C, [; E8 M0 W9 [
; g" h4 ]5 |9 p( e& f8 g
[email protected]

淨係你cd既話得唔得,我都想有人陪吓

i want join and walk with you all....! Z* C6 O, `8 n8 V! v: J; n
but i not a cd,may i join

搵個鐘意扮男仔既女仔,一齊CD出街,正呀!

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-4-29 20:36 發表 . [  g& ~; d5 _, j6 i* v9 O5 z# H
搵個鐘意扮男仔既女仔,一齊CD出街,正呀!
5 n1 r6 E9 X/ n. g  m. i6 U9 w  @1 X  ^4 ~
我會 不過要搵過地方變身先得

引用:
原帖由 音樂家 於 2009-4-29 21:29 發表 / b. Y- ~2 P$ C) y8 {6 j5 d* W

% Z) t% s% v, N7 F7 E( C' r, E9 _1 U+ @8 U( W
我會 不過要搵過地方變身先得
( i8 q* ?* I. J! y9 V3 J% c
! G, ]9 ]0 @, O  x" v( _

6 g5 p$ e" ]" P; O$ E$ B  n, k我驚你出街嚇親人

可以add我∼大家交流一下

預埋我呀,[email protected],唔該。

你地出左街未呀,等埋我

引用:
原帖由 grilboy 於 2009-8-5 12:36 發表   : }, c" B9 B- @. r# T  Z) Q
' G, g& `( |* V! C8 X9 W3 R
8 H# c  @9 ]% B" P% P& z5 z+ N. G& t
$ P- y  y+ a4 V# s: U. `
我驚你出街嚇親人
) j" `  @9 u8 m5 ]% N( t% h
' Z( W) L) K! L0 k/ bgrilboy 我唔知你個樣係點亦唔想知 不過你份人態度都唔係見得好好
- q; V4 b( f" p2 f7 g  }; R" r% g睇你說話態度沒有餘地 係姊妹個post到踩人幾腳黎 . M5 Y3 Z! ^" i, f! d$ J. o4 q
你做人都幾心胸狹窄 有d姊妹都著得幾好睇 你就捉雞毛蒜皮 ( ]8 s9 }4 W9 a
著得唔好睇或者身材唔好 打撃姊妹自信心 你就好似一隻癲蟹咁用蟹鉗狹人咁4 p0 _! k* ?% Z( N* i1 g# C! t
亦好似見到一個你心目中唔鍾意幾野想係呢個世界上永遠消失(如果你係地球公主的話: 不過你無可能係)
/ z  k1 ?/ ]0 m對人對事你就係見到唔滿意就會出你既情、緒、發、動

引用:
原帖由 音樂家 於 2010-1-12 19:16 發表   , [& H" O( \% Z' j: F% K8 a% a
# I: L$ \& T  G( ^
0 |& K4 b8 V" R' r6 Z) S2 P
grilboy 我唔知你個樣係點亦唔想知 不過你份人態度都唔係見得好好 ' |. V& Q9 ?. I2 b
睇你說話態度沒有餘地 係姊妹個post到踩人幾腳黎 1 F: q1 v- T$ ~3 L# n. [% b
你做人都幾心胸狹窄 有d姊妹都著得幾好睇 你就捉雞毛蒜皮
- f; F2 e, H$ p4 A  o' ?著得唔好睇或者身材唔好 打 ...
8 Q# z: T7 I& E- x9 d; g/ s6 w" l1 l5 B# j
! ~) O; W" c9 Y$ V) Z% u' q
佢不嬲都系咁嫁啦..!!; I% N1 S& m6 C& }, l  t% M/ @3 @( u
有時睇到都有d火..3 ^2 s5 \# j, j& m# G
真系好想知道佢系點ga 樣囉..
, V. Y, p& m5 q旦可能佢講ga野 有可能系同更自己講囉

回復 14# 音樂家 的帖子

說得對!1 F) f1 R$ _8 ?2 N# C5 T* B
CD呢個圈子已經唔係為外界所包容
) {5 q9 R* k+ m% i( W' ~. T所以更需要我地大家圈內人更互相尊重同包容!' W/ k$ w) B, K5 G9 Q2 I

/ d8 d! ~/ Z& g9 R* O4 l# B2 l& Q( M加上CD始終唔係真正ge女人...
5 A2 R5 P: }" f5 z( m有不足是一定的了4 [9 |' a$ k2 H9 D/ m% N! a; I
! M- e( P1 X8 s# k# H9 C
我的心裡...住著一個女孩子

我唔係想鬧佢 而係想佢諗吓人地(支持、感受同諒解)' Q! p+ [) \9 c7 |4 O
唔好諗自已咁自私 呢個世界唔係得佢一個
* R( r7 t* P/ [1 h一山還有一山高(人比人比死人) 希望明白呢個道理
: P; f$ g0 m7 I1 f& c( _+ }' {) ~) `2 x8 e

我只係說出我想說的話
% y- e3 _8 b, f& Q$ J! g$ v* `有不足既地方要改好出奇咩,我都好接受人地既批評
' S6 \; U. K* z. [8 ]" C3 }我說話已經好仁慈,比起其他討論區,我至少一定留有餘地
- Y& I4 U- A5 D. P如果你地有咩唔滿意大可對我作出不是

我一個星期總有一晚CD出街行o下,而我女友又會著黑絲一齊陪我 ~

我著女裝
1 d0 Y, m5 Q- _' {4 s咁算唔算?