嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

想識GAY Frd~

想識GAY Frd~

想識GAY Frd~ No Sex anyway
3 f3 b7 E. w& a0 Z
" e6 B9 ?7 J* m想搵gay的朋友傾下計, 我唔知知道係唔係鍾意男人.........
覺得好的就按一下感謝吧~~

干脆識個男仔試一試....  

回復 2# suedemi 的帖子

你估我唔想, 總之好多事啦.........就係想搵人分享經驗

偽娘跟Gay很多時是兩回事喔…@.@”

我明我知, 我都無女裝一排.........真係想問問咁解

有咩聯絡方法
迷你校服狂
學習成為一個囡囡
積極去嘗試與女生相處

請留下資料,或者add我wechat: bebe5520

小嘉是有男友的^^
7 ^) u" S/ U+ t3 e' A: y! T8 ~, o6 T唔知幫唔幫到妳呢^^

引用:
原帖由 紫_wInG 於 11/5/2015 08:54 發表   . V" z& j) n( d9 @$ H
小嘉是有男友的^^) ^  n* m% B- Z. m$ Q; r; w6 I  e0 j/ D
唔知幫唔幫到妳呢^^
# s1 ^/ h# |1 K" \$ ^我們雙嘉在戀戀同時出現了!
6 ?2 |! w% {9 f. W# t0 L: i1 K0 {* L# t8 w) s
p.s. 會不會有些事是有男友的小嘉沒法幫忙的…XD

pm me wechat:)

唔好意思, 近日較忙少所以Online~
: u' R! O" V- T1 `3 Y- X
- Z/ @/ X/ w+ R/ Q7 |! C$ l6 @skype好過wechat, wechat已剷app, 太多behind process

但小嘉沒有skype呢8 M1 k% W0 b$ Q" q* s. o9 T
你先pm我吧@@
% v7 N7 x2 H5 g5 }6 K  R- N& K9 Z6 D: E1 K8 h8 F" |
引用:
原帖由 jesscd 於 2015-5-15 20:17 發表   
7 p  G( `" L) D唔好意思, 近日較忙少所以Online~- x: i  X: X% x7 j4 |
6 V& l& N0 m2 P, j# Z8 p
skype好過wechat, wechat已剷app, 太多behind process

例如呢XDD
. q! I8 A! V; ]" H- {8 d0 b小嘉可是有好多「經驗」的XDD: u' m3 Y; Y' w1 A& U, r0 p

' A- ]! B/ j/ q' ~: Z
引用:
原帖由 annachan 於 2015-5-14 18:27 發表   
% l4 F. v( \2 c9 @
( W; X6 E! h/ A$ j9 \我們雙嘉在戀戀同時出現了!
+ ?9 w7 Y0 ^9 J  f! i) z& i. u& H& j/ L6 D( D4 N  c* a0 I
p.s. 會不會有些事是有男友的小嘉沒法幫忙的…XD

引用:
原帖由 紫_wInG 於 16/5/2015 06:33 發表   : G, M0 S' P: T+ Q& ~$ i8 t
例如呢XDD
8 Y9 M+ C( K: b1 t小嘉可是有好多「經驗」的XDD- u0 G1 \# b; [( f; D8 G

! ], V2 h+ K5 U3 V3 X
6 e. V* n. |1 i; e: u顧問不是要收費的吧?XD

那要看需不需要「親身指導」了....XD! L2 a" y) o( i) g6 w
1 Y, \% T8 C) S  X4 t3 h7 q1 X
引用:
原帖由 annachan 於 2015-5-16 11:11 發表   
. P+ [  w% F9 R: `0 m
% C+ V% b/ D& J  x8 u; v2 s* x顧問不是要收費的吧?XD

引用:
原帖由 紫_wInG 於 17/5/2015 00:54 發表   1 Q1 ~6 S* ^) x) o' @
那要看需不需要「親身指導」了....XD0 P) n: E  [3 V  Q; l$ s6 X

8 B0 q% c1 U! y
! n1 b7 n; A( |5 s親身指導?小王子一定不過放過妳…@_@”

他不會知道的啦嘿嘿嘿...4 a" C4 t' e* U0 T
(好吧說笑的orz
( ]- |4 T3 j- {6 _( P5 L; _
; ?* X, R% p8 z2 F7 p5 m6 `# g
引用:
原帖由 annachan 於 2015-5-17 05:05 發表   
( a9 Y1 @: T7 [; t0 w1 ], ^
) Q$ b) p4 y% t% y( P% B親身指導?小王子一定不過放過妳…@_@”

哈哈~~~混亂中@@"

其實我都無cd好耐, 做返普通人好耐好耐~~仲有女友添~
9 U4 u4 w1 X2 x9 F# ?2 N& X9 P; p
成日係度諗: 我同我女友無乜sex, 好平淡, 無咩刺激......點解呢??
5 A! K2 L$ Z" ?# R0 S5 ]( p1 c: m* H# X係唔係因為我EX-GF係TB?? 角色完全相反左定係點呢??