嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

想識GAY Frd~

想識GAY Frd~

想識GAY Frd~ No Sex anyway" |. K# _' e# m
( f2 e  P0 Q5 G4 G
想搵gay的朋友傾下計, 我唔知知道係唔係鍾意男人.........
覺得好的就按一下感謝吧~~

干脆識個男仔試一試....  

回復 2# suedemi 的帖子

你估我唔想, 總之好多事啦.........就係想搵人分享經驗

偽娘跟Gay很多時是兩回事喔…@.@”

我明我知, 我都無女裝一排.........真係想問問咁解

有咩聯絡方法
迷你校服狂
學習成為一個囡囡
積極去嘗試與女生相處

請留下資料,或者add我wechat: bebe5520

小嘉是有男友的^^9 y6 F/ o$ S1 _
唔知幫唔幫到妳呢^^

引用:
原帖由 紫_wInG 於 11/5/2015 08:54 發表   
+ k3 S$ b9 J- W$ U* N小嘉是有男友的^^6 L5 W8 `! a+ w: |6 ~2 R2 u; T9 Q$ J
唔知幫唔幫到妳呢^^
3 R; M% b, i7 K6 ~
我們雙嘉在戀戀同時出現了!
- y* v# K6 p# E) `) o) U" L
% s- \$ @" s0 gp.s. 會不會有些事是有男友的小嘉沒法幫忙的…XD

pm me wechat:)

唔好意思, 近日較忙少所以Online~+ A3 r+ [" `4 ?. t- Q' Z

1 U7 a7 k  X! s6 h  V' X6 I  f  L& mskype好過wechat, wechat已剷app, 太多behind process

但小嘉沒有skype呢4 G. H& T& ?0 N' f- `8 B
你先pm我吧@@
% T# B, s2 C: I' e* S
; f) G5 C" Y5 f
引用:
原帖由 jesscd 於 2015-5-15 20:17 發表   5 @/ {# y4 [4 Y1 S9 n
唔好意思, 近日較忙少所以Online~  C0 S0 Z1 R) ?2 Q
4 d8 `; T1 X% |: K. J2 t
skype好過wechat, wechat已剷app, 太多behind process

例如呢XDD' f9 J0 \) k2 t! [- q
小嘉可是有好多「經驗」的XDD" f+ i+ c* n$ D9 y& Y- v8 j+ L

0 M5 J4 I) A3 C. p  z" z
引用:
原帖由 annachan 於 2015-5-14 18:27 發表   
4 w0 H* s' ?* B0 x" c" s
" C4 O! \+ Z3 w0 v2 N我們雙嘉在戀戀同時出現了!5 {8 b; {. R& B; P$ |: T/ {

' g$ B0 Z3 F: k* Gp.s. 會不會有些事是有男友的小嘉沒法幫忙的…XD

引用:
原帖由 紫_wInG 於 16/5/2015 06:33 發表   
3 [5 a) ~0 C- h2 d/ s# Z" _, G. r: J例如呢XDD
9 b8 B  J. b' c8 A9 S4 j小嘉可是有好多「經驗」的XDD1 ]* Z& O& l9 i
) p3 v2 i+ P' |% O
/ n6 X6 C; I5 U
顧問不是要收費的吧?XD

那要看需不需要「親身指導」了....XD
3 n+ n6 E4 x1 y( N
: F: T8 i9 Y5 j
引用:
原帖由 annachan 於 2015-5-16 11:11 發表   + S& Q0 L( u0 F3 A3 r
  ]8 I7 u+ ?7 W
顧問不是要收費的吧?XD

引用:
原帖由 紫_wInG 於 17/5/2015 00:54 發表   
% c/ F" p+ I: G: L: {那要看需不需要「親身指導」了....XD" p1 i% V2 o. V5 U5 i1 {: ]

7 g2 w1 j) c. @9 z5 ?5 i
* G3 {# p5 m* A$ F( F7 p( ~親身指導?小王子一定不過放過妳…@_@”

他不會知道的啦嘿嘿嘿...
  V8 y- w7 U: K5 V(好吧說笑的orz
  B, N4 n1 }, H" Y! m
* _0 m- P/ f) w. w
引用:
原帖由 annachan 於 2015-5-17 05:05 發表   0 z$ E' [9 Y5 M+ ~
& s- P3 N/ t7 w1 y
親身指導?小王子一定不過放過妳…@_@”

哈哈~~~混亂中@@"

其實我都無cd好耐, 做返普通人好耐好耐~~仲有女友添~
6 q9 |, g, ]% S5 P/ t2 m! M, j: _: ~+ p, e7 I
成日係度諗: 我同我女友無乜sex, 好平淡, 無咩刺激......點解呢??
1 N% A. D$ V5 ^0 G" W& k係唔係因為我EX-GF係TB?? 角色完全相反左定係點呢??