嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

想識GAY Frd~

想識GAY Frd~

想識GAY Frd~ No Sex anyway
  a  L3 e) @! |. `: b! E9 j. e# @" N& g" `
想搵gay的朋友傾下計, 我唔知知道係唔係鍾意男人.........
覺得好的就按一下感謝吧~~

干脆識個男仔試一試....  

回復 2# suedemi 的帖子

你估我唔想, 總之好多事啦.........就係想搵人分享經驗

偽娘跟Gay很多時是兩回事喔…@.@”

我明我知, 我都無女裝一排.........真係想問問咁解

有咩聯絡方法
迷你校服狂
學習成為一個囡囡
積極去嘗試與女生相處

請留下資料,或者add我wechat: bebe5520

小嘉是有男友的^^
3 x8 u2 S0 y7 U- v# ]唔知幫唔幫到妳呢^^

引用:
原帖由 紫_wInG 於 11/5/2015 08:54 發表   
" N3 r# q2 h# Z5 x0 R小嘉是有男友的^^  _: q8 o  [# R7 Q, h
唔知幫唔幫到妳呢^^
4 d0 ]/ S) c! x  D
我們雙嘉在戀戀同時出現了!1 P" G0 O" r6 h  j# F/ ~

. N' H* }3 X+ [6 r1 S3 ap.s. 會不會有些事是有男友的小嘉沒法幫忙的…XD

pm me wechat:)

唔好意思, 近日較忙少所以Online~% J" I' b, H' s; J. l1 Y5 \

8 v% g, u* \1 _0 `# dskype好過wechat, wechat已剷app, 太多behind process

但小嘉沒有skype呢6 H6 o. C7 L# \4 B. @6 i) j
你先pm我吧@@
/ t9 V& g6 H; X; b6 U  v" b/ W
" }1 Q/ N7 \: C8 N. _! u; X2 L1 Q7 b
引用:
原帖由 jesscd 於 2015-5-15 20:17 發表   # j2 B8 ^3 O5 f# a$ }3 K' O
唔好意思, 近日較忙少所以Online~2 m9 d) M! l' Q! B
8 P6 G5 K% y  @$ ]1 k
skype好過wechat, wechat已剷app, 太多behind process

例如呢XDD" p# z, }; m  y0 g& ~5 W- c7 ]
小嘉可是有好多「經驗」的XDD$ P& y# u. T6 d: a2 J" I% L

/ u4 p' E* \& a. H: ~
引用:
原帖由 annachan 於 2015-5-14 18:27 發表   9 c9 H0 _) I0 F- ?

5 n. h+ i. e- b" w- l% h& ~" T我們雙嘉在戀戀同時出現了!
5 g. G( ^4 q$ q; M; |" g( O9 p
: l6 n9 O# z& m& lp.s. 會不會有些事是有男友的小嘉沒法幫忙的…XD

引用:
原帖由 紫_wInG 於 16/5/2015 06:33 發表   
$ C5 {1 S, B$ Z2 F) o例如呢XDD  V8 s# c9 ]1 a6 q$ \) w
小嘉可是有好多「經驗」的XDD/ S% H) N0 g9 E! o6 j) \) h
( F9 Y! R; m7 l. N5 Z& V: h; K
0 r3 C6 H0 i. ]$ ?+ U  V& B& p( S顧問不是要收費的吧?XD

那要看需不需要「親身指導」了....XD
( f/ x  E- d5 e8 p6 g% Y6 y2 K) ^& z6 b3 Z6 s  r3 p/ P2 G8 s
引用:
原帖由 annachan 於 2015-5-16 11:11 發表   ! V! Z- ~5 o# H1 A
2 h; |$ }3 }& J. m
顧問不是要收費的吧?XD

引用:
原帖由 紫_wInG 於 17/5/2015 00:54 發表   
1 k7 {$ d' m, d2 f( a" Z5 n+ T) T; N那要看需不需要「親身指導」了....XD, a; Q7 G% j5 J, Z- ?5 d
& ?5 T4 D  P7 n/ A0 c
1 Q3 L# ]( P0 L& v親身指導?小王子一定不過放過妳…@_@”

他不會知道的啦嘿嘿嘿...
$ I! z+ |! Y& U) |! B(好吧說笑的orz8 p; M. A) x8 N0 R2 l

1 i  Y8 `% H# e9 B" r- u, I2 Z* B
引用:
原帖由 annachan 於 2015-5-17 05:05 發表   
9 n$ t  u& a( H9 Y1 {6 q4 ^  \8 D* I( v1 `& z# J4 t1 s
親身指導?小王子一定不過放過妳…@_@”

哈哈~~~混亂中@@"

其實我都無cd好耐, 做返普通人好耐好耐~~仲有女友添~
' K2 y' @, ~' n) B+ a( i8 g7 S' e0 D7 L
成日係度諗: 我同我女友無乜sex, 好平淡, 無咩刺激......點解呢??
4 G; i6 b. e4 S4 L' _, i) c係唔係因為我EX-GF係TB?? 角色完全相反左定係點呢??

最近訪問的版塊