嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

乳膠緊身衣

乳膠又係另一種感覺,而且好薄
* Z: Q) o5 N! Y' d* e: W- M不過著果時可能好易扯爛& f+ v5 f: L7 s4 i7 T; c4 m
咁貴著一次就玩完
# o+ ^3 P% W+ g3 C/ ^( R. R好肉赤

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
latex 有好多種,有厚有薄,好似絲襪咁.
/ l; A5 y$ {( _* O" B: f) z著果時通常用lubricant 或者silicon powder.
2 F+ K' L, ^3 `& C好少一次就玩完,應該好過絲襪冇咁易爛,咁當然要小心啦.* q7 e: d6 u7 K7 @/ |
同埋要小心打理,唔見得光,唔用得bb油...所以我覺得好煩,唔玩啦,但外觀冇得頂,shining完係一流...
..終於明白喇,大概係原來如此:流過眼前嘅境象,係過去嘅幻象定係真實的您呢?多少次追..

真係如你所說,打理幾麻煩下
" l% l" b3 [0 S8 j都係買D平少少既玩下

係囉,平平地玩住先..
..終於明白喇,大概係原來如此:流過眼前嘅境象,係過去嘅幻象定係真實的您呢?多少次追..

我鍾意pvc質地多過拉卡, 感覺貼身d

但係我覺得pvc冇咁貼喎,因為通常冇latex,lycra咁好彈性..除非一d特別pvc混合物料..( p% n5 @* q" Q: I. _
呢個亦係我考慮買唔買pvc zentai 嘅主因...

係咩, 我覺得膠面包得比較貼d

先著膠喺底,再加件萊卡喺面
( j* u1 \4 m4 G2 @一次過滿足哂兩個要求,正呀

引用:
原帖由 arson 於 2009-5-4 20:22 發表 4 O6 o) b& A  }! U. k* b) }; e
係咩, 我覺得膠面包得比較貼d
/ k/ h  ?, ^* A; ]5 |: `" B

+ g2 R1 |/ l; J$ u% L, P; E& i8 I膠面只會令,貼嘅要彈性好才可..不是嗎? 

乳膠彈性應該都唔錯喎
) p( a; }  P+ P: \: K不過就好易拉爛

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-7 00:00 發表 $ D9 o8 L" h: E: D6 z. J
乳膠彈性應該都唔錯喎
: M7 X6 d' U: h不過就好易拉爛
4 J8 M/ b( h9 G. D2 N$ W4 Y乳膠都幾勒...

引用:
原帖由 sghk_abcd 於 2009-5-7 01:08 發表
( Q/ X" G8 D, x! Q, H$ P+ Z3 Q2 D) m) k" b+ _
乳膠都幾勒...
; s1 B) w2 Z) N2 ?
, ?- e2 h" ~8 Z/ r
點勒?係唔係緊既意思?4 @0 {6 ?/ J; M( z8 o! W: I
- B3 w: u: x, P0 D" F+ r% t
引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-7 00:00 發表
+ g$ j% d. m8 `) e" Q( Q乳膠彈性應該都唔錯喎
* c( {- m% H6 O- _% i1 z- N不過就好易拉爛
+ j" T2 e; p5 J. O9 L4 r9 @

. Y* C. T7 Q8 t" ?5 R/ c尤其係指甲介佢,好易就爛..

指甲介落去唔止乳膠8 ^+ ^2 ]$ I( L" T! V* V
PVC同萊卡都爛啦

PVC同萊卡唔會咁易爛喎,有排介啦...

引用:
原帖由 sghk_abcd 於 2009-5-7 01:08 發表 ! J$ H9 r3 }& s, {

9 w0 O4 p8 o2 ]: f' Z9 o乳膠都幾勒...
$ N$ P, Z  q& Q* N6 o. x4 z( D* k& M& y) N7 n  J3 [
佢應該想話韌呀

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-11 03:47 發表
% O# f8 o1 R" b/ R9 F8 w6 b% p7 b) K/ L: w% E
) I+ N' q6 c. ?
佢應該想話韌呀
8 R% X4 U3 ^( E! h- l+ F2 a2 J3 v, ]
咁要睇幾厚啦.. condom都係乳膠..咁夠唔夠韌??

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-11 23:13 發表
) n# C0 o- M  q" I$ {0 _7 E: x( C( N# j$ a

, N' i- A- p% t3 _0 H$ {& |咁要睇幾厚啦.. condom都係乳膠..咁夠唔夠韌??
" N4 P1 F' w$ [( }
==================================================================2 W* Q7 \2 h+ G" o) ~
* a$ g) f$ l" @6 l& y- F* V
如果唔係太激既話都應該夠韌架喇

仲要記得唔好用BB油喎...  

用D天然純正芥花籽油會好好多

唔得,一樣死... ; X8 z- Q9 ?6 T. ~

7 @, i9 K0 v0 m0 i係油都唔得...