嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

乳膠緊身衣

咁雪花膏應該無問題喇啩

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
哈哈, 答案係KY 膏... 哈哈哈...
..終於明白喇,大概係原來如此:流過眼前嘅境象,係過去嘅幻象定係真實的您呢?多少次追..

用白花油都係一個唔錯既選擇+ o& g& a7 v5 h  K/ J9 |
保證有驚喜! kakakaka

應該用紫花油呀, 冇味呀...
..終於明白喇,大概係原來如此:流過眼前嘅境象,係過去嘅幻象定係真實的您呢?多少次追..

紫花油唔食得架+ Y( n# E# [# h: T
係白花油先得呀

白花油都食得,唔係化呀....

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-12 22:08 發表
7 N2 d; `$ {% ]白花油都食得,唔係化呀....
- Y( T! x# ~. Z. o# V! @=======================================================================$ J8 E4 Q* Y, X
5 O' g7 D0 u: \! [
堅架,我細個果時都食過
, X; q, J8 h% @- ^感冒好有效架

真係第一次聽...小心d喎.. 食多唔知會點....

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-12 23:19 發表 $ D# d# E- {3 e
真係第一次聽...小心d喎.. 食多唔知會點....
; s( T" Q; ^+ R4 C8 b" C========================================================================
5 Z6 L6 L( O. j1 J( s- l: n; [' U; ^, t
食兩三滴架咋.多滴都唔得架

好似阿婆d偏方咁 ..

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-12 23:28 發表 # d4 Q4 P4 a( g4 `3 i: z- C4 x; a
好似阿婆d偏方咁 ..
- n" W6 x: G. L: z! ]' V3 W( E=====================================================================
# r' X7 s$ a, D) \+ d7 n7 v+ I$ C7 }+ M7 [
呢D係幾廿年前流傳落黎架喇! R3 b: H6 a, G  K; c2 b
細個果時試過真係得架

以訛傳訛....

好多時古老果代傳落黎都唔係假得哂既

會唔會玩埋真空床??

引用:
原帖由 sghk_abcd 於 2009-5-18 19:51 發表
  |) w9 {* s9 N4 G" Q會唔會玩埋真空床??
+ c: [  }( K- s. u: p' o/ r2 u其實我好想試...但無得玩

like this?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 arson 於 2009-5-20 17:53 發表 " F3 p0 a# d7 q  b  o9 Y4 u
like this?
% g2 a' N( }7 S/ T1 i2 E4 k+ r+ Gyes!!!!!!!!!!!!

我都想試下

引用:
原帖由 arson 於 2009-5-20 17:53 發表
  d4 D( L$ Z% b$ blike this?
. x/ I* J. x1 |3 V6 |: G, d$ l佢點抖氣架??

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-12 00:08 發表
/ B. Z; D, {- r9 V, F用白花油都係一個唔錯既選擇: N5 Z5 W- R' Z% c
保證有驚喜! kakakaka
$ M" h$ p* N/ C  _3 V" |
白花油會同膠質有化學作用架
  L. a3 s, Y& C( Z7 E3 m同埋...你試下搽D 係細佬到5 e7 f% x7 O! P' b' G. L# |6 i
包你FEEL 到HIGH 過著乳膠衣呀....