嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

如果無左絲襪,你會點

如果無左絲襪,你會點

都吾知邊條友仔囉,要發明絲襪呢樣野出尼,仲要系比女著,搞到我地d男仔睇到硬晒,於是就好不自覺咁中晒"絲毒",如果有朝一日,突然冇左絲襪呢樣野,真系吾知點好囉...喜歡絲襪的你有同感嗎?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
咁有冇問過: 點解絲襪咁有吸引力, 都係衣服配襯既一般, 可能日日都會見到有人穿, 只是一種平凡的事. 特別在於哪裡?

應該是很多人覺得若隱若現~  X! n( S8 p/ K+ P& x. O

# n8 Y' e# G  i" Y/ ^$ L! v又或是很貼身吧

因為絲襪睇又靚,摸又滑。
我最鐘意著裙著絲襪

引用:
原帖由 silksocksboy 於 2015-5-9 19:46 發表     v+ e7 p- T: ?6 r- a* {
因為絲襪睇又靚,摸又滑。
& `4 R7 ]7 S8 q
+ y, u5 |( n/ W. U著又爽

引用:
原帖由 gila 於 2015-5-9 18:13 發表   
+ F  Q) t  v: R, I: j3 b0 L+ k3 `咁有冇問過: 點解絲襪咁有吸引力, 都係衣服配襯既一般, 可能日日都會見到有人穿, 只是一種平凡的事. 特別在於哪裡?
( y6 D) P, v  s" d+ b" r8 @3 {8 I

3 Z( m1 N) Z; ~5 L咁又系喎,我都問過自己,其實都只系襪尼既者,但點解可以咁吸引?

引用:
原帖由 stefaniesha 於 2015-5-9 19:06 發表   
: N  c* {( w, S  {  s) W2 g應該是很多人覺得若隱若現~' n) Y( M! L2 m9 W  ^6 G4 D

' N8 V8 E1 @- k! D3 E又或是很貼身吧
1 W! @# a5 \. o$ T  G. o4 s

6 @+ {( c- d" }, F' S3 \: f6 \若隱若現既感覺真系好誘惑

引用:
原帖由 kotaro2872 於 2015-5-9 20:07 發表   
# h% p' @4 w9 L8 U+ B9 m, M6 g, l8 Z; K8 q% W1 \/ H
9 I; \" |1 [! E5 f9 w
著又爽
. P  W# e; Y+ ?
9 Q0 a; F& v5 j8 j0 }+ U+ K8 p
呢個最重要。
我最鐘意著裙著絲襪

The first Silk sock is 4 man lar

引用:
原帖由 kotaro2872 於 2015-5-9 20:09 發表   
& o. Q2 s7 \. n' q
- v0 v" z$ K1 W
% {) D! p$ F( d" x8 d5 H咁又系喎,我都問過自己,其實都只系襪尼既者,但點解可以咁吸引?
9 H9 i, L9 Q% Q7 k/ o" X, t. ^4 k
6 C# c/ a6 a" k& |8 Y' n0 V6 [我有諗過,亦都唔明。只知道無左絲襪,我會死。

引用:
原帖由 kotaro2872 於 2015-5-9 18:02 發表   
: H8 y! x  P, |都吾知邊條友仔囉,要發明絲襪呢樣野出尼,仲要系比女著,搞到我地d男仔睇到硬晒,於是就好不自覺咁中晒"絲毒",如果有朝一日,突然冇左絲襪呢樣野,真系吾知點好囉...喜歡絲襪的你有同感嗎?
' A- F" v4 Q7 {: X4 [; V0 p2 |
! p# y# t' p6 a  [6 ?* k% _. X" {& S
你睇番資料絲襪初初係俾男人著架/ b$ Y8 [- v+ j
後來唔知做咩事女人諸左

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2015-5-12 00:06 發表   
- S; \9 s" R* G0 x
1 a) [. s( H( c* v你睇番資料絲襪初初係俾男人著架  J' Z1 N& Q& ]3 M  v& Y* R$ Y
後來唔知做咩事女人諸左
6 h; Y' m$ l- \3 v# Z9 a
5 w# p% e- E5 E  j/ Z  U; K/ s2 @* m" x事實上,信不信由你:
  k' c! p! e$ i1 G裙,原本係俾男人著, u' f( J; t: l4 N% T( V0 z3 ?
絲襪,原本係俾男人著4 [7 b  B; \) Q2 i! {6 C
高跟鞋,原本係俾男人著+ c$ b( n7 `4 z) e0 l# G: A( d
; J2 w, B0 _* N) l' k
男人著
裙/絲襪/高跟鞋,! X! H7 T# F- H9 V( P/ m& u/ S
持續左幾百年,
' o$ t& k5 u9 |( g" J9 s2 n直至近一兩百年先改變!" _, ?7 z9 d: c: A+ {9 E: d2 w4 V

嘉怡對絲襪沒有特別的偏好~~更不會因為絲襪而有特別反應...
9 I/ R* Y6 r2 r# ~- J% W: t4 Y$ P2 f1 J6 H4 o( j$ K
不過作為一種女裝搭配~~絲襪是有它的優點和美觀...
, V7 V# [8 f- R3 i0 B. I6 M6 q9 O- ?+ P. T. b
但如果有天沒有絲襪的話就穿過膝襪或乾脆露腿吧~~總不會死的...

會冇咗好多樂趣

會立即死亡lol

非常可惜

絲襪最初係男人著先. 不過事實上,女孩子/CD著係好睇啲.7 P: a5 G9 V9 |- l, Z2 z
我諗絲滑同若隱若現,係令人心慟既原因., V: B/ P  J* j0 [9 s2 K$ d
好可惜,絲襪有數字顯示,越來越少女仔著.因為佢哋覺得係約束,無自信!!

回復 17# ladysarah 的帖子

話雖如此,但天氣一凍街上絲襪比例高左好多 :)

咁又系喎,我都問過自己,其實都只系襪尼既者,但點解可以咁吸引?

如果無左絲襪,會少左一種樂趣。
. `/ j+ Q& K; n  B' ~! W- t+ F! S$ Z著了絲襪的感覺,很難形容。
只是最愛著絲襪褲,不變裝;希望男士也可正常地著絲襪!