嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

Video: 緊身衣@日本

封鎖新聞消息啦可能

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
.. 唔.. 台灣都好大陸喎...
..終於明白喇,大概係原來如此:流過眼前嘅境象,係過去嘅幻象定係真實的您呢?多少次追..

其實都係同埋一個鼻窿出氣架啦

唔好咁講... 有左有右嫁...
..終於明白喇,大概係原來如此:流過眼前嘅境象,係過去嘅幻象定係真實的您呢?多少次追..

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-12 00:06 發表 - e1 Y; k9 [. \' b
唔好咁講... 有左有右嫁...
" I/ L& r3 R8 [===============================================================+ F& _/ B% k; `% E" k

4 ^+ ]2 D* T$ m3 @/ P; ?" I 3 X* t0 |# h6 t4 ]; T9 c! |9 s- N
呢D野好敏感

哈哈哈....我講緊鼻窿喎...  6 s, y9 m. ]- Y$ e5 e

0 w, _8 U+ u# T, L) _7 G你有冇鼻敏感呀?

都有少少架,聞得野多難免會有D後遺症

咦..咁咪要塞住佢地,咪冇事囉...  但係會抖唔到氣喎...
! @0 Q. h$ o  ]4 c: K! _. B所以有d敏感都冇傷肝... 哎呀... 又傷肝添...
/ Y3 ?% J- S9 i1 }0 {0 }! Q' Y" ?: L! c: {
又敏感又傷肝, 真慘...

好搞笑~~~~~

整返支魚肝油補補佢6 f! w0 v; N( ^: N
強身又健體, S+ ~8 c5 s& i' \, W, F6 f) F- z
仲有起死回生既功效添

魚肝油敏感喎...點算...
- V, \9 h; s7 Q2 I食完可能唔生唔死...
4 V" B$ X( c+ \* ]4 B博一博,燒賣就燒賣啦...   

講開燒賣,去整返串咬下果時唔要辣椒油- O1 k* c( V+ d( c/ ]
叫佢加魚肝油會唔會比人打架

唔會,佢叫你行過隔離藥房買啫...

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-12 23:24 發表 ' j' I0 {2 v3 S# z, v/ \
唔會,佢叫你行過隔離藥房買啫...
* ?9 }2 p9 k5 ^; k) J) ], Y' I7 f=============================================================
  x% M& a1 ]* {& J1 N* b) k4 b
! e  K5 `9 S1 z8 @) [4 l咁都好D

引用:
原帖由 sprewell 於 2009-5-12 01:07 發表 4 k) S1 U& M3 I8 @  a- Q  }4 A
好搞笑~~~~~
& j. Z! h0 N  b. U# \; s. S' ?" o  J, \7 m1 @. X, F
2 c6 O; r" e8 T( i
唔準笑...

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-12 23:32 發表 , E% [" H8 f. U# b; w; M
1 E: D1 n9 O+ \0 b$ F, L

4 |* [; ~$ I$ D& Q, p1 ?% r. Q# N" N7 u% w) U% E; A$ `
唔準笑...
/ C$ j. b$ D  h' @+ ^8 |$ Y0 p/ A==================================================
9 \) F) N5 c1 t8 m( ?; J  n% l) M* K* n  R- v" e2 ~* N8 D
人地喺度傾緊正經野架麻

咪係, 多咀...

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-12 23:35 發表 1 m, q6 s% d6 ^# T
咪係, 多咀...
" v* C0 u" P( N0 M$ H$ {====================================================================1 [+ l/ i2 ]6 |4 h) O5 ?
/ M, o0 p1 G/ j5 h+ N. Q) u1 M
一齊傾就得,唔準淨係笑

thanks your post

thx for sharing...........

最近訪問的版塊