嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇/有幾多人O既女伴會直穿絲襪呢~?

覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
堅持一整套∼

條女肯著我就唔洗自己著啦

引用:
原帖由 sasalady 於 2015-6-4 16:47 發表   
; a5 Z7 `1 N* o0 s2 X4 G, j# R有冇/有幾多人O既女伴會直穿絲襪呢~?
. M# k: I! Y# Z5 d2 r0 D. E
; U$ d  M: F' X* Ldont think HK girl will.

引用:
原帖由 zz67098 於 2015-6-4 22:27 發表   
) [) c* I& j3 t  |7 Q( d) X條女肯著我就唔洗自己著啦
" e* x2 N) o- _8 }, P3 X
4 s4 a$ R' y- x- i3 Z妳講出了事實,讚.

我以前條女試過底褲在外....果晚我打左一晚飛機2 J. @, w3 S' \. [5 ~. o
+ G2 P7 @$ B  l/ k% h+ D& Y
佢甚少著裙同絲襪的,亦是我見我唯一一次

引用:
原帖由 slk 於 2015-6-5 08:55 發表   
! B) ^: _* G8 L' n
; n5 S0 U) ^$ [% t, Y' x- X! I
) t) _: b* N7 f- c妳講出了事實,讚.
/ [0 E6 V1 N& N1 T7 v5 s以前成日都想佢著住來敦倫,點知佢厭麻煩唔肯著,咁米為有自己著囉

回復 7# zz67098 的帖子

你在英國生活?

引用:
原帖由 applebaby 於 2015-6-5 10:47 發表   
! V) m/ }6 f; X0 l7 x' @$ t1 r* V你在英國生活?
/ L0 g: }! S* S4 ?) T( D# f係敦倫 唔係倫敦

引用:
原帖由 陳真 於 2015-6-5 09:31 發表   + ^6 {$ p* |7 w  n
我以前條女試過底褲在外....果晚我打左一晚飛機
; [# ~5 C. Z' O, X. \' f% F) J! N# U# C; D- o5 h0 r
佢甚少著裙同絲襪的,亦是我見我唯一一次
: x. ]: p3 ~- s- H. c9 z' I7 Y& d5 K& M$ ]' `. }

/ b! \- A) N1 V+ t很可惜,仲以為嗰晚你同佢做咗成晚

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2015-6-5 11:35 發表   
8 p: V; C: s* F( R" B8 T; T- y  t. c
9 N5 ~# z' _5 A1 P# Q9 B

3 k5 ^& g8 ~8 O, Z$ U8 ^$ o很可惜,仲以為嗰晚你同佢做咗成晚
3 t, K7 p% P! y& @9 _% ?) Q" C; B; Q. e# @: z  P1 }7 s
當年妹妹未夠秤...我唔想衰十一.....而家在微博見到佢,同我一樣有家庭有仔女.....
7 ~' A( k  C; x
$ }' Z! a  N* v1 f1 N# h, G事隔十幾年,若再見的話,真想同佢打返場 Friendly...

我覺得,基本上唔會有女仔直穿!: u) ]6 {1 n2 p; I6 [/ t

" L, E2 e; E0 w因為一般絲襪褲中間有條車線,
- \: L5 P* |* a, Q% `. K0 |會界到重要部位,男女都會痕!+ r$ Z# J: l0 `: T. B0 ^7 l; P4 Z) A

' D2 O4 q0 Y8 X. y你地網上見到直穿果D絲襪,0 Y. H. G' ~1 ~4 o
通常都係廣告造型照,
  {0 j$ ~2 I( _  Y+ D2 E8 z! s0 G而且對絲襪都係有綿檔!% C! _5 g- }4 u9 Y5 n# p

C1 a7 r1 c3 E9 k9 J& J) n' R7 ?1 K喺香港,有綿檔嘅絲襪都係歐美牌子,
" w( `# ]* O7 v1 C8 h日本野都未必有,試問,0 B/ `' y& S# `: ]0 @
香港有幾多個女仔會著歐美牌子絲襪?

大陸貨都有架...4 x  a& t: \# e! ~! N8 @1 p0 a

; P8 f& R' O7 K我薯緊,直穿/ F0 H4 f# ?4 X6 j  w8 ]
% F' C1 K& t1 P# c

引用:
原帖由 misslady 於 2015-6-4 23:33 發表   
3 G5 E& @( q# Q  S% T: l
6 d( c- o# F- Q# B8 V) j8 e1 ?" H. [8 }7 t8 s4 @2 u# }/ z' x, |
dont think HK girl will.
/ k& G7 A$ m8 |  x+ k6 i$ g; q
( t7 y4 |! X5 M我老婆間中會

回復 12# 1677 的帖子

唔信可以上淘

條女肯著我就唔洗自己著啦, P- x9 S0 h1 w" O8 Y

首先我要有女伴

冇女伴,但我