嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇天水圍嘅可以一齊cd(13-25歲)

有冇天水圍嘅可以一齊cd(13-25歲)

小妹好悶 想去其他姐姐屋企一齊cd0 k1 D; t$ r# c, r) \, m5 b) \
有冇今晚得閒比我過黎挽
0 i6 W: q; \/ a% K1 |
) l) @, X1 I7 o$ ^% {- V[ 本帖最後由 黑絲之誘惑 於 2015-6-5 14:16 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

有!不過今晚唔得!

有呀 不過唔附合你年齡既要求
我就是我
Line & Wechat  ID:     ashleyaasecret

引用:
原帖由 aa951016 於 2015-6-5 20:48 發表   
0 z. |+ j4 ^; \8 N/ i有呀 不過唔附合你年齡既要求
3 ]7 j+ T4 t+ y4 g( ~9 y5 q- S! e姐姐都是天水圍?不如揾日去銀坐租返日啦

我都係天水圍丫∼

回復 3# aa951016 的帖子

太d都冇所謂 pm左你

我都住天水圍 不過唔係CD
) k# V5 I8 N2 I+ s但鍾意CD/TS/女仔 算唔算直男?

回復 3# aa951016 的帖子

今晚得吾得呀姐姐?

引用:
原帖由 zz67098 於 2015-6-5 20:51 發表   , g* l4 b* _% q4 s" g' i0 J! o
; A* {: h' x' J0 k3 M0 d
姐姐都是天水圍?不如揾日去銀坐租返日啦
" ^; r6 O' q$ ]2 ^/ K銀座酒店超難租
我就是我
Line & Wechat  ID:     ashleyaasecret

引用:
原帖由 aa951016 於 2015-6-6 13:16 發表   
6 O! D6 s5 s& L) A3 N4 T: j
* m' a$ x* _; i, ~, z8 `8 W銀座酒店超難租
3 }: V& k$ _% l我幾年前租過兩次+ Z: p* F1 I+ b* P, W& b1 {) W8 r
都係早一日(卜)到* P3 D) h% |+ k
一次七百,一次九百5 M& x9 M# ~7 `) t9 i' S
E加就唔知喇