嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

濱崎步 - NEXT LEVEL【SPARKLE】with red latex catsuit

濱崎步 - NEXT LEVEL【SPARKLE】with red latex catsuit

濱崎步 with red latex catsuit:% R3 V7 N2 H% T& E# ^4 l6 e

. E" X! I  u; F" y& `6 T' v0 F* G6 `http://www.youtube.com/watch?v=pUCwdXw-bOg
覺得好的就按一下感謝吧~~
..終於明白喇,大概係原來如此:流過眼前嘅境象,係過去嘅幻象定係真實的您呢?多少次追..

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
為啥我打不開連接滴網頁捏???

你去唔去到youtube先?
..終於明白喇,大概係原來如此:流過眼前嘅境象,係過去嘅幻象定係真實的您呢?多少次追..

原來步姐都係同好黎
) R; N" z0 l- r岩哂嘴形呀& ?' {- {* m# ^  Z; Q
佢件緊身衣係咪掉轉左著
# w! l# U0 y; l2 y: ~拉鍊唔係由前面拉到後面架咩

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-4 23:54 發表
: m4 u6 ~8 g) ]! E原來步姐都係同好黎
6 ^, V( k2 Y* I- Y1 O5 g岩哂嘴形呀" K7 `: U& B, M( o  U5 l( J
佢件緊身衣係咪掉轉左著
/ s# E/ w' M/ O% K. C拉鍊唔係由前面拉到後面架咩
' n. l9 J2 M% O, M" ?/ v2 j  \7 R
訂制嘛. `2 i7 I6 J' _. H. K# |0 v
佢梗係唔會同我地喜愛既同一款啦

佢果件靚就真係好靚, \& ~& g% g% V, b) Z. A7 b* l
不過唔透氣喎

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-4 23:54 發表
. U) R8 S0 D2 e4 c8 M0 D. d( \原來步姐都係同好黎
% b! Z5 z+ f$ Z3 l& P; J& S岩哂嘴形呀4 n4 x9 l2 z2 i+ T4 v  y8 k
佢件緊身衣係咪掉轉左著# g* T3 V6 y3 v2 U
拉鍊唔係由前面拉到後面架咩
1 a9 M8 ~0 U$ G2 X. `' \2 i: k

( k, _4 ^" m* z9 c' ~呢個係佢個款嚟喎..( n1 j9 _1 x. p# k! P6 n
哈哈,擺到明話比你聽:”我好open,任你拉..”  

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-5 19:28 發表 0 y. E. O8 n, a( [* K- D
7 [: G+ C' L- u

6 {- H, i3 t/ n1 F呢個係佢個款嚟喎..
% C) o1 q; {& P: {5 c: x2 p哈哈,擺到明話比你聽:”我好open,任你拉..”  
; k: X- R! h$ e  y6 ~& h6 Q' ^6 @' Q: n) O# Y* q; |0 S
) T9 O" _, H& @7 u
kakakaka....阿步姐又幾花心思去暗示比人知喎

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-6 02:05 發表 : \! E& {7 Q/ L" p* V* _

1 j/ C1 `/ C- ~! |" U) V" \( Y) R5 n; ^
- t- l6 V2 _7 o2 X
kakakaka....阿步姐又幾花心思去暗示比人知喎
7 L7 P; z7 V- L- ?; \

3 K2 k% t3 ~4 I# m傻嘅,人地當然花心思啦..邊d做得邊d唔做得,去到咩位market接受到都計哂數..3 X+ q' R2 w9 ]9 s, a: V) k
佢唔識後邊都大把人攪image啦.. 

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-8 23:03 發表 6 L' [; Z$ m' o! t2 r
2 C& M$ u$ |- g6 m1 c. h% M/ J( m
+ q4 F' |0 V: T" [7 ~0 A$ g
傻嘅,人地當然花心思啦..邊d做得邊d唔做得,去到咩位market接受到都計哂數..
: l6 Q' X; h/ i" [佢唔識後邊都大把人攪image啦.. 
1 ?1 e: I% K# w  s0 D5 h, o

! d& _9 t9 c) |9 p2 i9 H+ y- K" E
2 p, G& x% ]# z% ~6 R. Bmarket可接受程度仲可以大D架4 {1 V4 W' p4 Z- g: D; s
條拉鍊都可以開到好似低V咁上下架

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-8 23:52 發表 ; X3 P+ P: y4 I1 Q

: T- l8 P, P  a9 k: C7 {1 `9 p2 ~* ^9 H6 Y) L. M

# C% x7 t# q  e; h8 ]+ q4 smarket可接受程度仲可以大D架
1 z: b3 ], O; D4 x% a條拉鍊都可以開到好似低V咁上下架
2 L* ]) s2 r8 @6 l- v
. M7 |7 O+ A) Z3 I6 j- a5 s) N' ^

5 ^2 H: H' c# G' c好似美女廚房果個deep V美少女 
' @4 n/ [, M- T5 k. H唔止喎,步姐呢件可以deep到露毛都得..真係'勁open'..  7 Q* v+ Q0 k$ U4 l; ~
咁接受唔到啩.. 

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-9 00:05 發表
% V3 y5 T/ R# E- s. w3 c$ n# F( c+ A$ B' A, i
$ X- n( o$ {7 d, p8 w  Z8 J
0 l; x4 Y; t; Q7 T$ Z% _$ C
好似美女廚房果個deep V美少女 
2 m( n- ?0 q( p1 L3 ]) p唔止喎,步姐呢件可以deep到露毛都得..真係'勁open'.. 
. O2 q6 |# Z( P5 R6 @咁接受唔到啩.. 
2 r' I7 ^" |. J1 P
+ _% k8 B4 P; o- R

, [' v9 p/ ]. j8 j, }公開咁當然接受唔到啦2 ]' @# E) z* }) y- E2 i' ^
不過私底下既AV就好多人都受落架

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-9 00:10 發表
  M' d* I6 G: ~8 f4 I& g, x. ^5 M( s
- `8 ^* r: m. Q% l2 `

" ]: k" D; G' w2 h公開咁當然接受唔到啦3 f7 n  r5 _1 A( Y
不過私底下既AV就好多人都受落架
4 U, D3 z3 k, g' {. h
2 s! d. h( n' E, m! U" t: {私底下當然唔止deep v, 露毛啦..咩都得啦..

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-9 00:55 發表
; H9 _, G& i& g  T" H8 X! `+ H1 m' F  N1 `: s% M

# T- \- k9 L/ \私底下當然唔止deep v, 露毛啦..咩都得啦..
! R+ X( q) \$ T: L: B4 n4 r: x2 u
===================================================================================& p4 N: z' d3 i( n0 c3 P1 _& A2 N
- R( a- A5 {) F6 J0 U
所以步姐件緊身衣真係令人興奮

死link

果然 是大明星的感觉