嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

濱崎步 - NEXT LEVEL【SPARKLE】with red latex catsuit

濱崎步 - NEXT LEVEL【SPARKLE】with red latex catsuit

濱崎步 with red latex catsuit:
# ~; D' Z6 H% [/ \3 |( s/ N( h* X8 V. m
http://www.youtube.com/watch?v=pUCwdXw-bOg
覺得好的就按一下感謝吧~~
..終於明白喇,大概係原來如此:流過眼前嘅境象,係過去嘅幻象定係真實的您呢?多少次追..

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
為啥我打不開連接滴網頁捏???

你去唔去到youtube先?
..終於明白喇,大概係原來如此:流過眼前嘅境象,係過去嘅幻象定係真實的您呢?多少次追..

原來步姐都係同好黎. F# g: E. Z+ x! ]5 ~4 N2 W
岩哂嘴形呀. \, Q! ]6 B& W4 v# Y9 P) N0 f1 P+ f
佢件緊身衣係咪掉轉左著
) s9 R' }- x" F4 g7 M7 D8 I拉鍊唔係由前面拉到後面架咩

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-4 23:54 發表
0 G* _( [4 g, G2 ?/ h; ]. W" x8 x原來步姐都係同好黎7 y2 N% V- x' H, q6 I9 q2 Z: F
岩哂嘴形呀
# z7 V/ B8 u& B* G2 @佢件緊身衣係咪掉轉左著
: R) P3 R6 l( t) g8 _6 e拉鍊唔係由前面拉到後面架咩
9 X7 U2 ]$ A3 i, u3 D# C# q/ Z訂制嘛1 K" e( f3 {. @, G" v& C
佢梗係唔會同我地喜愛既同一款啦

佢果件靚就真係好靚, W, \8 x. |6 N9 j* S
不過唔透氣喎

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-4 23:54 發表
: F4 v$ J; c7 G+ e6 h2 @: ]原來步姐都係同好黎3 A/ {4 T2 ]. n6 E& F
岩哂嘴形呀
0 D3 U& f) l  P3 z2 y% O6 [$ a9 U佢件緊身衣係咪掉轉左著
  y. ~! x4 h4 W9 f拉鍊唔係由前面拉到後面架咩
& s, i6 q: H5 C# y7 D7 p5 l# B5 k# t& R- k5 _- J: k' C; o
呢個係佢個款嚟喎..
- q& R; h- r9 u8 Z* L! z哈哈,擺到明話比你聽:”我好open,任你拉..”  

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-5 19:28 發表
7 M, {% `2 m, j, J6 a0 O
+ {4 i  g8 U3 E/ m# ^" m6 \3 T* F! d3 N2 }6 O
呢個係佢個款嚟喎..& K$ V. S6 ^% e5 T5 V$ }# K7 w
哈哈,擺到明話比你聽:”我好open,任你拉..”  
4 w, M' W7 S' i3 P1 Z* F) E9 `- R) |: ~0 A; N
' d' A- `) @1 g. ?! |7 n$ b% U
kakakaka....阿步姐又幾花心思去暗示比人知喎

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-6 02:05 發表 . o; }" }8 S" P

2 @* V+ Y+ I, E5 k  F1 U- o- y0 G( o7 s) K2 X
, k# ~  `/ {  k' ^0 m6 o0 D4 L9 [
kakakaka....阿步姐又幾花心思去暗示比人知喎
& h' K# Z5 I0 M" c" `

+ H2 y$ t- k0 d8 y7 c% m$ a5 k傻嘅,人地當然花心思啦..邊d做得邊d唔做得,去到咩位market接受到都計哂數..
+ Y9 ?4 {4 u" E佢唔識後邊都大把人攪image啦.. 

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-8 23:03 發表 3 a2 M7 D" n* ~2 L
( E+ O0 V$ K* W6 }. a3 f5 n
5 }# \; P0 U3 x$ Y( }* l) q
傻嘅,人地當然花心思啦..邊d做得邊d唔做得,去到咩位market接受到都計哂數..
3 g8 i" J3 f7 H6 }: w8 w佢唔識後邊都大把人攪image啦.. 
  m  V- R7 c8 J) {
: C1 n* v" {6 \0 Z8 r. a2 ^: S- y# l% L4 W7 S5 y- R
market可接受程度仲可以大D架- i( p, o' {. t6 w% v5 _/ V
條拉鍊都可以開到好似低V咁上下架

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-8 23:52 發表
1 R3 ~2 ]; ]- c  I
# k& Y+ e7 t  P3 t1 I' z8 E, D- D1 o

5 J5 X" T+ B& c3 ?; Qmarket可接受程度仲可以大D架: J8 N0 o5 U4 c9 F: m7 n
條拉鍊都可以開到好似低V咁上下架
- r0 f1 ^7 e4 V- o( c9 l5 x1 N! g7 h( w1 m/ j0 M

( N9 _9 B$ i: n; `4 p4 Y2 S/ ^好似美女廚房果個deep V美少女 
: F( R0 ?: S! H& |8 D+ d) R0 Y唔止喎,步姐呢件可以deep到露毛都得..真係'勁open'..  , U+ Y# d9 A: [3 `  B
咁接受唔到啩.. 

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-9 00:05 發表 ( H7 V# D" ?1 S$ X. M1 b$ V0 m

W/ C/ |) n8 v5 f4 x* k  _* x8 j! }" ]- P

9 X2 i5 y3 W  C  u1 h) _好似美女廚房果個deep V美少女 
! A8 w. D( c9 ^  s) Q" m唔止喎,步姐呢件可以deep到露毛都得..真係'勁open'.. 
' N7 H& z, V; {* S  f/ o" O# B咁接受唔到啩.. 
+ \6 ?$ O' _* x2 W' l) A$ L3 h- E9 N. a" C  ~& H. j

; |$ m0 U) h; P公開咁當然接受唔到啦9 I4 ^: R* F8 J
不過私底下既AV就好多人都受落架

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-9 00:10 發表 2 _+ s2 {% \& N; _, ~: n" o% F. _
" C. P+ R$ F9 M: t1 a. ]0 t
. t" }# m1 p% d# u3 u9 h
% E; f; |* W8 {5 o; Z
公開咁當然接受唔到啦
' m7 t. T' N  H4 O0 @, w  M( P不過私底下既AV就好多人都受落架
& ]: g" O' O, E
4 d' D& Z5 [1 I+ P
私底下當然唔止deep v, 露毛啦..咩都得啦..

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-9 00:55 發表 . T1 r5 l' O  c, _6 i$ i0 P4 f  a
  N5 W" d, F) U; X; m( y8 k  E5 J3 J1 t
5 C' j+ g' h' R7 [5 L. O
私底下當然唔止deep v, 露毛啦..咩都得啦..
+ B3 Z0 w4 ^+ r, D" x===================================================================================% n# G' h, D1 t& F$ f

0 x1 C# a5 x8 K: h. u5 K- ?7 D5 Q所以步姐件緊身衣真係令人興奮

死link

果然 是大明星的感觉