嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

濱崎步 - NEXT LEVEL【SPARKLE】with red latex catsuit

濱崎步 - NEXT LEVEL【SPARKLE】with red latex catsuit

濱崎步 with red latex catsuit:
0 h7 b% l1 ?" L, r3 L* Z9 {+ l$ i2 K; ?7 q* {
http://www.youtube.com/watch?v=pUCwdXw-bOg
覺得好的就按一下感謝吧~~
..終於明白喇,大概係原來如此:流過眼前嘅境象,係過去嘅幻象定係真實的您呢?多少次追..

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
為啥我打不開連接滴網頁捏???

你去唔去到youtube先?
..終於明白喇,大概係原來如此:流過眼前嘅境象,係過去嘅幻象定係真實的您呢?多少次追..

原來步姐都係同好黎
- p- ^( n/ p$ e4 X9 F, M7 s' e' a岩哂嘴形呀
; _3 B) _% }9 S  C  K% x* P佢件緊身衣係咪掉轉左著
& a5 O! \, F* v* e拉鍊唔係由前面拉到後面架咩

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-4 23:54 發表
+ i- F3 T2 d. j+ p; @原來步姐都係同好黎
) E# R" N+ Z& W7 c1 R! j( P岩哂嘴形呀/ y% q: S3 w3 ]3 s9 J
佢件緊身衣係咪掉轉左著4 b; N% r; ]0 _, J" u
拉鍊唔係由前面拉到後面架咩
) p: x. h8 r2 Z1 o. a/ \  p訂制嘛6 z# Z; y) L. S5 ^+ ^
佢梗係唔會同我地喜愛既同一款啦

佢果件靚就真係好靚
1 M! C+ X, s1 g# m不過唔透氣喎

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-4 23:54 發表 3 t2 Z" N' ^: S4 g, O4 y
原來步姐都係同好黎& g3 h& A4 z- g5 i6 f2 j
岩哂嘴形呀
2 `. L. L0 a* a佢件緊身衣係咪掉轉左著
  B6 B! z: r' c- n& x6 \拉鍊唔係由前面拉到後面架咩
7 ^# w( w6 E" {# H
2 ]$ j/ k' c* p5 }. |呢個係佢個款嚟喎..) V( X: g8 W4 {( M# y
哈哈,擺到明話比你聽:”我好open,任你拉..”  

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-5 19:28 發表
* c1 W3 @* J: C8 s! |) j7 {
* E+ }' D. P; A, S( [6 W& s* U7 p8 p$ W
呢個係佢個款嚟喎..
( \( s- Z( o. q哈哈,擺到明話比你聽:”我好open,任你拉..”  
3 F' z( s2 D5 {' d

+ ^2 J4 J# u  E* @9 I( V: ]- A/ I/ m  p1 ]+ k
kakakaka....阿步姐又幾花心思去暗示比人知喎

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-6 02:05 發表
; K- l) W% Y4 v; ~+ c5 Q
. h# [, F! n; P) Z# V; |2 C* o% Q9 K# c: ]
& @' ]' k" y6 [; a0 K' R
kakakaka....阿步姐又幾花心思去暗示比人知喎
; z" D; V. T- @. _: k5 R8 J& t2 ]2 E# |* Y" |7 D1 \
傻嘅,人地當然花心思啦..邊d做得邊d唔做得,去到咩位market接受到都計哂數..
# l3 S) ~: `) x  Q: w; Q佢唔識後邊都大把人攪image啦.. 

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-8 23:03 發表 6 n1 [0 I9 f, j- N& d) i+ M

* ^" C' z- C! @9 o5 [0 L
- A# j: }2 A! S* A+ Y傻嘅,人地當然花心思啦..邊d做得邊d唔做得,去到咩位market接受到都計哂數..
9 u7 o5 {" M1 h佢唔識後邊都大把人攪image啦.. 
  q" A0 l" _" A6 m
4 k' s' B% `( {# R% `$ Q( n  j+ N) N! t( J( A" n" \) b
market可接受程度仲可以大D架
( \" o( Q% I: U( k8 t. g* r# q條拉鍊都可以開到好似低V咁上下架

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-8 23:52 發表 . t3 Q; p! H1 U0 w

5 l  r/ q3 \' F/ y% X& c. ?8 ^1 j
1 W: s( W2 m! ~0 N" u! p2 x8 K8 `8 j" t- `+ W
market可接受程度仲可以大D架
8 n# |% d. A! e條拉鍊都可以開到好似低V咁上下架
; a) f5 Y$ P% f. n' E" e. g& [: o7 u' U4 S' |' E* A* L

4 \% @( d( M3 F$ Y$ q好似美女廚房果個deep V美少女  8 `4 _# b: }+ |; z0 L5 b
唔止喎,步姐呢件可以deep到露毛都得..真係'勁open'.. 
- P- j8 }4 h5 e& v咁接受唔到啩.. 

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-9 00:05 發表
' Z6 L" Q  P$ g) D* U& C, K, \8 j& _: E- j1 K6 ?& V/ w( Y+ [$ j1 H
# k- I! k' c! W+ I0 x
3 D' [% q: L$ V# j* D+ K2 g
好似美女廚房果個deep V美少女  $ a- h3 R" A! }7 l+ a8 m, z; X
唔止喎,步姐呢件可以deep到露毛都得..真係'勁open'..  $ f8 Y. d0 z1 K. T! n2 r( K1 Z
咁接受唔到啩.. 
3 ~% q1 p% `0 `  G; z2 G+ U. W' M! C
8 j7 l+ i# ?& @+ K2 [. T3 L" V3 _
# L+ b1 ~$ G" c
公開咁當然接受唔到啦+ D0 e6 x" I* S% Z" a/ y
不過私底下既AV就好多人都受落架

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-9 00:10 發表 9 z% T* B  z1 \2 I, P
$ p4 i; t0 O4 j1 A: F
9 v* N$ H4 z: S; C
8 r, f" a8 o8 F, K* V" G7 w$ U3 Z
公開咁當然接受唔到啦( C- ~, y3 l! M- Y3 c9 x$ x
不過私底下既AV就好多人都受落架
' I2 f- ^$ h  B( J& X8 m; @: z; y% P; {$ k5 A
私底下當然唔止deep v, 露毛啦..咩都得啦..

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-9 00:55 發表
) R  r2 [; c+ _- I! h" z& Y. L+ Z6 Q0 _0 L1 w+ p5 @  Y* q
3 ^; E0 |3 z: E* L6 t/ g' p
私底下當然唔止deep v, 露毛啦..咩都得啦..
5 j+ ~1 j) q( U$ J; _9 j
===================================================================================
, @- w' r3 }9 c* D. I5 R
/ A. }  b# H4 ?' H所以步姐件緊身衣真係令人興奮

死link

果然 是大明星的感觉