嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有cd得閒嗎

有cd得閒嗎

6月11日星期四下午有cd得閒嗎?有就pm我啦
覺得好的就按一下感謝吧~~

我得閒,你想做什麼

引用:
原帖由 kennypong 於 2015-6-8 19:54 發表   0 O3 r: G& U: G/ v* e7 F/ @
我得閒,你想做什麼
* N+ Y2 T& V6 V1 ~: d6 N* g* V+ V想搵CD出嚟玩玩

去邊,玩乜??
唔鍾意女人。只鍾意女仔

回復 4# mercury1 的帖子

姐姐,我想同你玩

你想點玩

怎麼大家都喜歡約閒日...@.@"

點玩先

緊喺租房玩餐飽啦,有無人出嚟先?

引用:
原帖由 tung85 於 2015-6-9 16:32 發表   0 S& O: [  U. d* A! V
緊喺租房玩餐飽啦,有無人出嚟先?
  C7 b9 c5 h8 N% m* E" N  J8 g  L
其實即係玩咩呢?講清楚D啦!

引用:
原帖由 zz67098 於 2015-6-9 21:22 發表   3 U0 y- ~  g+ f  A3 Z6 d) i$ {' n
9 H, d# V5 \% @1 B7 O2 h6 u
其實即係玩咩呢?講清楚D啦!
$ c1 C. s$ V( ?! N# c5 C
開房扑野,你有興趣嗎?

引用:
原帖由 tung85 於 2015-6-9 22:23 發表   
3 u7 S! S& a9 X& ?/ g; _, |) o8 R& m* T* `" i
開房扑野,你有興趣嗎?
! _8 y7 x1 n$ U) A) V2 r/ M4 e我永遠都只會是進攻的一方

回復 9# tung85 的帖子

嘩!集體性遊戲,我都想參與,

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-6-9 23:20 發表   
5 A1 W0 t8 v1 A! a; E$ |- Q嘩!集體性遊戲,我都想參與,
$ Y9 `& A7 V: B喺出嚟嘅就留wechat啦

引用:
原帖由 zz67098 於 2015-6-9 22:39 發表   
7 V) k  X' `0 y. k2 c9 K/ d: V3 g
' s/ M4 q5 x! h( h4 @我永遠都只會是進攻的一方
) Y5 h& X) u- v2 W你指嘅進攻喺咪等於插人果個呢?
* |( x+ D# r. w4 _4 A( ~8 d
% `& o& C: r8 u7 N2 e9 ][ 本帖最後由 tung85 於 2015-6-10 02:20 編輯 ]

引用:
原帖由 tung85 於 10/6/2015 02:19 發表   - p$ P* ~( J5 n) Z9 u

* b! O; a, M' }2 \1 c你指嘅進攻喺咪等於插人果個呢?
6 G( r- m- z0 h+ M大概很難有別的意思了…

引用:
原帖由 annachan 於 2015-6-10 10:19 發表   3 [0 v$ }8 G- r$ Z/ f$ c6 q, d
0 O  u% J- L. ^7 d
大概很難有別的意思了…
8 r0 D+ g. E* K/ ?' G人生就是要不停地進攻
# S4 g! E1 ?% m$ m$ ~1 G吾乃進擊之加藤" W- t' q) O: S: Y' U6 `1 Z1 B

引用:
原帖由 zz67098 於 10/6/2015 14:58 發表   
4 a+ e* F4 Z. O' H
$ s5 B9 V0 Y* z6 E* j6 t( @人生就是要不停地進攻
+ F$ B2 g& d/ p: }! g7 O吾乃進擊之加藤
, }* Q8 z1 R# a
: u# [! `5 _; J; p嘉怡對進攻愈來愈沒興趣…/_\

引用:
原帖由 annachan 於 2015-6-10 18:17 發表   , m  ]$ m* w2 d( A. e* h0 s

! H8 ^. h9 k  D0 d4 a6 W! s, Z* |/ |嘉怡對進攻愈來愈沒興趣…/_\
9 m0 i; `. }) o/ k0 U% F3 F# g  i
唔通你想比多人圍攻??

引用:
原帖由 tung85 於 11/6/2015 15:12 發表   
5 ?+ l, ^/ l# w
9 x  i9 x1 f5 B唔通你想比多人圍攻??
" a1 ^" A* A9 L7 }: G: z這不公平喔... ) U$ H2 Z' w) p% a( S2 [3 u
9 a6 D8 @8 C# w* M& A7 X
嘉怡只喜歡一對一的關係...