嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有cd得閒嗎

有cd得閒嗎

6月11日星期四下午有cd得閒嗎?有就pm我啦
覺得好的就按一下感謝吧~~

我得閒,你想做什麼

引用:
原帖由 kennypong 於 2015-6-8 19:54 發表   
" p5 Z% r, x. t- M6 N3 A& y: u3 @4 k我得閒,你想做什麼
6 K" |: f6 C1 Y; |想搵CD出嚟玩玩

去邊,玩乜??
唔鍾意女人。只鍾意女仔

回復 4# mercury1 的帖子

姐姐,我想同你玩

你想點玩

怎麼大家都喜歡約閒日...@.@"

點玩先

緊喺租房玩餐飽啦,有無人出嚟先?

引用:
原帖由 tung85 於 2015-6-9 16:32 發表   ' v$ L1 |. F; x$ e) q
緊喺租房玩餐飽啦,有無人出嚟先?
/ s0 Q  B: {& l* J4 Y
其實即係玩咩呢?講清楚D啦!

引用:
原帖由 zz67098 於 2015-6-9 21:22 發表     A  o6 i% R& Y
7 ^( ~+ u8 v8 A/ K7 |/ B
其實即係玩咩呢?講清楚D啦!
0 g' y+ R7 i% I  G8 b! s1 _
開房扑野,你有興趣嗎?

引用:
原帖由 tung85 於 2015-6-9 22:23 發表   / X' E8 Q7 O& w% |' N2 [
2 i$ s4 U. P1 p: o
開房扑野,你有興趣嗎?
! s$ g! N/ f6 {& [5 I9 N* D
我永遠都只會是進攻的一方

回復 9# tung85 的帖子

嘩!集體性遊戲,我都想參與,

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-6-9 23:20 發表   . A$ ]0 J8 }0 V8 A3 F
嘩!集體性遊戲,我都想參與,
# ~9 I# |# g  H3 n, U
喺出嚟嘅就留wechat啦

引用:
原帖由 zz67098 於 2015-6-9 22:39 發表   * w& q. d9 [: s/ F. a

1 s( r0 q9 z7 Y$ j' b% j& P6 b我永遠都只會是進攻的一方
$ C" _- A& b4 y0 g你指嘅進攻喺咪等於插人果個呢?5 a. d! u. u6 D
  Z  B9 F, J& g8 w2 E* z- d

引用:
原帖由 tung85 於 10/6/2015 02:19 發表   
/ [4 V- r0 R8 M9 |) q9 E6 k& m
/ [2 q3 ]2 `' |6 O/ x5 k你指嘅進攻喺咪等於插人果個呢?
! t6 A# h1 O7 W$ J* A大概很難有別的意思了…

引用:
原帖由 annachan 於 2015-6-10 10:19 發表   
, Y9 t' W7 z% O$ J/ U
1 J. R: ?& [7 d( O大概很難有別的意思了…
" ]/ E* I. f" Q) l: T: l, N# ^
人生就是要不停地進攻
: j% m$ M! C" m/ J5 n吾乃進擊之加藤! T1 }' L7 P' R) P! P1 y$ N

引用:
原帖由 zz67098 於 10/6/2015 14:58 發表   5 T4 c+ u8 d2 L: Z: _: Z; u
! Y  Z  N" T& D' g7 Z
人生就是要不停地進攻7 l6 h" ?% V$ Z9 u
吾乃進擊之加藤! ]4 J! w/ g& `4 r9 v7 r7 j: V
3 r5 P8 `) m$ l. Q: c( `+ P* H. j
嘉怡對進攻愈來愈沒興趣…/_\

引用:
原帖由 annachan 於 2015-6-10 18:17 發表   
# v9 i+ L1 h& `8 F4 ?0 ?- Q# a( r  ]" N' z  ?  v9 X% n  v
嘉怡對進攻愈來愈沒興趣…/_\
- C( H" k: G& A) `- q唔通你想比多人圍攻??

引用:
原帖由 tung85 於 11/6/2015 15:12 發表   ( j) C  }! {/ y9 V/ B! I) r& C
& O8 \9 v" g" V1 s" T
唔通你想比多人圍攻??
* W- p- {) s9 H  ^, U, q2 m& g
這不公平喔... 1 I# C+ j! ?: \$ R
) J+ l( ]' s% U; ~- u1 _, d
嘉怡只喜歡一對一的關係...