嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

昨天晚上被人非禮

昨天晚上被人非禮

我昨天晚上租了酒店...cd完茖左公園行,,行行下有個亞伯聊我...我好興奮又好怕..之後佢仲摸我..又....好開心..
* [5 c5 V& X: n! v+ P8 z7 v  {好想再次被人摸
覺得好的就按一下感謝吧~~

佢知唔知妳係 cd  ?

仲有冇下文呀?

看得我心裡碰碰跳的!

小心別被拖進公園殘廁喔…

引用:
原帖由 annachan 於 2015-6-22 07:56 發表   9 Y+ L2 B" q$ r/ M( g
小心別被拖進公園殘廁喔…
4 N3 n. e# f9 Y4 K
我比較擔心個呀伯…馬上瘋

引用:
原帖由 zz67098 於 22/6/2015 11:00 發表   
0 W& V: _4 E# d& ]. _, y! I
, l  E/ {4 X! Z! j2 l% [8 V; u9 O我比較擔心個呀伯…馬上瘋
' D7 v5 O) h- Q4 H
牡丹花下死~~做鬼也風流...

and then le~~?

anymore details? very exciting.
i love bra

引用:
原帖由 suedemi 於 2015-6-21 23:48 發表   
& v( z% S' o3 S0 |7 U4 X3 L佢知唔知妳係 cd  ?
# Y' J; X  t& T$ n* G) O' |
( I" }+ a! K# z" ~5 f" _what will happen if he knows you are CD ?

我又想幫下手WOR
迷你校服狂
學習成為一個囡囡
積極去嘗試與女生相處

回復 2# suedemi 的帖子

唔知呀..佢想摸我下面..但我點都唔比佢摸

回復 5# annachan 的帖子

我當日就係比佢拖左入公園的殘廁呀...

我地一齊玩丫

噫你CD咩樣嫁?

引用:
原帖由 beautylegcd 於 22/6/2015 22:49 發表   " d* S# ]+ u2 k2 H
我當日就係比佢拖左入公園的殘廁呀...
9 ]: c  j' x. G4 g% F
是他強行拖妳還是妳自己乖乖就範喔?
) a" e& _9 m% ^( I
4 q( d: i" H' h2 T" U不過感覺上還是有點危險~~夜闌人靜裡面發生甚麼事都沒人知道...

引用:
原帖由 annachan 於 2015-6-23 10:10 發表   2 u$ e* F4 G( N4 I
, v! \, {; f. O1 ?* `2 R* R) g
是他強行拖妳還是妳自己乖乖就範喔?
7 X8 \& B" f# Y& w* B& g, h
3 t) m# {* k( p# d! S: g9 Z, a( S+ I不過感覺上還是有點危險~~夜闌人靜裡面發生甚麼事都沒人知道...
7 y: K! D1 A, s  ?, c
仲使問? 實係乖乖的 ...  

引用:
原帖由 JoJo1217 於 23/6/2015 15:37 發表   ( o, O9 d  G* o1 |
3 T( X7 \" m4 e
仲使問? 實係乖乖的 ...  
* n, \3 z6 z8 z/ t' Y  @% _0 n哎呀~~妳不能代別人答的嘛...

想再被摸?那就故技重施吧

好刺激