嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

關於CD自慰

引用:
原帖由 可愛長靴女 於 2015-10-14 02:11 發表   9 L: r& N& q* k/ I  z$ o
如果有份工可以cd 上班你話幾好呢. 可能會工作更醒神. 當然其他同事都係cd, 否刖會好大壓力.
! Y) h  V" B4 G% I# U5 t% ^' K+ s

6 r3 L5 M& I- ^3 l) ?$ A- c原果有呢份工,我都想申請!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 可愛長靴女 於 2015-10-14 02:11 發表   
5 Y( i8 w7 ]8 o如果有份工可以cd 上班你話幾好呢. 可能會工作更醒神. 當然其他同事都係cd, 否刖會好大壓力.
) Z4 R2 u! |1 B- v; d
9 ?2 G0 k1 ^" @* c7 `% A+ l6 u
呢個我諗好多人都會去申請.......

引用:
原帖由 icandysweetie 於 2015-10-23 09:02 發表   
- m" Z/ D$ }6 ^! e  x. K3 F要搵一個CD後自慰地方既問題其實都幾頭痛下
4 N. Z9 q3 u6 R: j0 L! M8 ~
; `* p, b1 n1 G; j" _6 R6 e4 w好在我在近荃灣有租個私家小天地, 一房一廳有冷熱水浴室) {5 E1 p& I! [  f9 a+ N0 }$ {
若姐姐你有興趣可以上黎玩下易服,(絕 不涉金錢呀)$ k3 F8 h. I3 d5 y( x& N- E
我玩易服後自慰都係去呢度玩
) w: O, e: X" l$ _# C2 T1 F6 [4 Z; s) I+ Q8 r
星期一至五
5 K6 ^6 o$ q5 {: r上午9至下午4 ...
8 d0 h6 w* c2 H) t5 B. [) @- I0 q3 v: n' ^7 ]/ m' T" n: V' o; V
: V# _7 m) ?6 E% f
有啲興趣

pm左你

引用:
原帖由 willy 於 2015-11-12 20:45 發表   ! e4 A2 R1 Z2 K/ H- ^

5 e9 W+ h1 L7 j
* f. \% \5 a7 |" w6 a呢個我諗好多人都會去申請.......
: L8 q7 v. U; D呢個世界邊有咁著數既事

引用:
原帖由 44444 於 2015-11-15 15:58 發表   
! D6 B% B" o$ `  c4 p: _0 Z2 v3 m$ S3 c* }0 _# I+ C
呢個世界邊有咁著數既事
( w: ]4 Y) f7 s: i& c8 x

4 `# Q# I9 n  [8 g' A* H4 ?& s: P: Z3 W7 O0 b
發夢個陣都會有的~

OMG  我同你一樣 , 但我有時2分鐘咋

我女裝也想自慰,但結束後莫名的空虛

引用:
原帖由 可愛長靴女 於 2015-10-14 02:11 發表   
; a% Y# J3 B7 Z2 w' x如果有份工可以cd 上班你話幾好呢. 可能會工作更醒神. 當然其他同事都係cd, 否刖會好大壓力.
$ G/ `. U" e5 H3 K( P7 `% @  U" N, t9 Z5 D+ `5 M& @/ w) k4 [
: t) Z& B5 O5 x- p
其實後半都未必要; p2 W* `$ M6 o- h0 w5 k. h
如果有份工可以CD 返工,我就已經好開心5 G2 u" [+ N; K1 P/ o
$ u2 B) J# A" P- V* N% e
其他同事,: u' D- z6 `& E6 p
只要佢接受我係CD,咁究竟佢地係咩,我都唔係好介意
) i' \9 u1 U, L- |2 l3 B, n& D% h
$ Y$ }. M# z5 K0 A) y$ m曾經我都諗過,
! |" [" G# C( _* H9 a連義工都唔放過,
0 i+ b  F$ V7 J& _& D. d9 c6 S5 {反正我有份正職,% D" ]7 A* o6 |% Z
如果搵到一份義工兼職,可以俾我CD 返,冇pay 我都制

我愛穿黑絲,坐在高椅上,挺起後腰的說
! r1 Z" P' i. z$ W可惜都是不常有地方為所欲為!

前幾日買左個前列腺器, 我發現我停唔到手,; a8 }8 A2 h# N8 l
好鐘意果種麻脾既感覺, 但又去唔到高潮, 又唔捨得拎返出黎$ F: f/ ^3 V9 E( ?
連續用成三個鐘, 唔知咁樣係咪正常,,

前列腺器

冇咩唔正常 通常我都著黑色OL套裝連女性內衣褲咁樣自慰 最多都係變萬能插蘇

你大頭相好犀利你好美😍😍😍😍

引用:
原帖由 Dingding2016 於 2016-1-9 16:36 發表     k1 @9 h5 S/ n& }6 H
前幾日買左個前列腺器, 我發現我停唔到手,
1 O- O7 K  w# k# k% N0 i好鐘意果種麻脾既感覺, 但又去唔到高潮, 又唔捨得拎返出黎
: Y# b, A$ h1 E0 j- z( }4 k! M) m連續用成三個鐘, 唔知咁樣係咪正常,,
4 V6 m- e2 i! U0 ?+ V* K4 b6 c$ O  r" K4 U; V% N9 R
插入式的嘛???

引用:
原帖由 he_mars 於 2015-10-6 16:13 發表     ]+ i* d2 l# _2 h2 j
沒有人可以跟我玩
1 I% L; l# @5 O) R. t5 i

, k- W5 P9 j% E; F% ^# G. ^' O) `# ^* T
點會呀!我一直都好想同妳完

回復 1# he_mars 的帖子

哈囉我也很愛玩情趣用品 可以加我微信或是賴
. ]* p9 v* s- e% y4 M+ m8 @6 k/ u我不是CD 有點戀物 是菊花高手哦 人在台灣

我同妳一樣,都係TV。

引用:
原帖由 icandysweetie 於 2015-10-23 09:02 發表   
' D7 V, T6 j! B- j( a要搵一個CD後自慰地方既問題其實都幾頭痛下
' L4 R% s1 Q6 M/ y; M! m$ m' W1 i2 M+ z2 ?" u$ b/ D! _" \
好在我在近荃灣有租個私家小天地, 一房一廳有冷熱水浴室
# U4 G( l& u4 b5 o1 D, t若姐姐你有興趣可以上黎玩下易服,(絕 不涉金錢呀)
6 U7 S( Z$ Q3 n2 f* }我玩易服後自慰都係去呢度玩* k% L) r" _# ]! A! p

8 e' L' T5 v" t7 |星期一至五
0 I( J: o8 @* m上午9至下午4 ...
' w9 ]  e: H5 c
姐姐玩到租屋咁誇張...我最多都係敢係殘廁咋...

Good . But it is hurt your body