嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

西灣河。鞋店清貨。快看

西灣河。鞋店清貨。快看

話說剛剛遊過西灣河。。
0 W' X$ g/ Q) X5 a" Z; A# Z( o竟然有女裝鞋店清貨。。有好多跟歐洲size..., O( t3 U  Z, t3 Z# x, F: {2 F
50至70元左右-好多種類都有。(高跟4吋都有)! T! l3 E: B& H( V) w; h& g$ o
90至100左右-boot類。
: g6 x1 o* F9 Q- x最吸引係。。唔少40至41碼 。個別款都有42碼。 # z, R' K: p& I6 |
數量我見入邊個倉仲有好多鞋。
6 x+ V6 [9 ~+ R我去時老闆是男人。唔問其他嘢。仲好好人陪住我幫我指哂大碼鞋款。。
$ D% ?& b! _) b& B, j$ [(唔知你地去係咪老闆睇檔 ,係就爽)
+ i# H; j3 q4 E$ [# M. Z/ b各姊妹。快快去買啦。。我估好快冇。因為真係平。。
& }- U+ m- u+ v' c9 ?地址係太安樓-近麥當勞入口-一行入去少少就見到間鋪。寫住清貨/ N0 h& q- i, D' o0 o$ N$ R. i$ z

$ G5 v+ X8 j5 r, `9 i) n/ X5 V. IPs.快推。快推。多多留言。
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
今日早少少先係附近, 睇來又要去看轉. THX FOR SHARING

你係男裝定女裝去買??

引用:
原帖由 under1 於 2015-11-26 21:26 發表   : _  x, ]* v! @( s8 F
你係男裝定女裝去買??
; ~* l# F3 v1 ^& n  R' |
驚咩,我已經慣晒穿男裝買女裝

引用:
原帖由 tracy4 於 2015-11-26 22:32 發表   
9 u3 k  p7 v$ {, Q1 |6 r0 y1 c5 x! x" c9 K3 n4 s
驚咩,我已經慣晒穿男裝買女裝
/ D2 u1 S7 A. e! d) Y

! S! z- L/ d! d# y" P# C6 \7 h我未試過女裝買野~

引用:
原帖由 kami 於 2015-11-27 01:38 發表   # n3 u+ l! k$ o3 p6 l/ b; |; B

# ^' [) F$ r& f0 W% q$ ?" k
7 M4 d" D' J( \  a2 W( M& ~我未試過女裝買野~
5 ]1 p1 m) i( m+ W7 c. i

- L% F4 z" c" J+ q9 Q5 k$ g
2 E& \; t6 p' Y; S2 ^" s咁你有冇試著過至買?

引用:
原帖由 suedemi 於 2015-11-27 02:45 發表   % {/ R% P9 W- T( k5 B9 K) }
# E. J5 i- |1 `: o

4 O. A9 i4 d! e4 x) }0 b; U- Y# ~: J; y. Y, G. j
咁你有冇試著過至買?
9 [) c6 t( s6 D; j自助個d會
# {- O; z& C1 ~5 G( P鞋都試過
1 n" k! Z' L. I3 X但如果買內衣褲就未試過

引用:
原帖由 tracy4 於 2015-11-27 15:48 發表   1 I2 y& S+ o" L0 k- k5 [
. o+ O/ x# Z5 q8 v
自助個d會$ Y+ A! h# k& W0 H4 V, Q8 s/ g% F
鞋都試過8 d! I) V1 _! F% U( y( k8 B# N9 X
但如果買內衣褲就未試過
. S/ t) ?: L7 ^' X; @& k5 ?: ^7 L' G" k0 f4 L$ V# {
試過一次喺G2000試過一之次喺問完size再問可唔可以試試先。佢又肯

still on sale ???

西環太遠啦...

即係邊檔呀

謝謝你的分享

謝謝你的分享

北角國都廣場電氣街出口果間直試穿啦~~個姐姐又年輕又NICE
5 |* q: ^: V* ~2 B1 p9 m) j千千都係果度即時試穿岩就買走~
牛仔裙是千千的至愛@ v @