嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今晚著校裙睡覺,點知道……

今晚著校裙睡覺,點知道……

很久沒有著校裙睡覺了,著上身不久忍不住……唉!
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

咁快打飛機?

引用:
原帖由 under1 於 2015-12-18 20:20 發表   
0 o0 i- z, r. U2 s咁快打飛機?
$ m  ^) H$ I0 {4 [
忍唔住流液囉

咁刺激 ! `, z# Y0 s! \/ d8 x8 J' D5 I9 b# k
好难洗喔,开始著果阵就好容易咁,其实习惯左就没事啦。* E0 q; `& A9 b! m6 f5 l7 ~
我日日都著校裙睡覺,仲好舒服
Once a DGS girl, always a DGS girl !!!

引用:
原帖由 yuanyi91 於 2015-12-18 20:33 發表   
( s* i7 J) S/ `5 K' T! P% f8 U- p- c8 Q咁刺激
3 L& C7 |6 z1 o# r5 f: r. W好难洗喔,开始著果阵就好容易咁,其实习惯左就没事啦。
" p" ?, X7 b! V* e+ G我日日都著校裙睡覺,仲好舒服
5 V$ D) ~( f/ ~. Z) C
我唔可以日日著住睡覺,因為有家人,
2 {* i% K& a' @3 a6 q好羨慕你可以日日著住睡覺

回復 5# kingphone 的帖子

锁房间门就可以啦,因为我屋企人睡覺都习惯各锁各门
Once a DGS girl, always a DGS girl !!!

流完通常會有進一步行動

回復 1# kingphone 的帖子

好凍喎!仲著夏季

引用:
原帖由 yuanyi91 於 2015-12-18 21:01 發表   
- q$ D% u3 y( R# ]+ O8 p锁房间门就可以啦,因为我屋企人睡覺都习惯各锁各门
% Q& w& \/ R- a9 Y哦!原來係咁

引用:
原帖由 kwan5ts 於 2015-12-18 21:03 發表   
3 m/ q4 z% o# A* W流完通常會有進一步行動
  q- L1 `$ k  H8 ]% T9 N
循序漸進呀!

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-18 21:45 發表   9 p; T( p! ~: J
好凍喎!仲著夏季
8 W7 Q" R* ]- l/ B- _; ~  w& c
開住暖盧就唔怕凍啦!

回復 11# kingphone 的帖子

我日日都著校裙訓教,好舒服.有時候忍唔住就⋯😁

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-18 23:18 發表   2 h& T1 }$ Z* w' \  G; g
我日日都著校裙訓教,好舒服.有時候忍唔住就⋯😁
) E' m4 o1 }+ K, y你一個人住?

換個件再瞓過

引用:
原帖由 hellohi 於 2015-12-19 00:03 發表   
, O# P9 `: `- Y5 H6 z4 t& R4 I! V換個件再瞓過
: w1 U: M) Y4 f( v3 `
你點知架,我呢件剛剛洗完,聽朝應該會乾,所以攞另一件著住睡覺囉

引用:
原帖由 yuanyi91 於 2015-12-18 20:33 發表   
9 z  I3 b/ r' g* A5 p. o/ P" \  `咁刺激
/ r. d0 k" ?3 ]1 ^* K好难洗喔,开始著果阵就好容易咁,其实习惯左就没事啦。* Y' ?# ~/ h! l/ _
我日日都著校裙睡覺,仲好舒服
' n! z$ g- Q. _8 \$ k
- z5 e8 d/ u: D
9 A$ x5 g6 N3 D我都晚晚着

晚晚著裙訓覺,都總會有呢啲時候,我總會儘快清理。

回復 13# kingphone 的帖子

我同女友一齊住.之前有一段小波折比佢知道左
% P4 _. @1 O1 {& |+ d/ a8 V6 ]依家咪可以日日著校服,我都不停買靚校裙

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2015-12-19 08:02 發表   2 v, N2 g# D' `8 `
我同女友一齊住.之前有一段小波折比佢知道左( T4 P  z# p& ~0 Y4 p- I! y
依家咪可以日日著校服,我都不停買靚校裙
) }+ D0 _% t) u6 L( b
咁好,羨慕啊!

引用:
原帖由 kingphone 於 2015-12-19 08:25 發表   
8 x5 d# e+ g4 B; T
! \" Z: }" H, G1 ~6 U, e7 \; O咁好,羨慕啊!
+ n8 T6 j' I4 [& Y  T其實比另一半知道無壞,又唔係一腳踏兩船或者有小三8 z% I; L" k7 v# c
女友反而仲開心,我日日做宅男係屋企著校裙陪她