嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

校服正常响校服店買幾錢

校服正常响校服店買幾錢

因為我見網購好鬼貴
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
200蚊內 網購明搵水魚

係,所以我都係响校服舖買

咁要搵人幫手就梗係要比錢啦
出面買睇款

引用:
原帖由 Yukari 於 2016-1-24 20:08 發表
咪亂報價
啲豬下季38碼好似賣緊$275(火車橋)
馬利落收丸高中下季45恤+28裙好似賣緊$250
同羅還勝寶綠/保血/馬利慢/鹹甜勝寶綠/失望(高)
………亂報價害死義務幫人買果班姊妹
(做義工,蝕車錢都算,搞到貨價都蝕埋……)
暫停寫入

回復 5# uniformx 的帖子

真既??有邊位姐妹有做開??
麻煩可唔可以PM一下我
我有幾套校服想入呀><

引用:
原帖由 uniformx 於 2016-1-25 04:31 發表   
咪亂報價
啲豬下季38碼好似賣緊$275(火車橋)
馬利落收丸高中下季45恤+28裙好似賣緊$250
同羅還勝寶綠/保血/馬利慢/鹹甜勝寶綠/失望(高)
………亂報價害死義務幫人買果班姊妹
(做義工,蝕車錢都算,搞到 ...
校服係貴,無可能$200咁平
專人代買返學物品,校裙內所有吊帶背心,底裙, 內衣,Bra 打底褲, 內褲等
歡迎PM/Whatapp 查詢, 超過 70+ 單交易 9 年經驗,信心保證  *

最好有等他打折的時候再買   最好打個 5 折
沒有打折  通常 500 塊
如果打個折  250   就便宜很多

睇下係咩學校嫁咋~
普通既中學。。係街市都買到果d。。的確$200內既。。。
但如果係專門校服舖~係特別唔同既。就唔同講法la~真係$300-$500不等。。仲要未必會賣比男仔添。。。

而家d校服, 同其他所有野一樣, 越賣越貴,
一條普通(唔出名學校)夏季連身裙, 以前200蚊已經叫貴,
而家? 200蚊已經買唔到野, 通常要250左右先有交易, 有時可能仲貴!

引用:
原帖由 Yukari 於 2016-1-24 20:08 發表
Sp匚s
Sps藍田
匚匚V匚
D珠S
失望高中
M匚S高中
呢六套
正常供175高28腰……
唔好話凍季又鞋又襪又……
下季淨衫裙,你話我知行貨邊套平過$200?
(有一套,睇你條羚羊有幾識貨)
暫停寫入

引用:
原帖由 accant 於 2016-2-5 00:43 發表
最好有等他打折的時候再買   最好打個 5 折
沒有打折  通常 500 塊
如果打個折  250   就便宜很多
五折叫最好?$20港幣果時唔好……我真係識條鐵咯
暫停寫入

引用:
原帖由 1388 於 2016-2-4 23:18 發表
真既??有邊位姐妹有做開??
麻煩可唔可以PM一下我
我有幾套票服想入呀>
http://hkcd.tv/thread-17087-1-1.html
……咁你之前又馬祟又…
暫停寫入

want to know too