嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

…………….

…………….

...........................
/ l& l+ o7 f- z, A# D6 F$ N( ^6 H
1 k: p! v* b' {3 ^[ 本帖最後由 grilboy 於 2024-2-11 09:05 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
咁有無影到相呢?

why hwyhwyhwywh

引用:
原帖由 grilboy 於 2009-5-19 23:59 發表
+ q/ ?+ l) D& I! s我今日係機鋪見到一個CD係度打高達...........................
( t0 o5 c5 r5 \% Y4 l' s真係比佢嚇到我O左咀,我估佢係得17八歲,老實講, x0 }  c3 z& R: X8 d
下次小心D,我聽到有人想報警
' E( B, q6 H: `1 p/ l" |" v) a

! G' Z* v' O  _# f6 w打高達係咪有另外既意思?

...................................無言捏!

男穿女裝出街犯法咩? 報警告佢犯咩罪? d 人真搞笑=.=

引用:
原帖由 cdtv 於 2009-5-20 01:13 發表
4 c1 }6 e8 Q. U( r0 ~4 n男穿女裝出街犯法咩? 報警告佢犯咩罪? d 人真搞笑=.=
, J; }7 M, X3 u! m$ _! Q4 \
$ p' S" X3 j+ d根據《刑事罪行條例》,任何人在公眾地方遊蕩,意圖犯可逮捕的罪行,或故意妨礙他人使用該公眾地方,((甚至導致他人合理地擔心本身的安全或利益)),便屬干犯「遊蕩罪」,最高可處監禁2年。2 G) a1 v+ i3 p

% c! V$ R$ a9 ?8 v3 `
, p) N* K0 d# F( `3 m( v1 j只係唔想佢一時貪玩比人拉就唔好啦/ |3 Y5 |0 S/ O! E
如果佢仲覺得自己好似女仔,入女廁既話,真係大件事8 _7 f7 s1 m6 Z" n
希望佢日後小心D,哩個世界有時真係咩人都有! D; V1 O! r; w; s

/ X9 Q! C) H: [/ ^$ }[ 本帖最後由 grilboy 於 2009-5-20 01:33 編輯 ]

引用:
原帖由 cdtv 於 2009-5-20 01:13 發表 6 o# E( K& s. G( a
男穿女裝出街犯法咩? 報警告佢犯咩罪? d 人真搞笑=.=
7 @% A" N  r  k0 p3 y. T( `9 L6 l' m8 G佢可以話你意圖入女廁, 然之後非禮!
+ M- t! z# O' ]0 u6 ~(事實上呢類人真係好多, 令人人心惶惶)
( ^, Q( r: [5 r不過佢要預先警告過先可以告你, 畢竟要講求證據

可以形容下佢著咩女仔衫

上身我只係記得係白色衫,熱褲,黑C,紅COV鞋# m! y  M( x7 ~0 e1 Q
真係服左佢,可以30幾度著黑C出街

厚黑定薄黑先?

引用:
原帖由 grilboy 於 2009-5-20 15:19 發表 9 `9 s% y! r3 S
上身我只係記得係白色衫,熱褲,黑C,紅COV鞋
$ C, g  u* l$ J! s7 p真係服左佢,可以30幾度著黑C出街
' B" W; B2 U+ d7 r) D3 b  u' U; @5 F; \+ _7 K* W
佢著黑絲會唔會係佢無剃腳毛呢?

回復 7# 的帖子

有關人士是行為不檢嗎?
0 Y( M- u, N5 T# T1 E" S8 _) y/ Z) ngrilboy 好像另有所指...

我打灣岸...........

o........佢打機冇問題! 6 b3 S, m' g, x
佢冇犯法不過怕佢衝入女廁就大檸樂啦!
york

真係有吔的人...

著黑絲熱褲無問題喔+ m3 [! Q9 ~* b" V
如果係驚佢走入女廁7 }  V. N6 K9 Z$ o8 @
佢入得去就預左架啦  _/ L! o4 x9 R9 u. ?# Y) _/ e$ D
咁又要小心D咩呢: A4 w! F7 Q9 r5 i" j7 C  Z
係咪叫大家CD入女廁時要小心D呢?9 z- }- Y5 ^8 S' S+ l6 v
如果真係要CD出街,我一定唔會入女廁
2 T: F6 i/ B6 p搵個殘廁用咪得囉4 P5 N1 t# j- p6 G
甚至如非必要都唔會去廁所

真係寫個''服''字比佢呀-0-

有相睇下就好啦~~~

基本上穿女裝出街冇問題 , 正常的行街 , 買野 , 食野 !只要你冇做出影響他人or 猥褻 行為 , 問題在哪 ?
  R  b( [4 \  B, ~- P, M* q6 _% }: n( ^