嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

cd照片被朋友看到了!!!

我阿媽都有幾張相,是幫一個男性朋友化曬妝著曬女人衫影的,佢唔講我都唔知那個是男人,佢話那個男仔很似女仔,大家就幫佢化妝試下,是七十年代的事,男扮女妝其實真係好多人試過。
吃了偉哥的大叔

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 16# none004 的帖子

但是哪有那么简单

引用:
原帖由 applebaby 於 2016-2-19 09:57 發表   
; e' D6 d0 T' j" T" H這兩個朋友把口如何?
2 _1 y, @: B3 W/ @# _一般般的朋友吧,把口如何不太好说。

引用:
原帖由 samleung3000 於 2016-2-19 10:44 發表   
7 b( ^" o6 R5 w- e5 w身材幾好呀; ]- H# L9 J0 h' R
佢發現有咩所謂
- V8 x' J- Q7 I2 p. M* D" {
发生这种事总会想很多很多的

引用:
原帖由 karen0129lai 於 2016-2-19 12:50 發表     P# q5 v$ Z  B
如果好熟好熟仲要無心病果D, 我覺得可以講喎~ . o; A2 [, t6 q1 v" }
我最熟果三個朋友, 兩女一男都知我CD~; i# u7 f: b$ v
6 i) `7 B  N: {6 N& [/ H
男(單身30歲)果個仲講笑話叫我扮女友影相俾佢屋企人睇交差~
$ l9 {  N8 T- c! O! I0 {好羡慕你呢。这

引用:
原帖由 oral_sex 於 2016-2-19 15:39 發表   % R4 V0 z8 k6 O" s; Z. P
我阿媽都有幾張相,是幫一個男性朋友化曬妝著曬女人衫影的,佢唔講我都唔知那個是男人,佢話那個男仔很似女仔,大家就幫佢化妝試下,是七十年代的事,男扮女妝其實真係好多人試過。
9 R& O! S. n( T6 @! P& w. @" `谢谢开导,希望这事就这么过去好了,大家都忘了它。

希望朋友唔會同其他人講

回復 27# hellohi 的帖子

是啊,好希望就这

上半身也後自然7 {5 Q: ?. g- @
但坡跟涼鞋似乎唔係好夾  r( o+ n4 n# l  D, I2 z3 o
可能簡單一對密頭高跟會更合適
  e0 M$ ^; n) k( |0 y更有少女味

引用:
原帖由 Carol0122 於 2016-2-21 08:41 發表   ' n) [1 M/ k. X5 o9 \* \
上半身也後自然
8 t. K) P: I& y: i3 t) n但坡跟涼鞋似乎唔係好夾
: ~4 [! g* a) G3 T6 S6 u0 @可能簡單一對密頭高跟會更合適) z( ~. P* E# {; }% W5 F
更有少女味
  a( I  I6 R. Y
好哒,我觉得我现在更需要假发

我自己用完電腦,一定會清除紀錄,7 b" a0 D% ~# O
即係recently open files,同browser history8 x- K8 ]* ^: T, k
或用Chrome incognito

so embreassed

每位cd 都係最驚呢樣。。。

如果他們介意 很快就會知道了
2 P8 ^3 p, @# q# O  I( c2 p這種事一定要小心地做才行
! d4 u# M& B7 X# L/ n* z, ~' ~; `其實 放電腦沒加密蠻危險的

maybe a good start :D

下次記得把放CD相的資料夾加上(隱藏)屬性,之後你朋友上來時去:
- |, ?" g0 p! D& ]3 U【資料夾選項】>【檢視】>【隱藏檔案和資料夾】下的 [不顯示隱藏的檔案、資料夾或磁碟機] 勾上。
# [5 S, p* C( Z+ z之後你所有有上 (隱藏)屬性的檔案、資料夾也會看不到的了~ : f5 z! ^) V" c6 M: Z
注意:有些圖片程式會把你隱藏的圖找出來......

其實你個朋友係男定女 ?  如果係男既頂多以為係你女友既相
0 l* B" P( n0 c3 a, R9 ~1 s( F但如果係女   就可能睇得出相中人唔係女仔

引用:
原帖由 1677 於 2016-2-25 07:52 發表   4 X$ `0 [- V, N  L) k7 u$ ?
我自己用完電腦,一定會清除紀錄,
8 ]5 z& A% t: z# o即係recently open files,同browser history
7 I. o1 S  T& H1 `: f- H3 B或用Chrome incognito
$ e- i8 q5 U1 L' }
一般浏览记录我会很小心,但是除了浏览记录有些软件会默认记录上次访问的文件夹的。。。

引用:
原帖由 stephanie.leung 於 2016-2-25 18:29 發表   # |; ~% Y, }) b' i/ I
0 G1 I- s5 X9 ]. ~& o
0 f+ z( m/ f' U* U' G
是啊