嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

cd照片被朋友看到了!!!

我阿媽都有幾張相,是幫一個男性朋友化曬妝著曬女人衫影的,佢唔講我都唔知那個是男人,佢話那個男仔很似女仔,大家就幫佢化妝試下,是七十年代的事,男扮女妝其實真係好多人試過。
吃了偉哥的大叔

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 16# none004 的帖子

但是哪有那么简单

引用:
原帖由 applebaby 於 2016-2-19 09:57 發表   
& A3 F" x. v9 u6 n% W1 T" G, J4 Q這兩個朋友把口如何?
0 v$ Q! S+ @% h, O; w( O/ V% e) o
一般般的朋友吧,把口如何不太好说。

引用:
原帖由 samleung3000 於 2016-2-19 10:44 發表   6 {2 Q0 Y/ x: a+ g. l
身材幾好呀
9 C0 r1 p# j/ B9 i* O- q& H; v佢發現有咩所謂
/ i  H% \) n$ I发生这种事总会想很多很多的

引用:
原帖由 karen0129lai 於 2016-2-19 12:50 發表   
. K$ q8 w  ~3 z  `8 h如果好熟好熟仲要無心病果D, 我覺得可以講喎~
! ?) ~' {8 H$ s" d1 C我最熟果三個朋友, 兩女一男都知我CD~
5 h! w' o0 Z$ J: F4 g: M: ?( t
: H0 t- V* O4 E男(單身30歲)果個仲講笑話叫我扮女友影相俾佢屋企人睇交差~
! H3 S3 D  B- k! S' \, Q好羡慕你呢。这

引用:
原帖由 oral_sex 於 2016-2-19 15:39 發表   
, i6 G, C/ s: K7 |- c' D: u* Q我阿媽都有幾張相,是幫一個男性朋友化曬妝著曬女人衫影的,佢唔講我都唔知那個是男人,佢話那個男仔很似女仔,大家就幫佢化妝試下,是七十年代的事,男扮女妝其實真係好多人試過。
# L/ b3 T: w+ {& {5 z# i谢谢开导,希望这事就这么过去好了,大家都忘了它。

希望朋友唔會同其他人講

回復 27# hellohi 的帖子

是啊,好希望就这

上半身也後自然
  [" h0 h) G1 c" z. j但坡跟涼鞋似乎唔係好夾# t% ~3 [2 M4 P4 `& `. x. L
可能簡單一對密頭高跟會更合適
0 O, V$ r" j1 i! |/ ^: Q# [' s更有少女味

引用:
原帖由 Carol0122 於 2016-2-21 08:41 發表   
  q: V1 r5 x: x! \3 J/ l: z上半身也後自然
0 [8 b+ T- R! u$ d但坡跟涼鞋似乎唔係好夾
* U7 p. l# H: J* `* B& C7 `, p6 P3 F" [, L可能簡單一對密頭高跟會更合適+ ]  u$ }8 p$ v& a. \3 u) p  J
更有少女味
8 u% K4 R) W8 b' A9 u6 X好哒,我觉得我现在更需要假发

我自己用完電腦,一定會清除紀錄,  v! m) s) C4 Z8 q( m
即係recently open files,同browser history5 t) |" h/ _" `6 x
或用Chrome incognito

so embreassed

每位cd 都係最驚呢樣。。。

如果他們介意 很快就會知道了
5 I- H9 W5 P3 h0 i& S+ g( c這種事一定要小心地做才行
$ t# @9 U4 I" g% H+ r4 L: A其實 放電腦沒加密蠻危險的

maybe a good start :D

下次記得把放CD相的資料夾加上(隱藏)屬性,之後你朋友上來時去:
/ T' `) S" @; p' z$ G【資料夾選項】>【檢視】>【隱藏檔案和資料夾】下的 [不顯示隱藏的檔案、資料夾或磁碟機] 勾上。
' ~( M: W" l" ]之後你所有有上 (隱藏)屬性的檔案、資料夾也會看不到的了~
7 S& G( h5 @' c$ q0 N0 p; E' E注意:有些圖片程式會把你隱藏的圖找出來......

其實你個朋友係男定女 ?  如果係男既頂多以為係你女友既相
, g  r, y  C; D5 ~  u& U但如果係女   就可能睇得出相中人唔係女仔

引用:
原帖由 1677 於 2016-2-25 07:52 發表   
% n) w# j9 C' i' _  |1 e我自己用完電腦,一定會清除紀錄,
& H! j+ t" |5 t5 u0 Z7 r. k1 I即係recently open files,同browser history6 z+ r; K. ?  ^6 e
或用Chrome incognito
4 J8 S2 t( q! E! o0 X一般浏览记录我会很小心,但是除了浏览记录有些软件会默认记录上次访问的文件夹的。。。

引用:
原帖由 stephanie.leung 於 2016-2-25 18:29 發表   
6 `$ E& q2 h$ U8 d  j+ A
1 Z6 p! B4 u# a' G! Y  L! D
9 ]  u3 m" D  t( J& \2 U* R: N. g
是啊