嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

bra,束衣褲,底底去乾洗

bra,束衣褲,底底去乾洗

請問bra,束衣褲,底底洗衣鋪去乾洗得唔得,會唔會比人話?或會有目光?因為唔洗又污糟,係家洗又唔見得光
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
乾洗喎...除非妳買到真係好貴啦,如果唔係就超級怪...

可唔可以連埋普通衫一齊洗?

用洗衣袋入好,連其他衫一齊攞去洗就得

自助洗衣店啦,自己搞定。

怕ge去自助,如果去出面ge話就當幫屋企人

引用:
原帖由 rain 於 2016-2-19 11:44 發表   & M; ^& Z! B  g% ]# i7 T7 z* }
請問bra,束衣褲,底底洗衣鋪去乾洗得唔得,會唔會比人話?或會有目光?因為唔洗又污糟,係家洗又唔見得光
! t+ }: v) z$ M. P
% a  ~2 `+ o( |6 V+ \! |0 X
dry not really clean...

引用:
原帖由 samou 於 2016-2-19 16:27 發表   / z' m+ W# C( u" e. N( `' U: g+ Y
自助洗衣店啦,自己搞定。
! C1 E2 d& w9 Z4 Y1 x( [4 R7 u9 p8 `: w

5 {" }4 }4 N1 e; C+ c1 l香港有無D洗衣店係無職員當值, 洗衣乾衣自己搞掂?

在外面洗喔 好大膽
6 L6 u. l9 ?7 {; Q9 T( A( {不過在家裡洗確實不安全

夜晚洗ok  ?

我都係用呢個方法洗。 7 G9 k$ f6 Q4 b( n8 y

4 @5 w0 I- E7 H  b$ Z/ O
引用:
原帖由 Cynthia` 於 2016-2-19 17:49 發表   
. \& w# F* o9 G7 J% a: [" K怕ge去自助,如果去出面ge話就當幫屋企人

唯有夜晚洗

等我幫你诜 仲有野送添.

條條都甘正, 睇見到正

Hand wash by yourself

引用:
原帖由 willy 於 2016-2-19 20:34 發表   
! s% Z; ]! m2 n7 b- M8 i/ ^! Y" k% J  R) `" O$ z

: {/ a: H, k9 V* v$ N& N5 x' Z  x" q: i/ I2 f
香港有無D洗衣店係無職員當值, 洗衣乾衣自己搞掂?
  E' P! y4 H2 b/ Q0 J1 [
有,不過轉既時候全世界都睇到

引用:
原帖由 Jany 於 2016-2-23 21:17 發表   
! T4 @* R$ t0 M$ \* f8 {2 X) ]% P8 y2 }6 b
, Y( o( J- k9 J3 m/ `( y5 G4 d- V# W/ F) M7 ]' r4 K  J- J
睇到又如何?
# m8 `+ Z, D$ t0 z6 \咪又係衣物!
+ v' }# u8 L/ r( h: f" W$ C! w8 G: ?( l: Z0 _- c
最好就加少少普通衫入去,唔好100%內衣褲

引用:
原帖由 Jany 於 2016-2-23 21:17 發表   
; ]0 e2 A7 n7 n  w; f% t! u( V, w$ F& h6 q0 e( U( {
, H0 M9 b1 ]# G

) D) s: E& B* J8 z$ x; _6 e5 {
' @: ]+ h# l0 v5 b! Y6 [呢個唔係問題, 人地最多都係當你幫人洗, 反而想知邊度有~