嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

啱啱淘寶瘋狂購物

啱啱淘寶瘋狂購物

今次買左連新義乳加假陰衣, 好貴, 唔知著落係咪真係真既一樣.
& o# q- \; J+ T7 t  `2 ]: T3 i; J) r可以收埋JJ之餘, 仲可以插入既添, 諗起如果好似真女人咁, 比人插入嚟
/ |" m9 T6 x3 l0 g- K2 W6 l1 P" q4 H5 \; x
仲買埋假髮, 化妝用品, 同埋啲衫褲高踭鞋, 內衣褲等等
' _* W# |; L7 _. n% ]$ \
+ Q7 c3 d. G0 J! n- _好快就可以好似真女人咁行出街見人啦
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
比條link來睇下

小心沉迷淘寶!  不能自拔!

全套好貴喎

好想睇下效果如何

我對假陰衣有興趣,想睇吓!幾錢?

係呀,超貴" Y9 L+ d. F6 N2 q
我搵返條link再share比大家
0 L2 K6 |" l) _5 Q2 @' N0 R應該星期六日有實物睇

等貨到~~好好奇衣服如何運作

期待看到圖片~

引用:
原帖由 sucker0929 於 2016-3-8 15:00 發表   
, Z6 X6 Y! ]* Q8 p( E- J' ?2 {今次買左連新義乳加假陰衣, 好貴, 唔知著落係咪真係真既一樣.
2 ~8 ]7 y5 g3 K$ X! T) g! G可以收埋JJ之餘, 仲可以插入既添, 諗起如果好似真女人咁, 比人插入嚟 5 {% o) j6 Y( \
9 G: ?3 A6 I$ W% p
仲買埋假髮, 化妝用品, 同埋啲衫褲高踭 ...
7 t5 i6 q+ L" R, P& H$ t假陰衣 千幾二千蚊 咁都寫得買

化妝用品 建議唔好用大陸果d= =  好多假野  係香港sasa買就得

[quote]原帖由 lovegirlstuffcd 於 2016-3-9 02:40 發表   + ], }  K/ ~: u0 W! j1 L4 [% i) D1 v% A7 t
我對假陰衣有興趣,想睇1 i, i3 S$ {: ?# x9 Z- q
% H# w6 W5 q" d/ B
千幾二千蚊hkd 好似條褲咁 , 用左穿唔到短褲裙 , 因為會路出來' ~2 G3 L- }2 b% b$ q6 v/ c
( j" ^5 L# s; h0 N7 s4 Q; J

回復 10# under1 的帖子

唔止
- V* y: g% N" p  X; H因為係全身
* f0 {6 L5 b- o% F6 \- T1 i* \由頸到大腿位

等睇實物圖。。。

前後駛左幾多錢?

引用:
原帖由 under1 於 2016-3-9 21:06 發表   ! l  v3 A) r2 \" q0 r  U5 q; o3 m1 j% ]
化妝用品 建議唔好用大陸果d= =  好多假野  係香港sasa買就得
% E+ `9 |/ z' z. @/ B+ @
* I+ L* P& [7 U" t4 ]4 l% F化妝品買唔到, 唔運得香港
2 @. T, p; V' v  e) m莎莎買又驚唔識買邊啲好

引用:
原帖由 as7_star 於 2016-3-10 12:21 發表   
3 W3 h' y: c! S) {前後駛左幾多錢?
* ]* |3 y  N/ s# W5 C2 w
6 x& r- [& \: A0 c" P7 L4 M
好甘....6-7千左右吧

引用:
原帖由 AnnieAnnie 於 2016-3-10 09:10 發表   
0 H7 ]9 B. f  O% W等睇實物圖。。。
9 i" s3 e( g/ q4 S( B2 r& u
* C( A0 m5 _, @( G( ]" x淘寶啲貨等齊應該要下星期先齊,嚟緊可能先影住少少比大家睇先
  E' O- D, @- l% x& K8 E; I因為有啲穿崩位喺腳度, 所以要等埋絲襪先出到全身相呀4 C# h/ p7 y. h

* X5 x( ]: f. G希望假髮同少少內衣褲可以趕到啦5 W; }0 {( z; K( }! B
因為我要星期日先可以影相

果d胶衣很焗,又有臭膠味,穿上身後會有膠味停留在皮膚上,洗澡用很耐時間清洗異味。
: D" ]% e: ?; T; @9 o
- b, t1 O2 k& Y+ j( G1 A! u/ f, d[ 本帖最後由 icewong 於 2016-3-13 04:08 編輯 ]
我不是cd   是hk藥娘
夏X蓮會員:冰兒(2008年注册)

我都想睇下效果呀