嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

禾想要個靚靚CD奴>.<

禾想要個靚靚CD奴>.<

巧中意靚靚CD。要靚靚要靚靚要靚靚一定要靚靚/ i8 x8 _( f! g3 {
有無靚靚CD系M屬性) e3 Y6 p  E, J5 S7 h2 }# B, d& N) b
禾系女主,玩好多項目,識綁繩2 G4 ?1 _3 Y/ B7 y
留低個人資料留低個人資料留低個人資料!
& t7 o/ I) j5 u 快D搵禾啦( T0 w) D$ X3 t" _4 D

9 c" @  ~$ _9 d$ s$ l4 b) O4 p: ][ 本帖最後由 songkin 於 2016-6-22 02:11 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

未成年過主

一起開始淫賤旅程

你係女主,姐係你都係cd. 0.0?

要男性奴?

引用:
原帖由 under1 於 2016-6-22 08:06 發表   
/ x/ _" O. |  @0 x你係女主,姐係你都係cd. 0.0?
! w: W2 h* \7 I& C  | 女主姐係女

係咪真嫁

真係有女主

引用:
原帖由 PatentLeather 於 2016-6-22 11:06 發表     P1 \2 c- I" r
係咪真嫁
" Q! ]7 j# ~2 ], T1 t8 R. L, B3 I( y 唔係丫∼唔巧信禾

引用:
原帖由 songkin 於 2016-6-22 10:59 發表   $ H; j/ H$ p2 g, R1 ?
* P3 b$ b2 w. j+ N4 s" g# I+ z2 h7 U
女主姐係女
; X/ d  D# ?) @5 |% X& N0 r" q你之前開post 又話自己係男

引用:
原帖由 under1 於 2016-6-22 12:57 發表   ! Q% F2 R/ e: k! R: k2 A

/ N1 n' [; n  y你之前開post 又話自己係男
# r0 `- Q* f2 F8 v& s" Z; p! D
Ac借人的

pm you .....
Wechat:stc0122

主人,調教我啦!!

Pm左喇。。。。6 e, A0 N! m9 h) g- ]
Chingchingsadako

現在係主定奴用AC' @) j/ `- Q! v! S( `) b
本來都有D高興趣,不過我中意調人多D,應該好D人揾你啦
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

Wechat:chrisc3939

引用:
原帖由 zz67098 於 2016-6-22 14:41 發表   / [. N1 C8 c, L8 S/ t
現在係主定奴用AC4 N4 S% f# L# M; p
本來都有D高興趣,不過我中意調人多D,應該好D人揾你啦
% X* L6 V. C% F% v+ O' a
主用緊奴的ac

引用:
原帖由 zz67098 於 2016-6-22 14:41 發表   
4 q1 U- O. j' I& Y. |現在係主定奴用AC
* y6 z5 d; e: L1 h0 c; T# H) e本來都有D高興趣,不過我中意調人多D,應該好D人揾你啦
1 ]" v+ _0 V4 E, V' D' x/ H# j" k
我都想睇cd主調教

Pmed 請睇下

最鐘意比人綁