嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

心血來潮

心血來潮

突然間又好想買玩具玩-.-
' F% F6 X9 k$ b5 C+ U; d) a最好有人陪我玩3 t6 b1 N! P. L3 i
可以唔淨係玩玩具
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我加你陪你玩好不好

但係我仲未識化妝

引用:
原帖由 黃小妹 於 2016/7/21 23:00 發表   ; B3 L& n6 G% o
但係我仲未識化妝
: [2 g9 Q: |3 B, I$ F幫你化埋妝再一齊玩又點話呢 (雖然我化妝都唔係好叻)
; ^2 G: }. T" W0 E3 B& e7 [1 F; C; S7 g9 B6 L6 I& c

我地三人一齊玩 (Feifei0808  黃小妹  mecy)

冇地方 講條鐵咩

引用:
原帖由 黃小妹 於 2016-7-21 23:00 發表   
" t7 r4 Q8 r# ~* K3 g& t6 ]: @2 J但係我仲未識化妝
) P5 c" ^% d: {
我想揾人比塊面我亂畫一通
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

我想日韓妝

回復 7# zz67098 的帖子

我OK啊!1 h& }1 }2 _% T, x; J0 d
Wechat: emily1954315

引用:
原帖由 emily1954315 於 2016-7-25 22:28 發表   ! T. z9 E6 h6 C
我OK啊!
) G" F- F. |, U$ |$ Q5 I3 n" R3 {Wechat: emily1954315
, v4 j  V* }4 J' H" F  M* `明天得閒嗎?
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

依個人地老豆淨係識挽玩具ja ma

我也好想試試看 但是怕痛

你平時收玩具收去邊
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

回復 12# abcd589852 的帖子

我擅長開發後庭~有親身經驗" \4 K" G9 c. f+ r( o% d
歡迎討論~~~
wechat Dreamer_0424
有興趣可以看我的簽名和圖片呦

引用:
原帖由 Dreamer0424 於 2016-9-4 19:58 發表   & F4 u, N' i3 h
我擅長開發後庭~有親身經驗
! I; c" K) r6 a歡迎討論~~~
( G, ~- R: D: z' D9 Q$ ?, Z. `/ {
6 Q' O8 Y5 R5 e: x2 Q6 h; W
系就快d幫下個黃小妹開發下la

我也有買玩具 但怕痛就不常用了

引用:
原帖由 abcd589852 於 2016-9-5 15:21 發表   
- E( v3 T! t8 C  W% d; J, T我也有買玩具 但怕痛就不常用了
2 a! ?( b7 k5 U2 \& j9 y黃小妹吳怕痛ga重好爽tim

回復 1# 黃小妹 的帖子

你去挽女人挽到離婚刀系甘la駛買玩具挽ga咩你

引用:
原帖由 黃小妹 於 2016-7-21 19:29 發表   / {6 V& n) ^3 z$ h0 L, {
突然間又好想買玩具玩-.-# q- b3 C8 T7 ?/ G$ t( T& h' N
最好有人陪我玩
8 q$ o$ }" D/ \5 P可以唔淨係玩玩具
) X7 e/ n$ [- ~# B6 u) Q
1 R* Z0 f3 P) m4 r
https://www.am730.com.hk/%E6%9C% ... B4%E6%96%B0-/406658; S$ b" `9 n& ]7 W. O- A
垃圾老豆黃小妹俾人拉jor ar?