嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

男CD女就多,唔知有無女CD男?

男CD女就多,唔知有無女CD男?

大家好,好耐無上來吹水啦!

其實依到有無女會CD返做男? 突然其想
覺得好的就按一下感謝吧~~

她們其實她們做男性打扮已經可以叫係做自己,一般人都覺得平常,相反男扮女這麼耐也是被人覺得有問題要“治療"的事,也因此我地偷偷摸摸叫cd,佢地做個tb可光明正大無問題,學校都唔會對男性化女生指指點點好多運動隊d女仔短髮成個男仔髮型也無問題,男生陰柔女性化無人看出或關注學校都唔比男做女生打扮

而外界對女扮男是讚賞平常和榮譽感,舉個例

女高層短髮幹練有些man無問題還覺得她勁女強人,自己可以照顧自己獨立新女性

男高層平時有扮女人習慣,大家覺得他並不風光,或他平時女裝示人大家覺得他晒咗覺得佢係gay覺得佢變態佬

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

女叫TB,其實都一樣

引用:
原帖由 清雅 於 2016-8-19 11:41 發表   
她們其實她們做男性打扮已經可以叫係做自己,一般人都覺得平常,相反男扮女這麼耐也是被人覺得有問題要“治療"的事,也因此我地偷偷摸摸叫cd,佢地做個tb可光明正大無問題,學校都唔會對男性化女生指指點點好多運動隊 ...
絕對係! +分應同所講

引用:
她們其實她們做男性打扮已經可以叫係做自己,一般人都覺得平常,相反男扮女這麼耐也是被人覺得有問題要“治療"的事,也因此我地偷偷摸摸叫cd,佢地做個tb可光明正大無問題,學校都唔會對男性化女生指指點點好多運動隊 ...
尤其亞洲人社會

引用:
原帖由 lovegirlstuffcd 於 2016-8-19 14:18 發表   
女叫TB,其實都一樣
只係女扮男既就唔會比人指指點點, 男扮女就會比社會歧視, 最麻煩就係某D男扮女當搞笑咁扮到不男不女再比某些媒體嘩眾取寵, 加深歧視眼光

引用:
原帖由 YukiMinakami 於 2016-8-19 16:53 發表   

只係女扮男既就唔會比人指指點點, 男扮女就會比社會歧視, 最麻煩就係某D男扮女當搞笑咁扮到不男不女再比某些媒體嘩眾取寵, 加深歧視眼光
父權社會ge錯

引用:
原帖由 mizuho 於 2016-8-19 16:11 發表   
尤其亞洲人社會
引用:
原帖由 yoyochan 於 2016-8-19 15:23 發表   

絕對係! +分應同所講
謝謝,只能說可悲/-\
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

男仔中性打扮叫乸型,女仔中性打扮叫有型,講完。。。

完全係唔公平,所以男女平等同反清復明一樣只係口號。。。

in the yr 2525.....
可能更早,全世界由女性統治,人類用生仔機器代替懷孕生育。母系社會重臨,女性當家作主,男性淪為奴俾,嬌弱存活。
原來cd是先驅,男性為了減壓,追求美麗,迷戀上真正的雄姿,享受連綿高潮,甘心做女人。
至於先天粗骨幹,沒有乳房陰道,好快將由科技解決,大家睇下現時的韓星,男改女貌,換件衫化下妝已與女性無分別了。

.

我總不明白┄┄┄┄┄┄┄

為甚麼社會上渲染男性一切都是醜惡的── 好色、負心、收小老婆、用下身來思考的動物……女性離開男性是因為男性花心、男性不好      …………………女性(卻)做甚麼彷彿都是正當的,連做小三也是因為人家老公‘貪新鮮?、‘偷食?、‘不忠?……………… ?????!!!

.

引用:
原帖由 denisews1018 於 2016-8-19 21:43 發表   
.

為甚麼社會上渲染男性一切都是醜惡的── …… ...
唔計色情性侵罪行,連銀行櫃員機慎防偷睇密碼同港鐵偷野廣告做壞事既都係男

引用:
原帖由 denisews1018 於 2016-8-19 21:43 發表   
.

為甚麼社會上渲染男性一切都是醜惡的── 好色、負心、收小老婆、用下身來思考的動物……女性離開男性是因為男性花心、男性不好      …… ...
所以男人一出生就係原罪???

但講真句,男cd女確係相當參差
響審美觀禁重ge女性社會你cd唔好分分鐘會被人奇異目光
女仔生得唔令都成日被留難la,何況男cd女

引用:
原帖由 mizuho 於 2016-8-19 23:37 發表   

所以男人一出生就係原罪???
幼稚園教師好似全女班,男有戀童侵犯女童危險,男其實也有很正常的……
社會假定男人係紅色,女人是藍色,男人永遠要係小心有危險攻擊性
像打舊的機械人大戰時,女人是高達萬能俠聖戰士電磁俠,男人係機械獸渣古INVADER木連
sorry,比喻有些男性化,但怕話題太沉重找個輕鬆d比喻吧

引用:
原帖由 阿姨 於 2016-8-19 21:20 發表   
可能更早,全世界由女性統治,人類用生仔機器代替懷孕生育。母系社會重臨,女性當家作主,男性淪為奴俾,嬌弱存活。
原來cd是先驅,男性為了減壓,追求美麗,迷戀上真正的雄姿,享受連綿高潮, ...
某科幻故事既設定, 地球由只有女性既外星人入侵, 百合星人女女也可以生子

引用:
我記得有台灣有個餐吧,可以給男生CD裝做生意。很有趣的。  我相信要看地區的。

引用:
原帖由 阿姨 於 2016-8-19 21:20 發表   
原來cd是先驅,男性為了減壓,追求美麗,迷戀上真正的雄姿,享受連綿高潮, ...
我也這樣構想過。

引用:
.

為甚麼社會上渲染男性一切都是醜惡的── 好色、負心、收小老婆、用下身來思考的動物……女性離開男性是因為男性花心、男性不好      …… ...
因為都是早期的有錢男性搞出來,他們用錢扮好愛老婆給別人看,做成社會上的女人認為這種生活才是最好。之後就演變成由朋友之間互相放閃做成。

引用:
原帖由 mizuho 於 2016-8-19 23:50 發表   
但講真句,男cd女確係相當參差
響審美觀禁重ge女性社會你cd唔好分分鐘會被人奇異目光
女仔生得唔令都成日被留難la,何況男cd女
歷史絲襪早期係由英國男性穿著先。 後期變成女性穿著。