嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

大雄都幾醒

大雄都幾醒

https://youtu.be/2NG3_ZNrqvc
9 L% w" z" x2 q$ `3 \: Y* G# `2 e
- |6 @. t2 F- c4 I* ^; _做女仔真係好好多
覺得好的就按一下感謝吧~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
女仔既大雄都幾可愛∼
阿女出左世, 而家全屋都係女~

哈,大雄都cd

做女人有這樣的好處

烏龍派出所有個叫麻里愛唔知你識5識

引用:
原帖由 mizuho 於 5-10-2016 23:19 發表   
( a0 u; H1 k  b( b) S烏龍派出所有個叫麻里愛唔知你識5識
" _' H' X* L2 [  r* {1 ?, i4 Z9 L; Z/ m6 v
果個好似係變性人。不過齋睇,我覺得佢個角色同女角無乜分別。

引用:
原帖由 mizuho 於 2016-10-5 23:19 發表   
9 Z5 t& X+ r* P: S5 q. r烏龍派出所有個叫麻里愛唔知你識5識
# B% h. D( B. @: h# w* e我沒有看過啊不過有首嵐唱既舊片尾曲好好聽
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

回復 6# nanaka 的帖子

葵雙葉(葵双葉(やれゆ ツギタ))& o# E1 {: d% r5 s  Z# k
在誘餌搜查時扮過女裝因此成癖,經常以女性姿態出現的男性警察(巡查)。言行舉止相當具有色氣,雖為男兒身但可以說是本作品中最有女人味的角色
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
阿女出左世, 而家全屋都係女~

引用:
原帖由 karen0129lai 於 7-10-2016 13:43 發表   
( ]! ^9 n2 B2 ]# G葵雙葉(葵双葉(やれゆ ツギタ))* D2 g( S. u, f2 a6 G
在誘餌搜查時扮過女裝因此成癖,經常以女性姿態出現的男性警察(巡查)。言行舉止相當具有色氣,雖為男兒身但可以說是本作品中最有女人味的角色
: H3 N% p( W/ ?: U8 n
% L+ i' F  Z+ y+ O" j$ a! d* H謝謝推介,設定都幾得意,但個人對藤島康介啲作品麻麻。* f& J* g' ]5 Y( ^& {+ Q
女性角色個個差唔多樣同過度美化。$ v" {" B8 J2 q0 C/ A5 U0 M( g
我都唔明點解咁多男friends鍾意。

做女生有時係有其好處係度~

引用:
原帖由 清雅 於 1/10/2016 07:35 PM 發表   . ]: L1 D; x3 W$ w
https://youtu.be/2NG3_ZNrqvc+ H+ J8 j) \1 k: V" L& e

: `' ^7 s7 |/ L- I7 Y9 [: W做女仔真係好好多
8 q$ w- o0 `& W/ S" c7 U# L& q* N" a% o& t4 ~: ?- s6 |- m
大雄明知做女仔著數, 最後都唔帶返個頭cool, 唔繼續做落去  可惜... 而且唔合理.

引用:
原帖由 angela_fung 於 2016-10-7 22:56 發表   
. ]  a4 n# g3 u: O7 E8 _/ j+ e4 n+ B! l7 p
+ F# k! V. M$ @7 m( z: S
大雄明知做女仔著數, 最後都唔帶返個頭cool, 唔繼續做落去  可惜... 而且唔合理.
3 k* d  w4 o1 q7 J' k
因為佢5做,5會破壞原本角色關係,跟著先有得發展
/ z" M5 O1 f. v( R+ f/ N  I唔係ge不論劇情或結局然後到劇場版就會翻天覆地般變化

做女梗係好

男女平等跟本就不存在(誤

哈哈哈,如果真係有呢樣法寶,幾好
6 n% s: B, E& i2 B9 m謝謝分享

大雄其實係大智若愚
穿女裝只是想和女生分享她們眾多專利中的其中一個專利

拜託 男生的專利實在太少了 可以施捨一下嗎?

做女仔係好好