嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

商女不知亡國恨 隔江猶唱後庭花

引用:
原帖由 5438g 於 2016-11-13 21:58 發表   : d/ Q/ ^  Z6 \0 J( n
體質變了  會有那樣的需求 感覺來了 會很難受
- o; t  w, o! B3 O" B& d& ]/ `
( u/ \9 O2 n4 [0 I+ P今朝又插入, 仲搵個鬚刨尾插入... 好興..

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 5438g 於 2016-11-13 21:58 發表   6 ]: a( @0 R, f+ W
體質變了  會有那樣的需求 感覺來了 會很難受
) o6 r( X6 X' {, s5 w7 k: g1 R

! p% L% D% f' _) x5 B& P完全同意閣下的見解

引用:
原帖由 watergap69 於 2016-11-16 16:00 發表   
3 M. s: Y2 d, Q' j! S8 }& O
; A  d- S" m! k; \; D9 K3 J- Z$ Y! n! `  Q* @; G% r
完全同意閣下的見解
5 h7 i8 ?9 ]! n2 }* I$ n+ u$ I

3 @1 K% m3 V- f* c6 w7 h0 l都係既, 係一種癮, 等同打飛機一樣..

引用:
原帖由 雲妮 於 2016-11-17 08:44 發表   5 p, y5 |, C% k+ t8 D$ Q

7 z/ t1 o4 E9 q: }5 i  ]& F9 f6 f+ h& Z- B# O" `  V
都係既, 係一種癮, 等同打飛機一樣..
% l2 o/ M9 W! x+ D4 V

' n; l' o! L, J$ @/ G- a癮都係正確。
. s% i9 P& j3 l/ S4 C我又覺得又有點分別的,8 R3 V$ }2 O* J7 n
打飛機就打飛機,塗點油或潤滑劑在手上下咁chock到射,舒服曬。
2 u8 K5 e- u& J; ?" m同被那漲滿頂實的棒棒插到射,射完後,後面支棒棒退出來時,
8 J% L' {  A9 Z9 Q2 F. l退到“cake頭”個位置難捨難離,又是不同的意境啊,喔

用手指好難自己就
  t: u0 M9 X2 ]- ~) F1 I- b9 [+ N; S/ X# `$ C+ @/ J8 C% F
都係用玩具好D

引用:
原帖由 Joesphine 於 2016-11-17 17:16 發表     v6 ^+ S+ L" @4 M* ?
用手指好難自己就7 D3 \5 S  S( L

2 {/ |& Q! K) b% i都係用玩具好D
& o8 V' N# j+ d/ Z% \* f
, q- N0 I; k& D% s# _未有機會玩玩具, 暫時用住手指先.. 我亦唔想搞到個屎眼鬆晒!

肛塞一直塞住先會鬆, l  f# C6 o2 c7 T% h! M
用男用G點按摩棒可以玩果陣先插 所以每次都唔多過半小時2 a. A) ~8 G; `' B8 E1 g8 _, o( D$ R7 v
既唔會痛 KY又唔會乾

引用:
原帖由 Joesphine 於 2016-11-17 19:38 發表   - C: j1 q' O6 q* P
肛塞一直塞住先會鬆, z' \9 M; _6 t; _8 A
用男用G點按摩棒可以玩果陣先插 所以每次都唔多過半小時
9 O* |; Z* M. ]  \) D4 O4 W既唔會痛 KY又唔會乾
$ m& u8 T* d$ _
8 H! q, ^5 ^) J% G好... 有機會我買支黎試下先...

引用:
原帖由 雲妮 於 2016-11-17 19:52 發表   & d" U* }! L; A4 D3 c. K" l' e4 G  R

0 w2 O5 _$ A# K: a6 N. h/ h8 L6 i" U/ H5 a% y/ G
好... 有機會我買支黎試下先...
$ l% i. y/ f' V3 Q$ [1 p: Y
3 b# ~) E1 ^, @4 x
4 g/ ~8 l4 @( r! D
哈哈,已经上瘾了吧,小心停不下

用G點按摩棒

後欄哩家野* [1 r8 f# A' Y
有D人天生係要比人通架

引用:
原帖由 watergap69 於 2016-11-18 10:44 發表   
9 T" ?5 {1 o( x2 M$ U( I: v( w: G後欄哩家野* {2 p5 n# S" E/ X
有D人天生係要比人通架
+ |) x4 U* ]4 {" S

9 K) j7 b4 p* _) B- `0 k3 M自己後欄, 自己通好...

妳慢慢就會變架喇
: ~9 w+ T" P7 ~& n4 w到時妳就會不時都想比人通加喇

引用:
原帖由 watergap69 於 2016-11-18 15:36 發表   * L6 Z) A$ H8 C( i5 `
妳慢慢就會變架喇# m0 N9 u* T& n/ {, p" Q
到時妳就會不時都想比人通加喇
( L! T! X4 h+ \! _. L
1 T# i6 T) }( {/ m- ]# o過來人,係唔同.. 不過我呢方面定力好好.

用過玩具已經返唔到轉頭
! ?% P9 }$ y' C' ^3 P而家間唔中就會用假__玩後面
5 Z% V) q) ]3 u8 L' u3 f: ]唔係玩得太粗既話,唔會鬆既

引用:
原帖由 bonnie95 於 2016-11-21 23:19 發表   9 H4 v+ }, K# V0 j* ]
用過玩具已經返唔到轉頭
0 e8 D# \0 U0 Z; \/ A4 U4 i2 N而家間唔中就會用假__玩後面
1 C6 a. b5 v3 A+ T唔係玩得太粗既話,唔會鬆既
0 w$ c: b8 l* A+ a3 t! j* m) e: y
我有心思思想試, 但呢一刻仲未過到自己.

引用:
原帖由 bonnie95 於 2016-11-21 23:19 發表   
* x6 T! c0 M' a: J用過玩具已經返唔到轉頭
! A) |6 m' B( S# N1 }而家間唔中就會用假__玩後面
6 q6 k7 D, Y/ b唔係玩得太粗既話,唔會鬆既
- e. r" ~5 z- `: p
6 A4 `" y3 U) O# X8 G$ A/ k5 L
又“UN”又“搖”撬兩撬
3 N" ]1 t, [0 h與假陽具相約在菊花

引用:
原帖由 watergap69 於 2016-11-22 10:51 發表   
# [) X; e# c* D9 l" [$ U. W( o4 K/ I7 C$ ^4 l3 ?1 ?
; v& G4 `. \1 X
又“UN”又“搖”撬兩撬
* _( v& u" a, m- k與假陽具相約在菊花
! {- Y! s1 z6 V  F8 m# ^最鍾意慢慢坐落去 由慢至快咁un

fun factory 有隻按摩棒...識得前後郁架....

引用:
原帖由 sadm 於 2016-11-24 15:28 發表   " ]/ n  W3 k5 ~$ ~! X( z, O
fun factory 有隻按摩棒...識得前後郁架....
: L  y/ d, W& y7 f. Y0 ?9 p3 q
果支好大碌,雲妮未開苞會痛死
/ T+ ^; @; |6 s% Z2 Vbtw 我用FF既伯爵都幾好玩