嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

商女不知亡國恨 隔江猶唱後庭花

引用:
原帖由 5438g 於 2016-11-13 21:58 發表   
4 M; y; g- B2 R4 M體質變了  會有那樣的需求 感覺來了 會很難受
* O7 k: g2 g9 O6 E2 P
. H8 n& r4 l8 a  z: @2 x- n* L9 `4 ?
今朝又插入, 仲搵個鬚刨尾插入... 好興..

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 5438g 於 2016-11-13 21:58 發表   
- K6 v7 S& a; z+ `3 e+ F體質變了  會有那樣的需求 感覺來了 會很難受
  _- ?% i) a# C" d& @

, w% x& C* g5 F2 r! m完全同意閣下的見解

引用:
原帖由 watergap69 於 2016-11-16 16:00 發表   2 A9 b; s# ]+ [6 L

! U$ j7 U1 ^- I$ Y$ D0 ]6 ^, |% r7 C
6 V! \: @% ~1 F& ?完全同意閣下的見解
$ P% n- ^# u( ]8 c5 S/ a( Z) v" i7 U* `; X" u
都係既, 係一種癮, 等同打飛機一樣..

引用:
原帖由 雲妮 於 2016-11-17 08:44 發表   
9 p- c0 A* G2 `4 _4 T, h, J* C5 x, A& n/ {$ `: [- T- `* ?# z
4 }& v& s4 X) v" F9 e: `6 F
都係既, 係一種癮, 等同打飛機一樣..
. W5 L/ [5 P0 S+ m5 a6 A; I
6 r. `: ?, ^) ^" x" x癮都係正確。+ K' Y' n: h) e
我又覺得又有點分別的,
2 b  U% K; ?4 F2 U( Q/ [, w打飛機就打飛機,塗點油或潤滑劑在手上下咁chock到射,舒服曬。
2 }3 h$ C, ?- T7 o5 k; _" `% ]同被那漲滿頂實的棒棒插到射,射完後,後面支棒棒退出來時,3 V* ~- d1 t& K+ d8 i8 z5 m
退到“cake頭”個位置難捨難離,又是不同的意境啊,喔

用手指好難自己就" @3 R2 M% E" R0 N

' s2 E& R$ q1 M! m' S# m都係用玩具好D

引用:
原帖由 Joesphine 於 2016-11-17 17:16 發表   
, b3 ?# q% B9 y' F5 I% [用手指好難自己就( \  n% k6 t' |
8 E( X0 _$ M, V  {& I9 @" _
都係用玩具好D
" ~; `4 E: U4 I) z7 U
$ n! ?% V9 E( y  U  Z7 Z0 o
未有機會玩玩具, 暫時用住手指先.. 我亦唔想搞到個屎眼鬆晒!

肛塞一直塞住先會鬆
9 S, G: J- E% d" c用男用G點按摩棒可以玩果陣先插 所以每次都唔多過半小時5 ], a6 C; x- T5 K. B% Q" p
既唔會痛 KY又唔會乾

引用:
原帖由 Joesphine 於 2016-11-17 19:38 發表   
6 n8 f/ F/ K. M" a6 e肛塞一直塞住先會鬆7 z8 e2 |6 b7 z, H+ q, q& [
用男用G點按摩棒可以玩果陣先插 所以每次都唔多過半小時& f; Z  l& \6 S: E+ H2 s: a
既唔會痛 KY又唔會乾
* t' b2 O. I- k' o6 I4 x- V1 F2 u( E/ ]- C7 |( B
好... 有機會我買支黎試下先...

引用:
原帖由 雲妮 於 2016-11-17 19:52 發表   
2 Z; s7 b0 `  V( C/ K# f7 W/ H7 T  G6 ]2 I, t
1 D# K. d- b5 W' Y
好... 有機會我買支黎試下先...
1 ^- ^0 Q. `5 Z* |' C
2 s4 `! b: D' d( q/ Q$ j+ F

' ^4 R$ o' W3 i* m3 s; j哈哈,已经上瘾了吧,小心停不下

用G點按摩棒

後欄哩家野3 X" p4 l$ g, m8 Q  |3 u- L
有D人天生係要比人通架

引用:
原帖由 watergap69 於 2016-11-18 10:44 發表   6 L1 Y8 T$ P. X  s& b% M+ T8 F
後欄哩家野- N$ n  U6 R# t( S$ N
有D人天生係要比人通架
. c$ H' N1 B5 j& O6 j( [7 m/ l

1 n& z( Z, X, e$ M自己後欄, 自己通好...

妳慢慢就會變架喇4 I$ g  d) Z, t- R- }
到時妳就會不時都想比人通加喇

引用:
原帖由 watergap69 於 2016-11-18 15:36 發表   
! E% i& i( R7 N5 G1 c妳慢慢就會變架喇
5 A9 o. F  |. |到時妳就會不時都想比人通加喇
; ~1 |! k$ M  h7 m, y

9 r! ~! S' ]) V& t過來人,係唔同.. 不過我呢方面定力好好.

用過玩具已經返唔到轉頭6 x- t9 o# b/ n; A% y
而家間唔中就會用假__玩後面/ l. w$ @. N. H5 Q& H* x0 q
唔係玩得太粗既話,唔會鬆既

引用:
原帖由 bonnie95 於 2016-11-21 23:19 發表   ' I& e% z7 `' r: t7 A. R9 p
用過玩具已經返唔到轉頭" J' k; i3 [$ T* p1 S  I
而家間唔中就會用假__玩後面
6 [6 X( c) o5 H/ \+ a2 B唔係玩得太粗既話,唔會鬆既
8 F" P/ z( o; o  f% {7 {" L
9 U; b: t; L$ A
我有心思思想試, 但呢一刻仲未過到自己.

引用:
原帖由 bonnie95 於 2016-11-21 23:19 發表   
' a9 g9 e" O) a  z( ?2 d用過玩具已經返唔到轉頭( s# ^8 L8 Q, `
而家間唔中就會用假__玩後面' }; \9 V! M9 b  t& X8 p
唔係玩得太粗既話,唔會鬆既
2 h& S& z% r/ v& Q8 G$ f' p
% r& V1 K) l, G7 h. h9 h& i4 O& s又“UN”又“搖”撬兩撬
4 n5 M4 O# [2 u與假陽具相約在菊花

引用:
原帖由 watergap69 於 2016-11-22 10:51 發表   8 c- o" }. g  a

" J# [) h# {+ v' L9 y6 I: b; W; F" G' u
又“UN”又“搖”撬兩撬7 ^4 [& F( A" ?; J7 D2 v7 w$ V
與假陽具相約在菊花
8 a& T" Y2 `3 g6 t" [) y最鍾意慢慢坐落去 由慢至快咁un

fun factory 有隻按摩棒...識得前後郁架....

引用:
原帖由 sadm 於 2016-11-24 15:28 發表   5 E, J( q5 y5 g" }! G# E
fun factory 有隻按摩棒...識得前後郁架....
! o: I- A/ W  C; t' C
果支好大碌,雲妮未開苞會痛死7 j2 u4 Z( u& t
btw 我用FF既伯爵都幾好玩