嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[ 有圖 ] 戀上衛生巾

[ 有圖 ] 戀上衛生巾

第一次接觸衛生巾,當然是攞呀媽果啲,果時剩係覺得好奇,但大個啲,對性有咗認識同興趣,用衛生巾就好自然地變成了用來打飛機,最後仲自己開發了一種用衛生巾打飛機的方法( 呢個有機會再分享,實有機會 )) c3 e' B& A$ e5 \7 d2 s
玩左幾年,漸漸又變成鐘意衛生巾包住跨下,被輕輕磨擦著,好似一直被撫摸的感覺,當然,除咗上面所講的效果同用法外,仲有一啲用衛生巾但可以講出來,唔使收收埋埋的理由,過去的四、五年,對衛生巾的感覺同需求都不停下降,近呢兩年已經好少用,甚至好少諗起
0 ]# g/ v- q" K4 G但近期因為一次接觸平腳小褲褲(我由細到大都係著三角小褲褲),果種被撫摸的感覺突然衝晒出來,最後都係忍唔住,又再次行番入去
6 U7 ^9 K; m( J5 d# `: N/ i+ f2 c" W寫文之際,用緊兩塊,係兩塊 KOTEX 親膚棉面草本抑菌 41cm 的衛生巾,棉面好過網面好多,同埋呢隻衛生巾有少少香味
9 d6 E. L8 R& h4 j! x2 I; ~/ j一塊就正常貼法,第二塊就前後掉轉,用原本屬後面的大面積範圍來包住條JJ, c6 G: p/ S4 L) R3 ^/ T( n# e' ?
睇圖最實際,以下歡迎討論. S7 H& w) N2 q

! T& M$ K6 [# Q% T+ |8 k+ [% ][ 本帖最後由 44533678 於 2016-10-27 14:19 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

出唔到字的問題已解決了# X1 r, i4 q* Q" m9 a: o
9 a, a6 n" }6 ^  n  ~# x

好像聞一聞好醒神、索一索舒筋活胳

應該好舒服

有無瀨尿落去???

可不可以一次購買不要買八次....

引用:
原帖由 yan-1995 於 2016-10-26 23:55 發表   
# C+ e+ B/ J! E: W, O有無瀨尿落去???
5 N! O" G% S* _/ z  }* b  N: b無!
9 g8 W2 K, F& h2 E' Q4 b1 p5 M我唔想整污糟塊衛生巾,我要果種被包住,被撫摸的感覺
, W+ D+ `' f+ g) h! i平時番工都係坐多,但琴日下午突然要跑來跑去( d) W0 o9 d! g( }1 S
出左汗的胯下同塊衛生巾產生的磨擦...我都唔識寫出來

引用:
原帖由 夏天 於 2016-10-27 04:22 發表   ' F; y! U- k: i( x3 R/ Y) I
可不可以一次購買不要買八次....
5 Q. O' y: [: d4 n9 f- x7 o  K
唔好意思,我都唔想3 U3 r& G7 S$ R
我用唔到[free][/free]呢組html碼
4 F9 g3 f+ z2 [7 ?" |8 ^被迫要大家逐張買

引用:
原帖由 44533678 於 27-10-2016 07:45 發表
" m5 _4 k: z) F5 e2 @出左汗的胯下同塊衛生巾產生的磨擦...我都唔識寫出來
% R4 O9 c$ f5 J6 b6 H' `
+ V  ?$ ]- h9 P% g  z
這個我很有同感.
怎麼天生不是女人... ~  

我覺得換上衛生棉在內褲上會讓我有當女人的感覺

引用:
原帖由 wendy 於 2016-10-27 12:02 發表   
8 c& B9 f: o* l. d, z( b: R: J
* z7 l% K& |/ m; B
這個我很有同感.
4 }- U4 c# h- _/ l: m* E
之後做完野去廁所放水
$ e# ~1 K3 L$ E  a條JJ一攞出來就有考珀液流出來
: l( C$ w, \; q% p$ e: U由頭到尾我都無性興奮,條JJ都無硬過$ ^$ K& P4 ^: m  b; L( E2 g
但費時佢一陣會硬,最終我都係打左次飛機(無射落衛生巾)) R8 y6 u4 u5 }
等條JJ進入聖人模式,軟綿綿地回到塊衛生巾的擁抱中

引用:
原帖由 attacc 於 2016-10-27 13:06 發表   ; c( m& e( i7 y+ R- d% J2 d
我覺得換上衛生棉在內褲上會讓我有當女人的感覺
- ^5 |; T9 w' G; n! c我以前細個都有攞女仔底褲同胸圍打飛機,只係想達到性興奮,宜家已經少之有少) c3 o+ H- J: D6 H) U
我都係鐘意做男仔,鐘意尸口巾西的感覺
8 w5 c* E" O3 g* b8 A衛生巾只係日常用來撫摸我的胯下而已
" n+ t" `* F; m- R$ s
( v% {/ r8 u1 q, |" n* H[ 本帖最後由 44533678 於 2016-10-27 14:10 編輯 ]

[quote]原帖由 44533678 於 27-10-2016 14:02 發表   1 y1 I3 x- i/ Z/ Y0 _9 y' y6 X
# [. L: O/ q5 ^& }# H  S7 J
之後做完野去廁所放水
" x5 ]' \: A8 s  p) ~條JJ一

加油
4 z9 l( J. }& s1 [2 L8 k8 E照樣真的很舒服
- n2 `9 A7 j4 y6 y但是這種內褲翅膀好貼嗎?2 n/ ]9 @$ L1 }
我還是比較愛生理三角褲貼衛生棉
' s6 B# l' R, ~. R比較服貼股溝2 ~, i, |$ E; b5 P; t" t3 j4 T4 Q
看你屁股溝衛生棉沒有很服貼

引用:
原帖由 美車 於 2016-10-31 00:24 發表   : }8 a( @0 M7 X* j% ~4 j/ _+ }9 K
加油
1 }8 R2 G( j! d$ L3 d4 `照樣真的很舒服$ L9 ?* m. D( T
但是這種內褲翅膀好貼嗎?
  J; a; P' _. ]: J6 `8 e" N6 m, c我還是比較愛生理三角褲貼衛生棉
& y% A: a0 m0 Q5 t' I' \6 p比較服貼股溝' v5 j& m" M, Q
8 Y3 d, q7 f' _* `9 z
翅膀都黏在一起,但對感覺上又沒有什麼影響
; F2 X8 M% L  n8 b; r1 N1 `看起來股溝不太貼服,其實那個位置的接觸感最好

引用:
原帖由 美車 於 31-10-2016 00:24 發表   & B: C, I. z/ t* e5 s2 h
加油5 Q/ T8 ~9 K: ^7 c
照樣真的很舒服# a8 `) Q" \6 I. e
但是這種內褲翅膀好貼嗎?
& N, a( [# M  i2 a, Q/ |- w* s( I我還是比較愛生理三角褲貼衛生棉
  E+ P% |9 b7 W# v比較服貼股溝. S5 h, m7 F9 T( i  ~" c8 W6 S% T
1 J) W/ w" M1 J& ?/ w5 ~2 [" x. M1 q# Q+ ?# l) C
喜歡有藏翅膀的生理褲還是不藏翅膀的?

我都系隔日用!$ m6 F! G/ G0 Q3 h) a
但我會貼住訓!
$ G4 F* w/ F+ M第二日换巾先射落M巾

引用:
原帖由 tork 於 2016-11-26 10:56 發表   
: F4 h" }% i# B+ U" W我都系隔日用!
+ g# w! f$ S8 g7 z1 \但我會貼住訓!
) Y" x. U0 k+ s第二日换巾先射落M巾
7 p$ k# l5 x2 h6 F" V5 i/ n+ L7 ]貼住瞓,我就無咩可能做到了!

我喜歡位生棉

你目前在線上嗎?
- ~" t# @) u' q( f- h) `想聊聊

引用:
原帖由 葦阿 於 2016-11-28 20:57 發表   2 o5 K/ p$ _2 E% Z. V. [0 O
你目前在線上嗎?! R- R: z, |  t
想聊聊
* h" f  c" N& {你想聊什麼?

最近訪問的版塊