嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

其實男裝都可以著裙

其實男裝都可以著裙

唔知有無人想買黎男裝著
" A! G( ^, C8 p; |* z
1 ^, F6 \( K2 g9 _4 z3 z[ 本帖最後由 under1 於 2016-12-28 00:01 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 under1 於 2016-12-27 23:59 發表   8 x3 ~  P5 @+ Q% b* c. R
唔知有無人想買黎男裝著
. F- u- ^7 z7 n& _% d8 T格仔裙最迷人!
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

只要穿著不用太女性化的上衣,加上男性化風格配搭也許可以吧。: [# `5 ]6 V6 }
穿著得像蘇格蘭風格也不錯。

5錯喎!

無錯,係可以著裙,但係我覺得咁著同男裝無乜分別!
# b/ p1 S) c% f4 L; _) X* M, f) K5 b- M9 z
' V$ z9 b+ a7 j
引用:
原帖由 Miku 於 2016-12-28 02:28 發表   
( \" S' G4 z/ M) Q只要穿著不用太女性化的上衣,加上男性化風格配搭也許可以吧。2 ^2 _- F( M/ Z- I( W
穿著得像蘇格蘭風格也不錯。

著咗呢條裙之後, 又係男裝,..........就無興趣了......

引用:
原帖由 SweetDreamer 於 2016-12-28 11:03 發表   
& z3 i- P. b- W9 I著咗呢條裙之後, 又係男裝,..........就無興趣了......
5 f5 M4 K' c+ v) k2 u' }' q2 {) q

引用:
原帖由 SweetDreamer 於 2016-12-28 11:03 發表   + r# J% u% |) ^: x  |/ h  T3 U. q
著咗呢條裙之後, 又係男裝,..........就無興趣了......
* Z' q# k# t+ o7 F( |7 \6 i5 |: D
係想「扮女性」,唔係「扮男性」

其實不嬲男裝都可以著裙
! N2 T# t! t/ r6 a) X" y! c歐洲D 時裝展,隔兩三年就總有一批design 係男裝裙" V' A" ^0 Q5 v( c* F8 @$ d' m
2 e8 w) @2 t; \) A2 w$ B& A3 m& f
但我始終覺得/ Q! d$ S" m( d! Z) H' l/ x1 @
服裝就唔需要分男或者女/ J. ]* Q# J1 }9 F9 t. @
著得舒服,自己鐘意就OK
+ W  P; D- Y2 x6 h, N4 j% v只係社會同教育由好細個話你知著裙既係女人,連男女廁個牌都用服裝係表示咋嘛
  p" [% I) F: O' y; k2 G8 i: ^9 {女學生校服就係校裙,男既就著褲,其實都係一直灌輸緊咁既意識俾社會
3 R- A7 f. [# x; x$ R5 ^, M8 z$ P8 A6 M2 S6 J
想要改變" o+ M: }4 K7 M, O+ U0 l2 T
就要從教育做起

引用:
原帖由 Carol0122 於 2016-12-28 18:26 發表   
/ V) Q+ z+ u' |. c* P  r7 ]5 M其實不嬲男裝都可以著裙' u# M5 M# O0 N% T" d# A
歐洲D 時裝展,隔兩三年就總有一批design 係男裝裙
1 V5 B4 K/ S1 N6 C7 l' w- o7 f4 S2 g
但我始終覺得
9 s1 y% ?& k. }服裝就唔需要分男或者女
% u& u. x7 }3 |著得舒服,自己鐘意就OK
! T: Z! |( q3 c3 n. E只係社會同教育由好細個話你知著裙既係女人,連男女廁個牌都用服裝係 ...
7 Q; d  f& i% S  q% w係 呢套衫如果你買黎 香港著好引來好多人望

引用:
原帖由 under1 於 2016-12-28 19:15 發表   
; @/ k( _. k2 s* d1 d" o7 {  t! i, r$ O+ Y- K* ^/ v: P8 A8 F. o; \- S
係 呢套衫如果你買黎 香港著好引來好多人望
0 J- m1 N7 K& N7 k; r
5 B& Y& N$ X( S& a
* ]0 o% p4 q6 I
其實我又唔覺呢款好好睇
2 T' {1 d2 f3 ^4 x純粹表達下
0 A9 J! X2 y4 C0 x  a對於男裝裙的意見
2 _+ `$ J4 D3 @/ w% q* r
) ]7 Q  f( a  g自由社會,可以不認同我的~

引用:
原帖由 Carol0122 於 2016-12-29 18:35 發表   
7 p: s' K. ?# w2 L; y$ a% e6 S: O0 ~) y

2 G- W: g& ?$ e' G
5 w, M8 ?4 E; k  O( M其實我又唔覺呢款好好睇* ^" f; d# j0 d; Q9 s- [" a+ ]) B
純粹表達下/ _4 B' j' W' i
對於男裝裙的意見
; d% f& K+ O4 t0 w2 C( s+ O5 [" I+ L" O: K
自由社會,可以不認同我的~
1 O& U* W5 r! h6 V: o5 d我都唔覺好睇,但見香港有賣,所以影左

引用:
原帖由 under1 於 2016-12-29 23:29 發表   
% c+ X& k1 i7 `8 h# N
) |5 K7 I$ W' x我都唔覺好睇,但見香港有賣,所以影左
; s& K& w8 k3 B8 n/ d- u' L原來香港也有買,不過這套很貴嗎?
4 a' r! s; P  d* M2 u因為看來是一件男裝外套、加圓領TEE SHIRT配蘇格蘭格仔裙的樣子。

引用:
原帖由 Carol0122 於 2016-12-28 18:26 發表   ) h: ?$ a/ A) a
其實不嬲男裝都可以著裙
* P$ U3 x0 d5 v3 K0 G歐洲D 時裝展,隔兩三年就總有一批design 係男裝裙( p9 S1 r, |9 Y' k  W% b, G% p+ j
: U6 Y+ ^  F/ C" }& V/ I
但我始終覺得  i, t1 u9 V% A6 L# W( o
服裝就唔需要分男或者女8 W8 F9 z4 c( x& [. y
著得舒服,自己鐘意就OK- b& y4 a! h  s+ c2 |) o9 e; _
只係社會同教育由好細個話你知著裙既係女人,連男女廁個牌都用服裝係 ...
. K2 F6 ]" m6 d5 {
' x, g/ a/ N+ I* X# \( P% w" T
女學生唔著校裙未比學校請出校話佢唔正常囉, 天氣凍話可以著褲又有幾多個女學生真係著褲? 至於男學生就除左話劇/宣傳外就更加唔洗掂校裙, 依D係既定思維

引用:
原帖由 Miku 於 2016-12-30 00:04 發表   8 f" K$ E- m4 m, q1 }

( x6 ~9 Z2 N" G$ [9 w! D原來香港也有買,不過這套很貴嗎?* B, c! C7 j6 E# ^$ t
因為看來是一件男裝外套、加圓領TEE SHIRT配蘇格蘭格仔裙的樣子。
* l/ A- z9 U6 I
唔知價錢 間野係 IT

引用:
原帖由 YukiMinakami 於 2016-12-30 00:04 發表   ) t+ M  V5 Y+ x1 v. N+ @
" K4 z* w  l  E! b0 Q

- N" |) y, f; N8 }女學生唔著校裙未比學校請出校話佢唔正常囉, 天氣凍話可以著褲又有幾多個女學生真係著褲? 至於男學生就除左話劇/宣傳外就更加唔洗掂校裙, 依D係既定思維
5 B- G# m: M2 W; `5 T  q7 n; P3 B  D  n$ V+ X( u" ]5 a

, K2 N6 A3 B9 U, m其實呢D 就係要改lor
5 Y( h5 G. v( b6 Z個教育係咁的話,其實灌輸左佢地錯的知識% Q: [* }. t- L2 E3 ~( ]

) ^1 c2 O1 D; F7 L1 H/ p所以我一向都認為要從教育開始改變

好正bo....