嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

其實男裝都可以著裙

其實男裝都可以著裙

唔知有無人想買黎男裝著 3 x- K8 p3 ]% z9 R& G! J" _3 F( E
# y5 ]4 S. b6 r6 m
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 under1 於 2016-12-27 23:59 發表   
2 i) W; w7 J- }2 C5 l) b* B: s唔知有無人想買黎男裝著
2 d7 N' B6 G: R. N
格仔裙最迷人!
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

只要穿著不用太女性化的上衣,加上男性化風格配搭也許可以吧。  M" s& F1 I2 S' _$ i
穿著得像蘇格蘭風格也不錯。

5錯喎!

無錯,係可以著裙,但係我覺得咁著同男裝無乜分別!: F5 T9 n1 V* V4 H! \2 M7 j

8 p) i7 f0 i8 _- V) t' {
引用:
原帖由 Miku 於 2016-12-28 02:28 發表   ; h, A; a- V& T3 b5 R5 k9 F6 u, C+ h' k
只要穿著不用太女性化的上衣,加上男性化風格配搭也許可以吧。  W3 x' h  F# {( |/ B& [; g7 A& v/ K
穿著得像蘇格蘭風格也不錯。

著咗呢條裙之後, 又係男裝,..........就無興趣了......

引用:
原帖由 SweetDreamer 於 2016-12-28 11:03 發表   , T( {* l; n2 @2 ?6 g6 e; p9 z
著咗呢條裙之後, 又係男裝,..........就無興趣了......
% K. r4 K5 Y' J- `* j

引用:
原帖由 SweetDreamer 於 2016-12-28 11:03 發表   6 m# S% Y" Y$ i' B4 a: j- B2 C
# K+ P) v6 S$ Z7 z9 P, Q' @
係想「扮女性」,唔係「扮男性」

其實不嬲男裝都可以著裙( q+ d% k" X: e* S0 `/ }9 ?% u/ p
歐洲D 時裝展,隔兩三年就總有一批design 係男裝裙' X( X6 f( b$ D+ V
, K. k% Y# M% K1 C' {
但我始終覺得
3 y: F$ P, x. I/ ~* t9 I服裝就唔需要分男或者女
1 A2 G/ h, x) Q  j0 j2 u& d- q著得舒服,自己鐘意就OK, q$ v9 C. e" Q/ Y
只係社會同教育由好細個話你知著裙既係女人,連男女廁個牌都用服裝係表示咋嘛
1 }& X1 l' U# C5 G, T8 o女學生校服就係校裙,男既就著褲,其實都係一直灌輸緊咁既意識俾社會
4 n' c+ F+ u6 v* H
8 E+ `: S, |( v4 |5 a  r: }; Y3 E& |想要改變- M% n+ [/ o: U9 L7 f* l+ ?
就要從教育做起

引用:
原帖由 Carol0122 於 2016-12-28 18:26 發表   
/ ?: I. O5 R0 @! I( @* f) U其實不嬲男裝都可以著裙6 w' T6 Q  ^" x+ }
歐洲D 時裝展,隔兩三年就總有一批design 係男裝裙
( W! n  L3 ^9 G% t: b3 d# h" g# _! v
但我始終覺得, c+ _- E8 B7 P+ ~
服裝就唔需要分男或者女  P3 G5 D6 T! P
著得舒服,自己鐘意就OK
/ J. `8 G* A/ N+ p只係社會同教育由好細個話你知著裙既係女人,連男女廁個牌都用服裝係 ...
4 }  `) r( B% g0 S3 @' v9 S' d
係 呢套衫如果你買黎 香港著好引來好多人望

引用:
原帖由 under1 於 2016-12-28 19:15 發表   
# p( m0 i- A1 q9 f8 q% y+ c* \8 H3 k3 M+ ~/ Y7 V
係 呢套衫如果你買黎 香港著好引來好多人望
1 p+ T  ~7 _4 `9 @3 k  J/ T9 t. ^9 {
6 }6 ?/ |1 ], _) m
其實我又唔覺呢款好好睇
! z  v: @/ t' a3 U純粹表達下
4 q3 b: |0 ~4 R5 D對於男裝裙的意見% O/ N) Y" L6 \6 h

, P$ z7 K0 ]; f! x3 t% q, `9 b/ a自由社會,可以不認同我的~

引用:
原帖由 Carol0122 於 2016-12-29 18:35 發表   4 f. |: ?' U7 i
3 p8 I6 q( `9 M6 c3 v

* e5 \8 c7 h+ c+ F0 V% F" F" ~/ E4 X. {
其實我又唔覺呢款好好睇! `$ m5 N: g: U  e3 Z% m
純粹表達下) F, a. [+ t& T2 b6 U7 `3 V
對於男裝裙的意見$ V4 f5 V/ E' K) U% E: P8 {$ V. a/ ]' [

- m' c' n: U+ M1 ]* ]) _% I自由社會,可以不認同我的~
4 a8 i1 t, x2 Z$ s/ _4 O我都唔覺好睇,但見香港有賣,所以影左

引用:
原帖由 under1 於 2016-12-29 23:29 發表   
' Q6 H( z6 f4 j/ K; S& v6 }: K/ C+ ?( s7 d
我都唔覺好睇,但見香港有賣,所以影左
) g; _; T" o$ [4 u; q4 F
原來香港也有買,不過這套很貴嗎?
% i! J  {( P3 v2 f因為看來是一件男裝外套、加圓領TEE SHIRT配蘇格蘭格仔裙的樣子。

引用:
原帖由 Carol0122 於 2016-12-28 18:26 發表   - `6 H0 k4 h3 P6 W0 @
其實不嬲男裝都可以著裙0 \8 ^" L. h. b  a8 V6 w+ W
歐洲D 時裝展,隔兩三年就總有一批design 係男裝裙7 x' G: o3 f3 Y. z/ T
: k# `7 r2 B( {& t" ^! n. W
但我始終覺得
, a( [, M( ~: s6 r8 k5 c服裝就唔需要分男或者女& s$ P) B( l/ H7 V  i: ?" R+ P; m2 g
著得舒服,自己鐘意就OK
9 G% ?$ D, v  |' p9 h# K7 {只係社會同教育由好細個話你知著裙既係女人,連男女廁個牌都用服裝係 ...
, ]* F: C8 A, q1 ^

4 p# W* U5 m  x: M, t女學生唔著校裙未比學校請出校話佢唔正常囉, 天氣凍話可以著褲又有幾多個女學生真係著褲? 至於男學生就除左話劇/宣傳外就更加唔洗掂校裙, 依D係既定思維

引用:
原帖由 Miku 於 2016-12-30 00:04 發表   
& X1 [/ t- s4 ^8 S5 C2 M! j/ |. a0 Q/ L  _% I* H  _
原來香港也有買,不過這套很貴嗎?( d6 H0 J: t9 f% L
因為看來是一件男裝外套、加圓領TEE SHIRT配蘇格蘭格仔裙的樣子。
/ W9 O* N) i! M2 U& G+ I唔知價錢 間野係 IT

引用:
原帖由 YukiMinakami 於 2016-12-30 00:04 發表   , P( \1 O) ]* g+ k6 a, a

0 r7 w8 ~9 D0 B9 {3 W5 V7 ^
7 D# H5 x( p& _女學生唔著校裙未比學校請出校話佢唔正常囉, 天氣凍話可以著褲又有幾多個女學生真係著褲? 至於男學生就除左話劇/宣傳外就更加唔洗掂校裙, 依D係既定思維
5 w0 H  S* F& L( u; \/ X. f) b: k$ t6 Y

$ `; N2 }5 x; e5 e1 l& H1 t其實呢D 就係要改lor. P; R% n/ y: C8 w, h
個教育係咁的話,其實灌輸左佢地錯的知識
2 W8 ^2 ^' |+ z3 W' Y0 U
- I" B+ M6 c3 e( z) q- U所以我一向都認為要從教育開始改變

好正bo....