嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

鍾意玩尿片既朋友分享

鍾意玩尿片既朋友分享

在下鍾意玩尿片{布尿布}個種
# z, p. v/ ?( z6 v用大毛巾摺成尿布形狀再押入緊身底褲個種,,玩法
7 t$ y$ ?$ ?* A* B5 z) y0 \: I* s柔軟舒服好有壓迫感,瀨尿感覺幾爽,,,,
覺得好的就按一下感謝吧~~

以前細個就係咁樣玩: t+ s; ]0 ?  l
% n  I. Y# K* _2 Z
仲可以自慰4 o7 g4 n! o, ~9 [% F6 d5 ]

G( @3 _9 J3 l0 G有機會  會分享下!

我鐘意用成人尿片.不停飲水係片片屙尿.暖泣泣..4 W5 ?6 q7 i: P3 W& K/ q; u; T0 k9 D
然後打飛機,好興奮

有無試過著住出街係女仔身邊尿尿會好high

引用:
原帖由 MANYAN 於 2017-1-20 12:45 發表   " L1 Q0 x$ Z! l" g; h- J
有無試過著住出街係女仔身邊尿尿會好high
5 `  H  C1 J5 `( ^8 l$ d5 L我未試過押尿片出街.有機會大家一齊試下

引用:
原帖由 44533678 於 2017-1-20 08:24 發表   
) e( D( m3 G$ f2 t% Z+ k" k  S以前細個就係咁樣玩
$ \$ S: b2 m# f: f& L* R
+ J5 K3 w; L  ~  O- l8 t仲可以自慰
( ?7 `# q: j- J% D/ n* V
  h5 a6 l. c0 s: a* ^有機會  會分享下!
1 S0 B1 J: |: S- U: P4 K# t嗯,師兄) q" U# H2 \2 p/ p/ u8 ^
你好,,我既玩法有兩套:
8 b- G6 l6 Q) ]; K& V8 W1.押尿布先澦尿{盡瀨尿唔保留}瀨濕後再換尿布..1 W; S  P9 y0 O/ T7 e
2.換尿布後再用手按住尿布不斷磨擦{按實取布磨擦中得到快感}磨到在尿布內射精,,
; w9 b2 A/ b6 f這兩種享受真爽到難以形容...

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2017-1-20 10:43 發表   
2 q4 D( E3 l1 c4 t( G4 G; O我鐘意用成人尿片.不停飲水係片片屙尿.暖泣泣..
, P+ n: ]! A( y/ u$ l# V& p* C然後打飛機,好興奮
1 y: r5 `0 U, r. i: a$ w
同你差唔多啦..我就這方法:
4 q8 S2 L7 p2 D) W+ z% l. y0 V( a先去餐廳食碗麵先{最好有例湯飲個種},再飲堹餐飲,之後立即反家{耍越快越好},反到家立即預備兩條大毛巾,先摺好一條做尿布,再換緊身底褲押入尿布包好2 x$ d, i) H3 y2 d+ {! o1 I4 y0 A
過程中己經開急尿,但忍住先{因為己經押左片}唔使驚,再摺埋第二條做尿布放埋邊先,再著條緊身短褲打低{防止尿布鬆脫及固定位置及漏尿}. O' U/ o& V: i! s0 L. Z2 w$ t* A
準備就緒後就坐在床上再狂飲水,飲唔到為止,等到越來越急就死忍先,{通常忍到個半鐘},最後終於爆發了...就盡瀨出來了..# x& w5 p6 G% b& r9 G/ v
瀨濕尿布黏住條j既感覺好有滿足感.瀨完休息陣再換尿布..

引用:
原帖由 MANYAN 於 2017-1-20 12:45 發表   
) j8 |5 n' D! J& r% H有無試過著住出街係女仔身邊尿尿會好high
) g- Q' C3 l" h9 @: A
我用大毛巾摺成尿布,,押左之後下體會好脹,實見到押左野,,唔方便,,- o9 C1 M# \( U! E/ \4 S
只可以家用,,

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2017-1-21 00:12 發表   
* ?" X  E3 W/ w9 e9 q& F* z3 N( E' Q" \1 I% _5 i9 s
我未試過押尿片出街.有機會大家一齊試下
4 F$ h& C* d$ C& D8 |大家通常會用什麼尿布多?
( X: L/ U" g( Q/ z- R) I會買專用尿片定自制尿布?6 N( `/ V& R8 [2 _& n/ f3 [! b7 S
我就最鐘意買大毛浴巾摺成尿布玩瀨尿,,及享受換尿布個種舒服感覺,,

我都有買嬰兒尿布摺左尿片型.然後再押成人尿片
引用:
原帖由 X~BOY 於 2017-1-21 05:18 發表   ( d3 g7 j5 L$ M8 u! W" z) }
/ n: i% d% ?$ A) q- n3 W% D
大家通常會用什麼尿布多?5 Q( `4 D9 Z/ n% k0 a
會買專用尿片定自制尿布?. h/ Q) B2 F" r$ h/ \
我就最鐘意買大毛浴巾摺成尿布玩瀨尿,,及享受換尿布個種舒服感覺,,

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2017-1-21 11:49 發表   
$ Y" H. C: J4 w我都有買嬰兒尿布摺左尿片型.然後再押成人尿片
7 Y" ]. @$ E- [; p師兄你會著什麼褲固定尿?' ]- A2 D+ p! D! j# V% M% _* i; S
嬰兒尿布會舒服過大毛巾嗎.?* a& e9 f8 M' Q$ E( x
我通常會用3條大毛巾來輪玩...訓覺.

引用:
原帖由 X~BOY 於 2017-1-22 04:22 發表   我用尿片套固定尿片
! \; P  r: H5 |: o) _9 c
6 Q; P( k; @+ S" b5 {師兄你會著什麼褲固定尿?
% Z- Q  N/ H% |5 N: u0 }, t8 U! T嬰兒尿布會舒服過大毛巾嗎.?
6 ?; C% l* m# {9 [! ?5 i我通常會用3條大毛巾來輪玩...訓覺.
4 K. s4 C" T2 }- E6 m我用3塊尿布摺長型然後用尿片套固定尿布

企係街度尿尿最正,仲要好的多人

引用:
原帖由 MANYAN 於 2017-1-22 22:38 發表   
: w) m1 N0 f" Q企係街度尿尿最正,仲要好的多人
" T5 H5 o' R$ a6 A& x* p% H" _: {' d) O- Q  z5 b( @; x
好多年前試過一次包尿片出街, 感覺良好, 係條街度唔洗驚無廁所, 又可以當住人地面小便, 人地又唔知, 小完便後又暖笠笠

我試過包厚尿片出街 + 尿尿, 之後比人發現同打左我patpat一下...

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2017-1-22 20:01 發表   0 \: c* ?4 m# ~  _
* W/ I& h% w/ S, [2 ]
我用3塊尿布摺長型然後用尿片套固定尿布
- z" F6 q3 P0 g" |我而家都係用一條大毛巾摺成長型尿布(都好厚)
6 Y- [$ K6 {. H" x: i; y. j我都試過用紙尿片固定但之後容易甩出來,後來用反緊身褲先固定番,
! h3 p( r5 k4 A) T( o2 z1 t* S+ m我用既大毛巾面積:長150CMx闊70CM4 l2 }" ?8 _% V* K$ L* g9 B3 c
係吉之島先有咁大既毛巾

引用:
原帖由 MANYAN 於 2017-1-22 22:38 發表   
# Q. w: w. X* f7 @6 O: b4 K企係街度尿尿最正,仲要好的多人
- z  Z' t. E& w) ?! \* \
真佩服師兄你,,  D' o' Z7 u( d& G+ D9 ?; P, t: T
我就唔可以了,,因為押片之後個腹部會好脹,,好明顯押左野,,出街實見到,,4 u; Z  \- s0 x1 J  u* Z# U/ s
之前試過去台灣旅行係間酒店內無意中玩尿片唔小心著左出走廊被職員見到,,他只望住我陰陰口笑,,,, X1 Q! H: M0 N0 R% {: N0 @
我就扮無野咁衝反入房...

引用:
原帖由 willy 於 2017-1-25 20:18 發表   
) A# Y/ K& O+ \  @1 q5 A/ G6 O# R9 b3 n) M, B

% S1 z# K  _/ E% m" [好多年前試過一次包尿片出街, 感覺良好, 係條街度唔洗驚無廁所, 又可以當住人地面小便, 人地又唔知, 小完便後又暖笠笠
  l) v7 C9 S1 j; Z- j! t1 H但其實尿濕後條濕尿布如果長時間包著下體既就會引致皮膚病,,,因為尿液中合有細菌,有腐蝕性會令皮膚痕,,7 I8 ]# ?5 n3 M% J4 q0 h3 t' l
包得太耐唔好,,,& v3 n0 T! q7 o
尿濕後最好盡快沖涼,,,換褲..

引用:
原帖由 littletim 於 2017-1-31 12:46 發表   
& e) ?( f- u9 w1 x6 w我試過包厚尿片出街 + 尿尿, 之後比人發現同打左我patpat一下...
8 H2 k  ~0 v: `. k3 V
, h/ x  J$ T' E7 Y7 I/ N
咁你當時有咩反應???

最近訪問的版塊