嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

鍾意玩尿片既朋友分享

回復 20# X~BOY 的帖子

我緊係當無事la
% U$ p& T0 H( s7 {& j2 G) y我諗佢以為我係基,因為包厚尿片後patpat比較大...

引用:
原帖由 littletim 於 2017-2-1 14:10 發表   
  ]4 H1 \* X" l: h7 b8 {# x' B0 b5 o我緊係當無事la$ G1 V; W/ x! k5 u- o; ?/ L
我諗佢以為我係基,因為包厚尿片後patpat比較大...
- w8 i8 d* N# v4 C6 l, j: Z其實可能佢覺得好奇咪貪玩拍下,應該冇惡意既

岩岩又玩完尿布,又瀨濕一塊尿布
; i7 `! j$ |% X9 O& o$ \今次新年後首次玩,忍左1個半鐘尿就瀨左
2 w- N( ?) ^+ q5 h時間都好平均,最耐個次忍左1小時45分先瀨
4 ~* Y1 ?+ O' q/ @' z! |+ n今次計埋食麵兼飲左2支綠茶,舒服晒

我都鍾意包到實同瀨到滿瀉漏濕晒既感覺 ; B; c6 O0 @& f0 F0 p
鍾意著十幾條底底然後再著緊身衣物玩

今晚好凍一於包尿片瞓教.又暖又舒服

引用:
原帖由 wammaw 於 2017-2-11 10:21 發表   ! F( @  l! I9 _. o3 T0 d9 }& `& \
我都鍾意包到實同瀨到滿瀉漏濕晒既感覺 $ Y+ H3 @  R5 V9 Q0 w
鍾意著十幾條底底然後再著緊身衣物玩
# C- Z- B) [: s, |( O9 h
師兄有冇試過用大毛巾玩?2 \' e# f0 N) p% F" e2 c
摺成尿布好有FEEL架,,,舒服

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2017-2-11 23:48 發表   
% \. \- F6 p" Z# Q6 W2 r  ~今晚好凍一於包尿片瞓教.又暖又舒服
4 G# z1 S9 Q9 @" d; L7 u4 q% s
通常天氣涷我就會押尿布訓覺,但唔會忍到急先瀨,押住訓覺再自然瀨..通常濕少少,,,
5 q% B9 f" Y8 ~- u* U每星期正常只玩兩次,,超急到瀨,,再自慰射埋之後換片訓,,1 y" \0 Q! H. L, \' _7 Z
如果太涷會就咁押左就咁訓,自然瀨,,

引用:
原帖由 X~BOY 於 2017-2-16 08:01 發表   
7 u& N- p! A8 m% ~8 x/ B; a
! m! c- G% r9 t/ \  {! O8 Z. b師兄有冇試過用大毛巾玩?. r3 R0 K5 \" y+ e4 G+ r9 W) Q
摺成尿布好有FEEL架,,,舒服
/ V& `( u' i, Y7 v3 a( x& ]) m# l% P# I6 `8 {
請教一下點摺的呢?

引用:
原帖由 X~BOY 於 2017-2-16 08:15 發表   " E) [8 f; H4 ~" }3 q1 `! ?9 X
! F# Y1 T4 B+ z7 b
通常天氣涷我就會押尿布訓覺,但唔會忍到急先瀨,押住訓覺再自然瀨..通常濕少少,,,
  y$ t. \% h* N每星期正常只玩兩次,,超急到瀨,,再自慰射埋之後換片訓,,
/ b& n4 ]5 `+ @% r, p如果太涷會就咁押左就咁訓,自然瀨,,
$ Y2 |1 q6 d; ^2 s, {% Y/ G
4 M) W7 w- a) c. G$ A% P
屋企人去旅行時我先有機會押片訓......) \8 u% M; t# e, N
通常訓前會濕少少, 跟住飲返若干水, 到有尿意時就直接尿落去. ) s& t0 g' V' N% j9 b
第二朝條片就會濕, 跟住先射. 射完就未必會即時換.
5 i3 L' b$ h) r7 e/ e2 v$ s不過我想下次試下有尿意都有佢照訓, 睇下會唔會賴, s" @- w: J# f6 S+ |% t) A2 ^; ?8 w
有一次夜晚飲左酒, 第二朝就賴.

其實我都好想有同好一齊玩,大家一齊換尿片

引用:
原帖由 wammaw 於 2017-2-16 22:34 發表   
/ Q( i3 Y1 c2 N; d
6 o0 H: m: a" s& n. y$ o! q7 \6 M. D/ P- n0 ^
請教一下點摺的呢?
" E, Q, Y; J( ~1 O0 x其實方法好簡單架炸..  H( g, F: |) I* z9 E# |- I
去百佳買條大毛巾(百佳而家最大既毛巾SIZE係70CM闆150CM長), Z# C+ O& y9 g) }$ z$ ^
大約$60# v: }  l1 p: q4 }
我之前就用這種毛巾玩..% Y" e& W8 t0 v% [# [5 b/ [+ N2 d
先將毛巾攤開成長形,打直對正自己,再將頭&尾對摺>再右邊向左邊對摺>下邊向上邊對摺(摺到差唔多厚度,唔厚可再摺多下)2 H3 b# F% X1 f% @
厚度我會摺到大約10-15CM(隨自己需要)0 i  A5 e( Y0 g/ I) j& l5 \4 e
這步驟己經自然成長形,以上方法只供大家參考,$ b( k# y- y" t) |/ V- j+ e; x
大家可以隨自己需要而自己創作自己風格既尿布享樂,或分享大家認為舒服及有趣既創作

引用:
原帖由 willy 於 2017-2-17 20:10 發表   ' j2 [5 P: |  F5 j9 g& i
+ T, O  Y# H; K+ N* C
$ a0 n5 C# p2 E' x, n! w2 x( n
屋企人去旅行時我先有機會押片訓......( n; H3 i" T; I
通常訓前會濕少少, 跟住飲返若干水, 到有尿意時就直接尿落去. 3 _% x8 `- y, T, c
第二朝條片就會濕, 跟住先射. 射完就未必會即時換. ! s! G" U4 D" h& }
不過我想下次試下有尿意都有佢照訓, 睇下會唔會賴
8 n1 J5 `4 ~) ?, v ...
2 g8 S& e0 w# A我同師兄玩法差唔多,不過我摺定3條尿布先,第一次特意急到瀨,之後換第二條再自慰射完抖陣後再瀨
  Y" K8 E$ l, u% ?! y  n再換第三條就正式訓覺,補充水份飲大杯水,之後訓覺自然想瀨就瀨,第二日訓醒盡瀨,慳番去柯..再起身除片沖洗

雖然都玩左15年尿布,但其實己經玩到有押尿布時先會瀨,冇押就唔會隨便瀨既意識8 P( [2 h- t! w( ?' c( _
而且押片耐左會有後遺症出現,會令J仔痕養,要間中搽爽身粉止痕,,/ M1 P, y# M. ~1 C, `" u
所以提醒大家玩時玩,要注意身體健康玩完記得清潔身體

我就鍾意cd時直穿絲襪加尿片,再出街直接小便

引用:
原帖由 MANYAN 於 2017-2-19 19:22 發表   
$ N+ I& |/ g0 A, c; V我就鍾意cd時直穿絲襪加尿片,再出街直接小便
: W% C$ T3 b% Q# `9 k' R) Z嗯,師兄原來鍾意這種風味,3 |3 S, Y/ i* F9 D. H; L- [0 {
其實出面買絲襪並唔難,不過如果由男人去買可能好監介,但而家可以用淘寶買,好方便

我直接鴨2-3層成人尿片 5 d! o6 f4 |0 _. ^
下面幾張係我星期六去深圳完O左成日後返到屋企時影的
8 U7 l3 B4 c# G" @
, g8 X( r% \4 i9 p2 l; K5 p' F: [4 B! J+ j" G
8 j" Z! x9 B  _% o

飲酒押片,可以唔洗去

飲酒押片,可以唔洗去

回復 36# eddy0clng 的帖子

好厚.我諗一定好舒服

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2017-2-21 13:21 發表     f: L- e' Z( B. O! M
好厚.我諗一定好舒服
, G& S# l2 a9 d# y
, a* O& {* C% t2 M5 K8 n

. P1 _+ B$ f) }- C: f7 X係超厚,行路會見到好明顯既鴨屁股,有冇QQ?可以交流下$ C8 F* J4 \8 b5 r' R. x
6 {+ C) L5 h% u0 j8 ~# v
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件