嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇姊妹食開避孕丸?

有冇姊妹食開避孕丸?

長期食對面部同身體既脂肪分配有冇影響?
4 O$ K  f0 m; d- J. w) j0 m會唔會變得女性化d?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我想做真·女人有BB,唔會食避孕丸啦

沒有.容易得癌症  別亂吃

曾經有D 人試過- g4 [& l4 N/ P$ l
理論原自有部分品牌避孕丸有「女性荷爾蒙 - 雌激素」1 _9 g2 F. M6 a+ Q9 z
怕唔敢睇醫生,又想有荷爾蒙治療的,或許會有人行呢條路, y% c# J) V5 o0 p# I: Z/ n* S

8 h  ~/ i' E$ `8 D不過
' Z+ P8 h. j' ?絕對不建議
" `2 x$ ]0 @6 J' g7 p畢竟荷爾蒙都係有D 危險,亦有副作用
3 o8 F# {& u! `由醫生處方比較理想

我食左2年到,同時睇咗幾次醫生+ m5 u$ q  W; T; U: k

7 S) [, U% \  Y# _' T- A  W個胸好似有少少,但我都肥肥底,所以都唔知係咪真係有
. _( t' W; n. g. d! X皮膚會滑少少,jj都無咁易彈起
+ ^9 s: ]2 l( @' W; j5 `$ H: K  e$ f/ L5 K- w5 M  M
但整體都唔覺有女性化。可能係d藥唔同5 y1 h( u. a' R7 Y1 _
連醫生都話我咁樣入女廁一定會比人趕出黎 : C6 ]' a# O7 [6 {* D0 @8 z

3 c; z$ V6 O' Z% j8 Y) K我會覺得係髮型,化妝上女性化會效果更好6 W8 h; n, f# R0 i& l: {; B' Y/ c/ r3 H

" X2 t& K3 U+ [' f
- x3 n5 j" k) \/ T3 {1 a- D1 |起碼入女廁唔會比人趕出黎先 3 I. l& V1 ]! f6 S9 l: r

# Z/ b2 ^& C2 j1 F1 z* o) o' ]- J; U4 ^6 c
副作用:8 c! [5 T0 E* |  E3 S
頭個幾次之後會覺得好易攰,好似搬完嘢咁啦
; K  t% I/ z; g3 M+ u之後成日都好易眼瞓,好似感冒咁
! O9 a- v  J* j
+ w6 |' w9 _9 X" _2 w+ O[ 本帖最後由 sinson 於 2017-2-2 13:10 編輯 ]

回復 4# Carol0122 的帖子

我就係你講果種人
4 g' f8 V1 ]! h/ _3 s好想有女人既身體,但係又好怕做手術
8 X0 X7 d/ R2 E7 p2 E+ [再加埋屋企人一定唔比
9 {! H& P: }6 R+ e所以想食藥令自己個樣中性d

食药唔會令個樣中性d

先把頭髮長長吧

藥唔好亂吃!
+ \& b2 P( A! u# P3 p吃女性荷爾蒙,會早死。jj會GG,同埋會面對社會大眾異樣的眼光。4 T1 c3 Z" t) ?; o3 R
我睇過一則新聞台灣有一位男生,想做女人。飛到泰國做左全套變性手術,結果后悔。
) F9 P0 e* R% o) ~* [5 h1 w搵醫生評估原來佢只喺要CD,所以唔好亂亂來.

引用:
原帖由 無敵 於 2017-2-2 17:51 發表   ) a4 v  C# Q& \0 d, ]; w
藥唔好亂吃!
% E- f. F; h1 y! @吃女性荷爾蒙,會早死。jj會GG,同埋會面對社會大眾異樣的眼光。
" {9 G  F& F, g我睇過一則新聞台灣有一位男生,想做女人。飛到泰國做左全套變性手術,結果后悔。2 h+ R) p; `& S; [
搵醫生評估原來佢只喺要CD, ...
0 k6 B* O0 ^1 @" h% D
無錯,香港醫生除咗要你完全以女性身份生活兩年以上,同埋圈內

引用:
原帖由 cindyhk 於 2017-2-2 14:26 發表   
+ K( R1 u2 X0 S+ w. F6 w, s3 A( D食药唔會令個樣中性d
$ v2 F. u1 M0 a7 }/ c
要整容先做到* S* c# T9 G' x* c6 F' P6 w/ U

* H: U/ A  g% e1 g1 }, W我會覺得早D睇醫生,等醫生開藥keep住個樣先。遲D越黎越變到個佬咁就無得變: a0 Z. }! C4 P1 N% @
我睇過好多外國的片都係細個開始食藥,到青春期後都重係女性化的樣

回復 11# sinson 的帖子

就係打算遲d整容 但係驚食完藥會走樣

男人食避孕藥,玩都唔好咁過份。

引用:
原帖由 Charlotte=] 於 2017-2-3 03:50 發表   
& x2 m" G9 R/ h; A" x1 q  Q就係打算遲d整容 但係驚食完藥會走樣
: d3 ?, k- i" H) ]  q依個答唔到你,我建議你睇醫生先,再有問題可以問醫生

引用:
原帖由 Charlotte=] 於 2017-2-2 13:39 發表   3 a1 G5 d& v9 l2 d/ z7 C" q" k9 }
我就係你講果種人 " V+ G, x( Q3 J7 r& @- V' y. A( S6 d
好想有女人既身體,但係又好怕做手術  s- k; F+ }4 q* y& p6 F4 v
再加埋屋企人一定唔比 $ H9 S  W9 t8 H3 H2 b
所以想食藥令自己個樣中性d
5 W, T  ?/ o7 ^. R2 q
引用:
原帖由 cindyhk 於 2017-2-2 14:26 發表   
4 R2 ~2 `% l. n9 N食药唔會令個樣中性d
  N0 Q. A: }; O* Y. g' h0 r. l
引用:
原帖由 heverclio 於 2017-2-2 16:05 發表   
0 {' d; w- ^/ O3 T. C2 g. l- S  G: `先把頭髮長長吧
2 U: I0 D7 W' y* m* i$ X$ R% F
$ J  ^/ o8 c9 K/ h- z
; H+ \/ E# I% c1 l$ @% a6 c* q+ L其實食藥會唔會令個樣中性D$ o+ H6 O% Q1 I$ b
呢個問題好有商榷性; o" c# m$ k, }( d9 S, u

1 [3 }: _; B8 P5 W+ x' j* z7 h$ F不過/ _9 S. f! t$ m! Y* c4 B, K
食藥係會令皮膚幼細滑溜少少7 \0 a. D/ C' v% T+ a
都的確可構成 「被人認為是女性」 的其中一部分: v5 W" K' F% [( L' g( o) ~
當然長髮都係其中一部分啦
. S+ G9 T% c7 ^/ a, }衣著身型面型…………都係其他部分啦

男人食避孕藥會不會有副作用??

引用:
原帖由 星月藍 於 2017-2-9 22:40 發表   ' F" A5 O0 C: X' X5 T6 h& x
男人食避孕藥會不會有副作用??
! e+ y) w" r) Y# m! R; k- U0 q( r/ B1 n0 k/ M
" S( @, F3 u! h4 i- E
* ]- C4 C9 B7 D# ^( W% S( P
畢竟都係雌激素
' Q+ l6 {  z: d& W" r% G* o! G! W除左本身女性食都有的副作用外3 Q, S* X" F7 c0 w

3 V9 _4 Z: x2 A5 L1 ^有機會影響性器官的運作

樓主仲係咪度???
; `8 t5 ]) O& }6 ~0 D* o2 z/ I$ b* a) W% K5 T$ v

引用:
原帖由 Carol0122 於 2017-2-10 11:36 發表   
! x# s6 d- l. P5 y* Z  D, G( E2 n( B

0 I2 m3 h5 {2 Y* G( q+ w/ T- m* p5 d1 V& E6 H2 _- n( Y

- x" ?8 p2 `9 X; j) F% u" B; t畢竟都係雌激素; l9 f+ E. v2 L5 ~& j! _1 G: E6 |, y
除左本身女性食都有的副作用外$ t2 a+ P* ^( f7 @2 G
( V" D/ b& O7 I$ \
有機會影響性器官的運作
$ q: q4 h4 P8 _& H5 _
8 ?% s7 k6 i$ p; ^, l" K/ t8 ]  D
玩咁大, 真係制唔過

千其唔好呢de藥會致癌