嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

尿片中的皇者,Abena

尿片中的皇者,Abena

得閒行過真善美,有好多不同顏色既尿片
" R; B0 M9 `/ {; V+ Z+ J* V, b
我玩左尿片都十幾年,發覺要舒服,對自己JJ好d 7 f) H, y6 H! s( D/ B& T' r
1 T* U- E( \9 `3 K% q
要買著岩用,又吸到水既尿片,係要付出金錢9 n( t; x1 x9 Q8 y4 J. K
) L- L! _4 O9 ^
我細細過偷偷地唔比呀媽知道,用$35買成人紙尿片,: J) F) W) ]5 X3 L
# W; \2 N, [. y
著住瀨尿會漏水,又薄,仲要令到JJ痕,搞到有hard feeling
3 L2 F2 v2 |: z/ ?) ]/ c0 P9 `: a$ Z- d) u
之後買左台灣既Dr 包大人,好似厚d,$50蚊10塊,瀨三次先漏水, G6 C! D3 `7 g: u

" S( c5 A  [: H/ `7 b- M2 I( y用黎打飛機最好,d 棉花都散曬,覺得都係唔仲意,之後都試過
7 S; @- D/ N6 \8 t
7 G, h* L8 O* g2 R  S3 V' W$ yTena 佢有網,都幾厚,但人永遠搵最好既野用,而家就話比大家0 p6 R" F4 _% Y+ F

0 I# k1 [2 E, C6 i% S8 t最正既野,Abena XL2, 呢個係入門級大包圍尿片!
  r3 O/ U# w) X* k* D; p2 x
! x1 \8 B0 P. y我覺得夠曬大,顏色、用料超舒服,射精果下可以包實射!1 n- `( i8 x; }! |; v( O( I# P6 }( q

) U) V* z4 K% r  J+ o5 x" ?  |[ 本帖最後由 Micchi1991 於 2017-3-17 01:25 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

請問係邊到買

真善美,入面有唔同size, 同佢講XL

引用:
原帖由 Micchi1991 於 2017-3-17 01:04 發表   ! ^" l4 j2 `+ X% ^& {2 C- g
得閒行過真善美,有好多不同顏色既尿片' Q- V0 N2 X! p$ D8 E/ E
2 R3 N/ q+ \) v* U% v
我玩左尿片都十幾年,發覺要舒服,對自己JJ好d ) h9 T/ m* b7 m- B
9 ?+ t( T1 m( B  s) D
要買著岩用,又吸到水既尿片,係要付出金錢" Z7 O1 B3 I- B0 |. j
( G3 ^- X. S) m* m+ y: R! h" i
我細細過偷偷地唔比呀媽知道,用$35買成人紙尿片,
# f! T$ V) e6 o2 G+ {# Q+ y5 H. c3 [2 U0 J' |) t4 f
著住瀨尿會漏水,又 ...
8 @- h8 b$ q( h. S
) \9 _( ]$ X( F- O8 M我用M SIZE,
1 M, w. w2 O9 z$ U# UAbena From M4都覺得唔夠厚,會響入面再加尿片芯  H! i% E, F: [: H
而家轉O左用ABU 之類既ABDL片
1 L1 q5 \) |$ D5 }* S; e) }0 U/ s7 F0 `

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2017-3-17 19:22 發表   " C3 k9 q5 w6 t- X' L: K8 r' k

; _1 [: ~* L+ ?2 P; y; L& s3 y' [' b3 |  X& }
我用M SIZE,
& ^5 ^! E% O+ e5 p4 \Abena From M4都覺得唔夠厚,會響入面再加尿片芯
  A+ r9 p$ o# G( B) L! Z/ E! Z而家轉O左用ABU 之類既ABDL片
1 n" }2 Q' ]* J) ]
7 o! [: ~6 C) j9 |0 D; n$ [: Chttp://c1.staticflickr.com/3/2941/3267537947 ...
. d4 x; a# P' }" w' T4 t

, u6 k) T0 x. M, ]5 L+ [( d
, ?: W0 S0 W' G屋企人返左呢個星期返左鄉下; 本來想買M4. 但係全線無貨......
1 b$ O6 G2 Z' f: V1 Y: x( o, C5 a呢個星期都只好包TENA........ R+ n! v9 W/ Z8 l6 ~! m. @& k1 \
過埋今晚又唔可以光明正大禁著裙同包尿片......

引用:
原帖由 willy 於 2017-3-17 20:25 發表   0 B: b7 V- k: ?  E3 x1 h
: n; q& m5 F" {2 ^
! N- F9 Z1 m7 [9 Y% I2 ^

% ]  S" a% V. V屋企人返左呢個星期返左鄉下; 本來想買M4. 但係全線無貨......
" f! G$ T. G6 \( e+ k( w- F9 ?呢個星期都只好包TENA.......
$ q7 ?1 ?  n% c7 n* j過埋今晚又唔可以光明正大禁著裙同包尿片......
) r0 y4 O7 W/ o7 @2 d6 d( w( Z  b你自己有間房.臨瞓前包尿片.朝早起身先除左塊片.屋企人唔會知

我喜歡TENA夜用多些

回復 7# maria-ng 的帖子

Tena 係好用,如果你去試試用Abena XL4就有唔同睇法

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2017-3-17 22:30 發表   
  Z8 ?: @  H, _) k4 s& g% A( q# W. i$ u) n8 P
你自己有間房.臨瞓前包尿片.朝早起身先除左塊片.屋企人唔會知
4 n' S9 M' T7 q: w. ^+ w" v* r* N
問題係屋企無安全地方收埋D片, 無理由日日去倉度

引用:
原帖由 Micchi1991 於 2017-3-18 08:55 發表   . H7 ~" D) \" T% _, E4 P* k* H
Tena 係好用,如果你去試試用Abena XL4就有唔同睇法
4 K7 L3 J. J' n
可惜香港買唔到膠面,( }& w& h8 |8 Y# y. S: a
棉柔都係唔係我杯茶

回復 9# willy 的帖子

我都係收埋床上閣仔到,因為唔想比人知道,
: ?9 h' E+ ?: i. Q8 o
( [0 d- e) L% m7 R; I5 g* e5 d買返黎又怕,又要避開看更呀姐呀叔,成日都問長問短) Z* q6 E) Q* N+ R' o
" Q# e4 L+ @: U' K
又問點解會用 關你鬼事咩!

你地應該有櫃可以鎖住

你地會落街買?

引用:
原帖由 Micchi1991 於 2017-3-18 18:14 發表   
) o3 f0 i$ |" e+ w& i9 t% V+ q8 h你地會落街買?
) ~9 m) H3 e, ~9 B我去超市或者服康用品舖買

各位師兄有冇得搵Tena 環帶型夜用比我?邊到買到?

引用:
原帖由 Micchi1991 於 2017-3-18 22:23 發表   ' ~$ L8 p6 N3 K0 o' l
各位師兄有冇得搵Tena 環帶型夜用比我?邊到買到?
" e3 j0 \/ H- m2 u
淘寶好似有得買

引用:
原帖由 Micchi1991 於 2017-3-18 18:14 發表   
( x" x: n$ n' f/ i3 M1 B% w/ A你地會落街買?
1 @( r* c) J, R' i最近買AB專用既尿片都係上網買,之後寄返屋企

Where? What websites

引用:
原帖由 Micchi1991 於 2017-3-19 23:07 發表   
$ Y1 G/ P8 i$ [; o( i; K1 e: OWhere? What websites
3 R# k) Q# e* w/ b6 h8 N

' ]& v9 d* j, e好多,上google 就找到,Abu 之類很易找到
/ {- t3 R: L0 r! u[url]https://www.abuniverse.com[/url〕

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2017-3-18 12:56 發表   
! N7 L- w3 L, M5 V5 P
  o% }; t- E9 Y$ x可惜香港買唔到膠面,
6 \/ S+ l: D: ~2 _% {棉柔都係唔係我杯茶
- ~+ k3 N+ J8 x+ x  g8 @
! b$ V4 Q1 z' i7 k4 G  B現在各大品牌都轉了 棉柔面 ... 根本是 開倒車 ... 不舒服 ... 唯一好處是 靜音 ...

最近訪問的版塊