嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有無cd姊妹分享插感覺

引用:
原帖由 JessBB 於 2017-3-28 17:32 發表   - g' d/ C' r1 M0 _1 L8 |: E
我就諗都冇諗過呢!只係想試下口交和口爆的感覺。
( t( p  s0 Y) Q5 @* o; U我都想試下呢種感覺

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我諗一定好high呢! ; s. J' n7 p, @' T2 \  ?( Q/ u7 z' r
  Q; S: F% U2 c5 s1 r
引用:
原帖由 judy99945678 於 2017-3-30 15:22 發表   / y8 [9 G# G# b5 p
: ~8 w7 H( h! F7 Y  e* G
我都想試下呢種感覺

引用:
原帖由 judy99945678 於 2017-3-28 16:50 發表   # R3 e( ~3 Q" Z3 W4 k) x5 v9 f
有無cd姊妹分享插感覺, 好奇想試下被插
! f4 {. u1 P- P$ z7 {! D/ a5 w1 p" W

9 M0 g# `% C. H0 i. [# |9 l5 i# n4 R" x" l

2 a4 a5 N2 Q* n8 B) X8 Q) j6 }我分享一下我自己啦$ n" u0 Q% [, v, t$ m3 Y
其實心理上,我真心覺得自己係一名女性
. `1 B# ~$ I4 P4 L著女裝其實係一個做返自己的感覺
6 `5 k, b& K: q2 d. }亦因為我覺得我係一名女性
2 M5 y) {2 T( _8 H& H* F0 L3 _/ A5 a我從來不享受使用自己的JJ
, K* _( ]& Q  z& X. M反而對被插入,細個係有極大幻想
1 X& N* R5 d3 D
7 x! V8 j) ?- r1 Y8 j到大左少少
- R& h' X* O* p5 e- O1 c+ u有幾年係全天候女裝的* g7 ~! L+ Z; w- V5 ?( c; k' I, E
亦有幸試到被插入的感覺% r3 \8 g, m8 K; H+ t( w' z
係high ,非常enjoyable,好滿足
. t1 \! H" k* ]亦完全滿足到我做返自己的感覺
+ N4 f' h* v3 X( I8 v, `2 f  r5 w7 S6 j- Y' x$ R3 H8 y7 o
5 D7 _: c" u6 z
. Q4 Y1 `+ F! u( |# t" N" w' \% j" i
引用:
原帖由 雨娟 於 2017-3-29 11:19 發表   
9 f% p- W; ?8 v6 E9 R5 I$ G只嘗過用假的去弄,感覺很好。; b. c, X  p* `/ `. w
不過很想試真的∼
4 U/ R$ v- b1 D7 e8 U# ?

7 U! Y4 a6 D' O9 C7 |" U+ Z當冇真野的時候+ j: q1 d6 L& c1 I% q" @
我都會用假的
: l  ^8 M  v2 ]3 k$ m) `: s
% o' Y' |! A/ ^( \6 ?; O
引用:
原帖由 JessBB 於 2017-3-29 11:36 發表   3 J* R6 A9 P3 n# X' |
其實會唔會有失禁和鬆弛的問題呢?
! |% V! l3 \. r

& M, l# X) P$ b$ Q我唔覺得會有呢個問題
1 b* K: f3 ~0 k% Y至少我到現在都唔會有呢個問題: |  B7 ^: I2 h$ I9 x$ o. g) A

) u6 _- f2 r' W) D6 ?2 m0 A0 m) J
引用:
原帖由 雨娟 於 2017-3-30 08:42 發表   
3 u- g0 d0 M$ p3 D9 n1 U0 I
. L/ t, Q3 B8 y4 y估計看粗度和進行時間吧?! i$ j) I: @! A) ~1 n5 j3 L
粗的話會把後面擴張∼
- f' M* y* q1 K
! J( d1 e' ]; F. {6 ?" a' a
) Z/ r% s2 {' E/ m4 i$ Z
都唔係的; N$ w" \! I" x5 k% ]" w7 z, g) `
雖然講唔上好專業
5 `8 T: d5 ]& Z: C: Z0 g5 x9 `但粗大的長時間的也試不少0 ~3 r/ c% X! s9 {- H; {4 G6 E% ]
至少我到現在都唔會有呢個問題
% S) Q/ M' B- C) x4 v: g( s/ g(再公開講就太露骨,有興趣可私聯)

多謝妳的寶貴分享,我就真係冇膽量試喇!替對方口交已是我的底線。(不過我還未試過呢...... )- J( ~! e- Q, I4 V

. M" W, r# M6 [) u: k
引用:
原帖由 Carol0122 於 2017-3-30 17:48 發表   
( U) T5 U+ o6 s% u8 f5 Y, p+ {5 e9 a5 o1 A# L% v6 r$ Q% o

0 `* H" a1 V, e9 I$ I+ e6 M) l- \2 y& u  ?) z( _

( W5 X$ s5 [$ }  K2 Z* _) `) c0 N我分享一下我自己啦
4 J( C. h$ b7 _4 r其實心理上,我真心覺得自己係一名女性* G8 E4 g* N( s
著女裝其實係一個做返自己的感覺
4 s+ I1 v+ `0 g1 N& k亦因為我覺得我係一名女性
5 N: G( g/ Q0 H5 R' k我從來不享受使用自己的JJ, u! B, `4 O! b8 `: n, T2 [$ a% ]
反而對被插入,細個係有極大幻想2 d% I, _7 v. v) S7 ?
* e. g( [. W2 n4 O
到大左少少4 s: l8 ?& r; O+ S/ j
有幾 ...

女生不說「插」, 是說「放進來」,「入來」的哦  ∼

引用:
原帖由 Carol0122 於 2017-3-30 17:48 發表   % Y4 h- }, }# ], {' z3 B. ~' _6 Z* M
( Q2 f; h9 E6 s" A5 C0 Y
* T- H# L+ G0 {

7 B8 I7 t- S# f6 \- U. r  I$ h1 c
, z  J2 o( A: N我分享一下我自己啦
5 D3 i) b: J6 y7 Y( Y其實心理上,我真心覺得自己係一名女性
" @- b  k7 q' o著女裝其實係一個做返自己的感覺
; b, a3 R( W$ p! a1 Z' N. ]亦因為我覺得我係一名女性
6 h' S7 H" g) _: k3 H/ M我從來不享受使用自己的JJ. B8 F6 Y* C9 f5 U1 Z& N0 s3 z, A
反而對被插入,細個係有極大幻想
8 ~5 g8 k* o9 u. q1 x4 ]( h/ P8 N: S$ ^
到大左少少3 G8 |- Y1 \& h/ }$ ~
有幾 ...
& e7 |4 M' g0 c: G" U+ Z愈講愈想試

我試過用假撚插自己
, U7 p% T: l" @無乜feel-_-

引用:
原帖由 tracy4 於 2017-4-1 07:35 發表   
/ R( F# T  B& N% a4 W7 Y. Z8 u我試過用假撚插自己
' H  q& w; r; W% K, E1 Y/ _3 @無乜feel-_-

回復 1# judy99945678 的帖子

用過假的,真的沒試過6 J- z2 F: g0 C$ h0 E' o2 x
頂到前列腺就會舒服

引用:
原帖由 gsyhero 於 2017-4-6 01:19 發表   
; D- N9 ^. D2 V9 t- s用過假的,真的沒試過
4 q+ ?  Q' S0 o* \3 \, L% j頂到前列腺就會舒服
4 p6 @; v5 Y) f7 ~3 q好想試嚇

聽大家分享感覺應該幾正!
我係詩詩香港日系女生是個跨女TS
WeChat: sher_man003
Line: sher_man0069
Facebook: 葉詩雯
Telegram : Sherman_shi

好想試下被插同被口爆係點♡

先買玩具試試吧
; v$ C# `, ]3 i當初我都唔敢試,痛到插唔入
1 \) z- s+ t; x$ V8 H; v+ U  W而家越玩越舒服" W, p8 c7 ?7 D0 H6 e
其實後面無咁易插鬆# P# K% K0 d0 e, Q, S
除非玩得好誇張啦

括約肌應該係隨意肌,應該唔會插過粗就鬆弛∼
阿女出左世, 而家全屋都係女~

引用:
原帖由 cherrie 於 2017-4-24 22:52 發表   
2 ^( Q; h) k1 X3 G$ D) K* z$ O/ ?  W. E! c7 y, t# j+ y
好想試下被插同被口爆係點♡
' P# M% O3 t! G
我都想試

我遇到一個男生有一支很粗的 擴張時會很疼 慢慢頂到一個位又很爽

引用:
原帖由 TYCharlotte94 於 2017-5-1 20:02 發表   " X( b8 }1 z9 w6 r
我遇到一個男生有一支很粗的 擴張時會很疼 慢慢頂到一個位又很爽
2 F& }+ @# ~8 v

睇到大家d留言睇到興合合,小弟係直男,不過之前有同ts咩過,我就無勇氣請被入是

我都想再俾粗粗的雞雞插

我試過幫pre op嘅ts口交..之後比佢射係我身到..勁high...
$ H" e- q: m6 c  _但被佢入就真係冇興趣同唔舒服..同埋只愛上同cd/pre op ts玩..直男完全冇feel