嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有無cd姊妹分享插感覺

引用:
原帖由 JessBB 於 2017-3-28 17:32 發表   " c% f: _/ s0 X8 ~7 ?+ L7 M3 W
我就諗都冇諗過呢!只係想試下口交和口爆的感覺。
8 S' @- i: I7 ~+ y/ t我都想試下呢種感覺

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我諗一定好high呢!   _6 n) w4 H# s8 V
! W# l3 }, N% ^# _2 p
引用:
原帖由 judy99945678 於 2017-3-30 15:22 發表   
) f/ u& L3 J3 I' _) @! i4 z& {1 c5 v5 {1 ]
我都想試下呢種感覺

引用:
原帖由 judy99945678 於 2017-3-28 16:50 發表   " h( `: |3 a3 d" U, x
有無cd姊妹分享插感覺, 好奇想試下被插
* W' v! R+ A5 J0 B! q4 |; B

% M# I; O# Y  z# C9 }6 t. \- r4 j
* u  d9 _! t9 h! z/ b
. F4 Z$ n! f6 ?8 l0 R" s我分享一下我自己啦+ J1 ]( R; l1 ]! K' |
其實心理上,我真心覺得自己係一名女性
, U' J# l# g# ?8 E  k3 E' r  j著女裝其實係一個做返自己的感覺
; f4 T3 A2 A5 K, U, Y# m( v( k' m) H亦因為我覺得我係一名女性% Y) S/ V* H7 o- k; B
我從來不享受使用自己的JJ
6 s8 ?$ O* G( [( @反而對被插入,細個係有極大幻想$ U( w/ h. ~0 L9 e$ v

: n, v7 C6 o1 L% d到大左少少5 i" q# z2 Y6 T9 C
有幾年係全天候女裝的$ o: f1 ?+ o$ {- b% \  [% F
亦有幸試到被插入的感覺
9 W6 {0 Y& J( g  j7 O! @; A% J係high ,非常enjoyable,好滿足
; B1 l. S- m. ~2 W6 w& q亦完全滿足到我做返自己的感覺3 _$ d* {! F# g( C* J

$ u( A+ t( s! X0 Q7 Z* }3 z
! F9 [" l* p1 T% `* S' V. g# F: z1 d
引用:
原帖由 雨娟 於 2017-3-29 11:19 發表   
; x" U* X& g- B; R% i) A4 S4 \1 W1 ~# a只嘗過用假的去弄,感覺很好。
5 H& b' Q+ ~4 x' z不過很想試真的∼
* S( \# A% w4 c: `8 t

$ l" t) |# W% c6 l4 x) U當冇真野的時候
" L6 V- w" q/ C8 D我都會用假的9 c+ o, c' N& }/ n( \

& g/ t# N* q# x( S! M
引用:
原帖由 JessBB 於 2017-3-29 11:36 發表   
0 X. J3 N. e- `* L其實會唔會有失禁和鬆弛的問題呢?
  P0 K7 R/ ~9 j& W) Y4 V
+ Z1 z! }3 e. O6 Q
我唔覺得會有呢個問題7 `3 O9 }1 k  \& Z8 N( G
至少我到現在都唔會有呢個問題
) i# c+ q- H$ x5 M2 T8 v- f0 g/ Q! o! Y8 Q* ]
引用:
原帖由 雨娟 於 2017-3-30 08:42 發表   
; k6 u$ `- Y" c3 [, A
1 }- h+ b0 c% z  T1 V9 y0 {估計看粗度和進行時間吧?
2 N5 y) ~$ u( O  Y0 a( Z" ^粗的話會把後面擴張∼
# M  Y: B9 V6 g2 u5 K# r- Q3 r! l. {8 u1 L
' o  A) f7 k; V; f1 e8 g
都唔係的
. J6 W$ A. r0 N  Z/ i- @雖然講唔上好專業
. D# m" r3 C. U$ U3 P7 n7 P& j# T( x但粗大的長時間的也試不少
/ d; t5 a+ ~* o0 G: M9 l至少我到現在都唔會有呢個問題2 L6 T$ V2 \. W1 x$ \
(再公開講就太露骨,有興趣可私聯)

多謝妳的寶貴分享,我就真係冇膽量試喇!替對方口交已是我的底線。(不過我還未試過呢...... )1 _# p/ \7 N/ P  ^4 |

# L" ?+ `+ U6 g1 U- u) P& o
引用:
原帖由 Carol0122 於 2017-3-30 17:48 發表   
; q# p8 p+ B# I: q% F5 j3 H  s' d
4 b1 P5 I, p- R9 B  ~; [

! _8 w. S6 X+ b# @3 X3 b( E% ~. d; B
我分享一下我自己啦/ X! M* b, @" D: `# \& ~
- m% X8 }- y( |  y+ H. X0 n7 x. v著女裝其實係一個做返自己的感覺& v* I% N: ^/ z9 W# G7 g3 R
亦因為我覺得我係一名女性
* _5 `1 G2 {# N4 d+ |, e. U+ V我從來不享受使用自己的JJ
3 D+ s3 }) e5 p1 T! f反而對被插入,細個係有極大幻想2 {! T3 M  [8 a# G) g3 _  Q
8 ?, p8 V9 K# Y4 P" H4 k+ q) l
到大左少少$ u3 p- ]7 z( N+ |! D3 z
有幾 ...

女生不說「插」, 是說「放進來」,「入來」的哦  ∼

引用:
原帖由 Carol0122 於 2017-3-30 17:48 發表   
# ?% z, [4 a3 h' y
, N$ Q$ v0 R% _+ E# \$ ~3 @( t% o
: M5 I# o+ e1 w& X3 u. k
# Z7 ]/ Z( a1 U9 v* [4 Q4 ]% ^) b
, W* L) F# N) n5 f- l# B我分享一下我自己啦# }1 ]. C# E; X6 \7 ?0 \0 K
8 X9 `, q5 D. h; t4 I) Z  i著女裝其實係一個做返自己的感覺
. H. Q1 f5 I4 o% s亦因為我覺得我係一名女性
- ^! E( A; ^7 R8 i我從來不享受使用自己的JJ' D6 y, O$ n+ U" S9 j
反而對被插入,細個係有極大幻想
& C+ V1 }% y4 {. S# I- m( `. W, j
  C: |- h; s- `8 c到大左少少
9 [$ K; |! |1 s( s有幾 ...
) s1 A, ]4 Q9 D6 a& z
愈講愈想試

我試過用假撚插自己
- q& x  P7 p1 _/ b: }& d8 I+ a% c無乜feel-_-

引用:
原帖由 tracy4 於 2017-4-1 07:35 發表   1 F0 ~7 y0 r* I/ c  w. h% h! L: v2 L8 W; h
我試過用假撚插自己# [& {( f6 S; R! e+ j/ x
無乜feel-_-

回復 1# judy99945678 的帖子

用過假的,真的沒試過
. }. B' A7 J# ?, k頂到前列腺就會舒服

引用:
原帖由 gsyhero 於 2017-4-6 01:19 發表   : i" _, U- O1 V. @
用過假的,真的沒試過' Y" ^4 b& a* m( U, R- ~
頂到前列腺就會舒服
* N# ?1 I+ V; E( L2 N. X好想試嚇

聽大家分享感覺應該幾正!
我係詩詩香港日系女生是個跨女TS
WeChat: sher_man003
Line: sher_man0069
Facebook: 葉詩雯
Telegram : Sherman_shi

好想試下被插同被口爆係點♡

先買玩具試試吧
  s7 e# S) `0 s當初我都唔敢試,痛到插唔入5 f4 D3 n* {/ [& b! w$ Z# O
而家越玩越舒服# w' _' E8 P  O! g+ H% ?
其實後面無咁易插鬆
, H5 l" P( P3 \除非玩得好誇張啦

括約肌應該係隨意肌,應該唔會插過粗就鬆弛∼
阿女出左世, 而家全屋都係女~

引用:
原帖由 cherrie 於 2017-4-24 22:52 發表   
/ O/ \' f# x( W  ~) y" b$ M9 S  W; y/ m1 v% m% ^
好想試下被插同被口爆係點♡
5 o# k& ?; X( q$ E0 k! I我都想試

我遇到一個男生有一支很粗的 擴張時會很疼 慢慢頂到一個位又很爽

引用:
原帖由 TYCharlotte94 於 2017-5-1 20:02 發表   
& g% S) |5 i+ t' X4 [我遇到一個男生有一支很粗的 擴張時會很疼 慢慢頂到一個位又很爽
/ W0 q5 J+ K  j# P

睇到大家d留言睇到興合合,小弟係直男,不過之前有同ts咩過,我就無勇氣請被入是

我都想再俾粗粗的雞雞插

我試過幫pre op嘅ts口交..之後比佢射係我身到..勁high...! J) ?  w4 F3 N- |6 g) {3 P, D7 P' r
但被佢入就真係冇興趣同唔舒服..同埋只愛上同cd/pre op ts玩..直男完全冇feel