嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇人J完會……

回復 16# tork 的帖子

M巾係女女用過定自己用完先?

回復 7# lonelyreader 的帖子

你係咪每次都吸返落肚架?

回復 18# swcharlotte 的帖子

係啦,我都係咁

回復 19# smalljenny 的帖子

有幻想空間呀

可惜我唔夠長,不能自吹

回復 20# cdmeowmimi 的帖子

我試過你第一行嘅做法,聽住吸入口D雪雪聲,小弟仍然興奮中

但未完全克服吞晒落肚,點算

回復 16# tork 的帖子

你點樣克服心理關口架?

唔會阿  陣味唔好受

回復 27# zxccxz 的帖子

就係想睇下其他人點教我去克服

引用:
原帖由 brabrabra 於 2017-6-18 14:54 發表   
就係想睇下其他人點教我去克服
   咁你加油  聽人講吞埋個喉嚨會唔舒服  有少少"拿"  類似喉嚨痛既感覺

回復 29# zxccxz 的帖子

你有冇試過?

引用:
原帖由 brabrabra 於 2017-6-18 20:16 發表   
你有冇試過?
冇  我覺得陣味會留係喉嚨  果個位沖唔到架嘛  飲水沖又唔係幾接受到

回復 25# brabrabra 的帖子

回復 32# cdmeowmimi 的帖子

感受過嗰種微温

回復 21# brabrabra 的帖子

我系M巾迷!
系自己換出來M巾再打J!
最初每次J都想試!
最初幾次都系J完落手就直接
張手上D蛋白質入口!
試多幾就冇問題!

呢樣真系各有所好!
未必每個都接受到!

回復 34# tork 的帖子

一氣呵成的快感

回復 35# tork 的帖子

吞完第一下想即刻再打多次

亦試過想用樽儲起晒,儲滿成樽之後慢慢飲

引用:
原帖由 smalljenny 於 2017-6-18 02:14 發表   
有試過自己的, 味道還可以接受
會想著住OL套裙黑絲高跟鞋跪在地上, 像個小女人般用口細心服侍主人的JJ直至被口爆
我都有一模一樣

回復 38# delhang 的帖子

你都會吞?

回復 19# smalljenny 的帖子