嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

想揾姐姐借個倉比我啲校服過暑假

想揾姐姐借個倉比我啲校服過暑假

是咁的
  ^: \5 ^% y0 r* s. I9 d# Q% [$ E我係一個中學生cd
, G, U( e) C9 |. X. B7 z2 S我一直啲校服bra等等 都係放係學校5 E/ N# e$ J3 B* G
Cd果時一係就係學校廁所著一係拎出去著完再返學校
8 k+ J0 f2 l4 W; f& c: V! \& L) w+ ^& _- {' Q0 j. E4 `
但係$ B  f6 d* R2 _: i# |# B; q* L
我學校就嚟要清locker
: b+ \0 J' L" e! O- i4 ?我想問下有冇姐姐可以比我放我啲野係你度過暑假 開學後我先拎番
* V4 l* T/ D0 y+ d5 d, ]/ [" [2 S2 S7 C; `+ x! A7 H
我可以交租金嘅! N8 Q% t7 m) E
感激不盡9 o- t: a4 B+ z; I! l4 _
如可以請pm cm
7 D  S7 q" Q( J% o
: _4 K& h5 V, |0 N1 R[ 本帖最後由 cdbtg 於 2017-5-11 18:42 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
最愛穿著校裙

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
有d好奇你當初點帶返學校又唔俾人發現
6 S9 w  |7 S* H: [, E
# k( F$ p5 [/ L0 }4 c( y或者你自己屋企有無房?咁樣一定好過擺係人地度好多呀~

學後locker應該唔大得去邊, 不如找個a4紙箱存放重好. 可以的買個壓力袋存放更好

引用:
原帖由 sec2x 於 2017-5-11 20:07 發表   $ E3 G  Y4 o8 Q7 I# u# n1 b# N8 R
有d好奇你當初點帶返學校又唔俾人發現 6 h! U5 f8 C' {8 [

; |& M  p8 \- S2 o或者你自己屋企有無房?咁樣一定好過擺係人地度好多呀~
/ ~7 R6 {. w6 k8 B& k' Y
2 m- x( h' r! U我都係咁諗
專人代買返學物品,校裙內所有吊帶背心,底裙, 內衣,Bra 打底褲, 內褲等
歡迎PM/Whatapp 查詢, 超過 70+ 單交易 9 年經驗,信心保證  *

你有幾多?我有迷你倉

回復 5# nc1234 的帖子

大概兩箱a4箱
最愛穿著校裙

回復 2# sec2x 的帖子

屋企拎過比人發現過
最愛穿著校裙

點先可以係學校著,但又唔比人發現?2 J# {" j# q/ a$ Z- q3 v0 X
同埋放假咪唔可以CD?

PM ME

引用:
原帖由 cdbtg 於 2017-5-11 23:33 發表   , T) ?( l% G  v& u6 j; x
屋企拎過比人發現過
1 e! j, z2 N' w" ^
但學校咪重危險 再大少少擺屋企應該會好d~

引用:
原帖由 sec2x 於 2017-5-13 04:26 發表   
; O1 [  @1 g0 L  Y' S3 E: P4 O
" T8 e$ i1 i8 A: I7 n; E但學校咪重危險 再大少少擺屋企應該會好d~
/ c5 `0 M+ \7 c+ e" i6 _6 a唔一定喎,一個膠袋塞落locker,點會危險.....- J1 x6 _) Y+ T; U# G: U
但學校CD真心危險
. `( R  H+ G+ I0 _9 S
: |0 _4 `* q/ K  Y0 G1 K  Y細個試過zip響舊書中間擺響書櫃底,so far ok,唯一問題係只能放少少( d3 @0 W! n( a  [

2 z" q+ @5 t3 i* {- @[ 本帖最後由 Jany 於 2017-5-13 20:47 編輯 ]

其實有打算租一個迷你倉?

其實最方便係儲物箱% Z$ ?6 e, a# {+ [
40幾蚊個月
) r" I$ h2 O' G6 O& }/ t3 T4 G4 ]
個箱送到你門口
6 O2 Z+ W. i6 W, w) p- K/ h( y你放完野佢送走4 P, C! ?- e& I1 ~
到你想要返O個時早一日安排
# |6 L) x  H4 G, a" L8 \  W佢又送返個箱去你度
7 ^/ m3 |6 E+ y. B7 h. d( x/ j: [: g
超方便