嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

肛塞玩得多,中空未試過

肛塞玩得多,中空未試過

肛塞玩得多,中空未試過# y" N7 m" z; t3 R* ?
報紙介紹呢個好似唔錯
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

小的直徑也有4.4cm

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2017-6-28 13:24 發表   
2 N; I( L4 S- B; [+ q! C; c小的直徑也有4.4cm
) @, O/ A; n5 p; T5 l- l  w) _1 j3 _
9 B, J& X8 @+ t
4.4 其實好細$ @' t) e" f" N$ i4 U9 D
我現有O個D 都唔至

我至少7.5cm直徑,否則枝肛塞會跌出來

回復 1# Carol0122 的帖子

lovely toy exciting

引用:
原帖由 maria-ng 於 2017-6-28 17:52 發表   1 b6 O4 i( D6 v" U& d6 Y# Q
我至少7.5cm直徑,否則枝肛塞會跌出來
3 Y$ j" Z1 D/ _) B7 U) _* z1 n' H6 }( h

_# E5 d) p/ `你係呢方面的專家,經驗豐富! `0 p4 ?6 o9 n; H4 Q, s) {7 ]$ A
又點同呢?

回復 4# maria-ng 的帖子

而家用到幾大?

呢個價錢抵玩

中空有咩玩法
  ^1 J: e+ F$ ~, T7 m$ I一向用開實心

除非妳的性伴是粗大的,習慣了大直徑肛塞會減低性交時感覺。此外,反而擔心震旦在內滑脫,留在肛內愈震愈深入

引用:
原帖由 bonnie95 於 2017-7-15 19:20 發表   # G. V  t, n1 Z- `
中空有咩玩法
$ A& Q* ^, ]( H- {0 w' H一向用開實心
$ p( |% l, {" c) R# J

. u  C; m$ c; A) i我都唔知) z9 n  K/ w4 S7 A1 h& J' E
淘寶買了一個
' O( Q# ]9 B' A6 I# \2 Y剛收了貨
' W* ^9 x( {: g$ v今晚有機會試~

太大呀,怕洞子受不了

引用:
原帖由 tonywong1993 於 2017-6-29 19:23 發表   
- U, r( @: m' S9 ^4 x1 H. B$ |而家用到幾大?
' \. _! k  x7 r& F" ^' q
7.5cm的長時間使用

引用:
原帖由 joey221 於 2018-4-15 17:16 發表   
* E3 K8 H2 k* V4 X7 \: R% k太大呀,怕洞子受不了
. _% u. \; \6 ]9 y, I: E1 g. z
5.6cm吾係好大炸

我怕不粗, 長也可以 加点KY

我有玩過,加甘油浣腸完全無力抵抗

% m# B  W1 y- A

等我都心思思好想去taobao買番一個玩下.

我都有............

小的直徑有4.4cm呢