嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

琴日去Library

琴日去Library

第一次CD出街真係驚到想死,最惨係急尿,第一次衝入女廁,丧驚,但係好high好hap.6 s2 n4 N" ]  l6 _
勁驚比人發現吾係真正女仔,又勁想有男仔昅自已,心情好怪
! D: l. i/ C7 l# @其實自已最驚係大大下好想有個男朋友,好多幻想
! \3 c( a) j5 Q: H5 A6 G% b9 j琴日著左Tshirt短裙,CD去左Library高属谅冷氣,果層無勿人,起初好relax,點知有條仔出現,行過尼重坐左係我對面,
# S8 A% ?0 L; z4 s我吾知點解會緊張,重high high地,下面即刻喪硬,面同耳仔都红哂,醜死豬呀,佢又好似無發現,不過條裙好短,下面硬好易現形,坐左成半粒鐘下面無甘硬至敢逃離現埸昨,不過條仔幾C文都幾靓仔,攪倒我琴晚又發咸濕夢,今朝重濕左添
' j8 k2 P+ r: s$ Y7 b3 c
7 Q- s( F, S. [; S# j9 G8 Q& e. r8 h9 A- }. h$ u
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
女仔唔會硬架

下次可以去自修室吖嘛
" |: y. f/ V9 T5 B& R- Q8 e有反應都唔會咁易畀人見到

你幾多歲,應該好年輕

好想識你
2 O# t& L5 b5 i1 z) z. F+ E16歲

仲硬埋 你去開邊間圖書館呀

有冇相呢

CWB維園對面好大果間
: m$ K- T8 _, {. `
引用:
原帖由 qpzm1003 於 2017-7-10 22:21 發表   
. q7 e8 F3 n. d& z# _. X+ _. ~2 ?/ r仲硬埋 你去開邊間圖書館呀

我都吾細個架啦、係學生羅
; n, R1 S3 `) M
引用:
原帖由 Minami 於 2017-7-10 20:43 發表   
6 [/ F: R. b  e7 D! w你幾多歲,應該好年輕

我都成日幻想自己可以去自修室溫書/ a5 D3 t' X7 T+ ]  x; N

7 [" }$ P, A  J/ c3 ^3 A穿著校服...會好吸引到仔觀看
8 _! y" o. k: f7 J1 `/ n' d& s3 F6 I, E; J4 p
你知啦, 特別係旗袍, 個叉根本就係坐低左就好高5 H: ]* Y$ \& {$ ^
$ Q1 n, I. R, G, P# E( G
D仔見到實硬, 自己知道會濕

冇圖冇真相

引用:
原帖由 ansonw20010512 於 2017-7-11 02:12 發表   
% Z; k4 P' }4 i, ~6 r8 R% kCWB維園對面好大果間
4 U4 C3 @( \- A! C$ F
2 Z9 F/ y2 [3 Y& {& S9 q8 y+ v! @8 ]
唔怕有保安同外判職員巡邏?

Library層層都好多自修

引用:
原帖由 哈比貓 於 2017-7-10 22:10 發表   
- }% b( E+ J% o: \5 x/ q好想識你 4 O- v0 ]3 z4 L* A- }3 z% x
16歲
, X2 X# q; `2 B. m% {: P) h0 i+ @

' Q, f& O( W: i/ P4 |! m9 ohalo~ 我都想識你喎~

中央圖書館?

中央圖書館應該都幾多人

高層人小D,比較靜,CD壓力小D- d5 S, Y( H5 o& R3 l. {
但冷氣勁凍
! A! j9 P" t/ V  E, T  T% q+ a由其是著短裙背心凍死人

我成日覺得入女廁好需要勇氣

姐姐好大膽啊

無圖既

女仔唔應該硬啊