嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

心口透bra邊

心口透bra邊

想問下甘多位姐姐,我間唔中係街會見到有D女仔既心口透左個V字既bra邊。
- c1 D, Y. h3 h見到令我好心動,感覺有種性感既美。
1 u; N" {& y6 s" r! L我想問下點先會有呀?! F' d4 o! u9 S: }8 q
有無姐姐都中意見到甘既透bra呢?
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

應該要衫薄
/ j) U5 {+ ^6 p) Q- X% W/ L  N+ z2 L5 O0 ?
bra 要企。有d硬

有時仲睇到個罩面係咩花紋或者光滑面

我成日都幻想可以同佢地一齊著住。

個罩應該要有返咁上下先突到個形

3/4 杯都靚!
專人代買返學物品,校裙內所有吊帶背心,底裙, 內衣,Bra 打底褲, 內褲等
歡迎PM/Whatapp 查詢, 超過 70+ 單交易 9 年經驗,信心保證  *

回復 3# brabrabra 的帖子

由其是D Lace邊特別覺得內裹OPEN

回復 4# hojasho 的帖子

有時我出街係男裝入邊帶住,見到會內心歡喜

回復 5# sec2x 的帖子

姐係要少少離罩?; u- i  g( ]# T3 @/ P4 V
我成日想透少少俾人睇到

引用:
原帖由 brabrabra 於 2017-11-5 00:53 發表   , j- H4 M1 C8 p1 H; N/ q8 \
有時仲睇到個罩面係咩花紋或者光滑面
  v3 r  \# c' O% Y
1 r! w6 g" H2 W0 z/ v) S
我也喜歡光滑面的BRA, 薄T 透BRA真係好吸引。

引用:
原帖由 samou 於 2017-11-5 09:14 發表   
  C$ z3 }' ~% h1 l- t  c. E. c) X% b/ o" S
  f) E, A% N  z, Q0 H6 e
我也喜歡光滑面的BRA, 薄T 透BRA真係好吸引。
1 @  N1 n9 K. J& ^
' j& U3 ]" d  x, r& {現爸爸帶,要幻帶

回復 10# samou 的帖子

師兄,我都中意光面bra

回復 1# ba_ja_oo 的帖子

要件衫夠貼,夠薄,有時都羨慕可以咁著
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

引用:
原帖由 misslady 於 2017-11-5 09:48 發表   
# `6 B1 ?* z( @7 O' }$ F! G" Y4 M; T6 k) q# @  ~
現爸爸帶,要幻帶
# W8 y, k: P: ~8 ]$ L8 }( H0 @) M. C2 |+ E/ x
令面.. 小妹妹都話靚
/ M7 t+ b. E7 W. H6 ?: t底邊要粗邊有承託
專人代買返學物品,校裙內所有吊帶背心,底裙, 內衣,Bra 打底褲, 內褲等
歡迎PM/Whatapp 查詢, 超過 70+ 單交易 9 年經驗,信心保證  *

這種透bra 不是太喜歡

回復 10# samou 的帖子

光面透出哩有無得睇係點㗎?

I like it too

引用:
原帖由 ba_ja_oo 於 2017-11-9 07:43 發表   : I, z* F: U7 l& B- `% U) q4 a
光面透出哩有無得睇係點㗎?
. b- p8 M! X" B

/ ~  f( A4 X. C: W3 _" p) H同普通款一樣囉,透邊其實係個杯邊比較硬同厚所造成之嘛。
* W+ g0 }" r2 C0 J% |" D" w我個人就比較喜歡見到有lace花邊果啲款啦。

引用:
原帖由 mac02 於 2017-11-21 22:55 發表   
+ K  t( ^" I7 M% T/ l+ }$ m* @# ~7 H0 A/ a! y
( p( F4 }! y0 f: T) \5 g! }
同普通款一樣囉,透邊其實係個杯邊比較硬同厚所造成之嘛。
0 h& K6 F1 u$ e- M我個人就比較喜歡見到有lace花邊果啲款啦。
+ N/ U5 x7 v! w
0 J% |6 E1 n* v+ ]: N6 r0 k% u咁看內褲邊呢?

要著啲庭身啲bra就會有,仲要係3/4罩杯