嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

30歲直男想搵個似女仔既cd發展

30歲直男想搵個似女仔既cd發展

先介紹下自己:; o+ o  G3 Q! o8 g! S. c
30歲
0 R& h: u+ O& i5 B  s2 g; M168cm
$ @& O4 ^* L2 Q. Q. A正常身型
/ S/ f+ Z0 Z3 a住喺港島區
* q0 v6 k7 P  n9 _. K9 c3 ~4 S/ L* o" S5 A' f
一直都係同女仔拍拖* \, Q) ]  ~, L7 p
想試下同cd發展下,睇下係咩感覺
9 L/ s% X- q, h% B8 p8 T希望妳係cd起上黎似女仔,最好係小女生咁& J3 }( V# P9 {
我亦都會好似對女仔咁對你 大家以禮相待
2 P1 M; B# p* ^/ I0 V搵錢既唔需要聯絡我,真心想認識同發展先好, ?# O, l; i, H9 D! D( c

k% u$ W! y5 n+ d# D  F- {有意留個contact (what,line,whatsapp),大家傾下了解下
覺得好的就按一下感謝吧~~

你有女朋友嗎?
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

單身,所以先搵發展

有無妹妹想認識下呢?

感情

引用:
原帖由 cd2017 於 2017-12-14 13:45 發表   
, x* @$ f; ]7 E$ y感情
0 K) N, p' e( O! [$ T對 係要感情

其實真的只能抱一試無妨的心態~~在香港通常這種感情都沒結果…

引用:
原帖由 annachan 於 2017-12-15 14:20 發表   
& K) C5 [+ R! i& X: _* n7 M# ?# e其實真的只能抱一試無妨的心態~~在香港通常這種感情都沒結果…
) Z0 p7 u% H' R' ^
& u, @2 w5 h( B4 O, e
試下先知

引用:
原帖由 Seekforcd 於 15/12/2017 18:48 發表   - B2 O( F5 ]- z2 z% O; d
' E4 ~1 {# y  ^1 ^9 ~: d% l% g
7 m6 }, F' J. o; `9 W4 e6 H/ O9 B
試下先知
& D) h+ U- K7 A; y- W
個人選擇了台灣的…

引用:
原帖由 annachan 於 2017-12-16 02:32 發表   9 J1 d5 U/ B3 B$ X- y

! R. ^/ Y( C; Z0 u- I個人選擇了台灣的…
* N. P( H7 m% B0 K! y# q" G台灣既都唔錯啊

今日非常悶

引用:
原帖由 Seekforcd 於 16/12/2017 16:43 發表   + I; Z( W0 p4 r2 z
今日非常悶
0 N7 ?* b( b0 O! x
找個姊妹聊天囉…

引用:
原帖由 annachan 於 2017-12-16 22:03 發表   ( i9 T! J* k, p1 r! ]4 Q

! S; ?3 e. ?& c+ [2 n! c- {6 j找個姊妹聊天囉…
1 k% o: J" p5 e$ S. E2 K! q
無人理我

引用:
原帖由 Seekforcd 於 17/12/2017 06:26 發表   
# B' c$ B6 t! g% W% `6 `0 ~( e0 a/ F% W# X
無人理我
; Q. W& @" ?5 @9 ?9 A
自己主動點加姊妹們好友…XD

引用:
原帖由 annachan 於 2017-12-18 04:56 發表   8 Q4 }4 U! u6 ]9 b+ K, u

7 x: j3 O2 z. w) ]自己主動點加姊妹們好友…XD
  ~* b5 Z" d; g  N6 D- I
其實點先識到台灣姊妹

引用:
原帖由 Seekforcd 於 18/12/2017 13:10 發表   # m5 B2 y/ O1 y' G8 A: H: L# p
# J$ H8 b8 Z2 z+ E" I
其實點先識到台灣姊妹
6 P7 l  c, P+ r
Fb很多啊~~不然用一個叫Band的軟體找三性/偽娘等關鍵詞也很多這類團…

引用:
原帖由 annachan 於 2017-12-18 13:59 發表   # c0 b. S( e& q( s* `; f2 E) M" e, ~

7 B3 a$ u0 O9 I/ Z$ B* rFb很多啊~~不然用一個叫Band的軟體找三性/偽娘等關鍵詞也很多這類團…
) \% y3 c1 @. |& D4 _' e0 m4 X2 f
謝了 試下用先

仲有無靚cd

仲有無靚cd

引用:
原帖由 Seekforcd 於 15/1/2018 21:41 發表   , a& y3 m0 E# ]2 S4 C. F
仲有無靚cd
/ u& F. y$ y0 L" N  B
還是找不到?