嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

校園幻想

引用:
原帖由 pikachu668 於 2017-12-20 09:09 發表   - B7 A6 m8 H' T
* }7 d0 `( D; e: C% j, t- [

- D! p/ y* W+ S. P% D3 @有個妹但廢事啦
* C, \( ^8 t% a/ w6 C

" K! ]9 h9 ~, {2 {, }有原因。1 _& ]) E# i% C% c  f; s- m
被捉,會好大件事。

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 pikachu668 於 2017-12-20 09:08 發表   
1 ^) C/ w$ D' V: l5 r2 @. D5 E' Y5 @: u5 @$ }% X" c

2 K" l! |5 y6 F裙太短真空?& z/ k' S1 e6 `: L# F* q$ o4 L! O
如果係就罰全裸啦9 G; K/ V/ ~( c( p) O* H1 P! l

( c+ S$ t) n# X0 ~# C如果係校裙合規格但真空返學- e9 M& S- l3 e1 Y
就要接受調教啦
# |  Y  `8 P* F5 S
, Y1 Z4 |1 f. K/ D3 o/ y女老師做錯,都要受罰。

引用:
原帖由 misslady 於 2017-12-20 13:30 發表   ( E6 {8 Z" _* m" P1 n$ U
) W; o0 N* H% Z
: |! Z. \; {. H6 b9 ~! n
女老師做錯,都要受罰。
5 k$ C( i- Q4 K6 U0 Z6 @

* O9 ?* }- V" y* I  N: G( S8 I做錯咩先

我都好想著校裙,早幾個月我去校服供應商諗住買但有D就話無貨有D就話要女同學ge學生證😭😭

我近排放日諗夜潛中學cd佢地既女校服,但諗黎諗去都諗唔到半夜點先潛到入間中學入面

我都幻想過著裙讀男女校.

我想做個名校女生,著齊O個間學校O既夏季同冬季校服~不過唔知邊間好~

引用:
原帖由 kidnappedyvonne 於 2018-1-2 23:12 發表   0 q1 A2 u8 `0 u
我想做個名校女生,著齊O個間學校O既夏季同冬季校服~不過唔知邊間好~
4 A+ O% m5 N2 y# v; [  |
5 i5 o1 g3 N" _' o
心目中有無邊幾間?

引用:
原帖由 pikachu668 於 2018-1-3 08:31 發表   0 q; Y2 e8 y5 n% [0 @* l/ V

- o' S0 o0 g  }+ Z5 q  T& ^/ q, T+ x& X8 d; p
心目中有無邊幾間?
$ |( j6 x$ t  T6 B4 G+ k( y考慮緊尚志, s_p_c_s, 或者姓加~

我都係幻想自己係名校妹,而且有好好唔同嘅幻想

我都係幻想自己係名校妹,而且有好多唔同校服嘅幻想6 o0 J, K7 j' i/ L4 d) l
想聖paul, gh, 協恩仲有好多好多

我就想係DGS HTC MSS

引用:
原帖由 pikachu668 於 2018-1-6 08:50 發表   6 K* @% R2 [! L1 O: {5 e1 f
我就想係DGS HTC MSS
9 B, K3 J% W5 M& p7 M+ Y2 |6 ^/ w6 `
4 i) _" N$ j8 o3 ]0 `/ m你嘅幻想著左校服會點?

引用:
原帖由 pikachu668 於 2018-1-6 08:50 發表   
0 F5 M/ ^6 ^( R' G6 o我就想係DGS HTC MSS
/ I# ]- n$ u* M4 `( L- F馬利曼我都想呀,尤其是高年級O既夏季同冬季!

引用:
原帖由 sheepkiwi 於 2018-1-5 11:33 發表   3 G& F* U4 V/ O9 J5 _
我都係幻想自己係名校妹,而且有好多唔同校服嘅幻想
  O9 ?: K7 Y9 P) m  b想聖paul, gh, 協恩仲有好多好多
* L; ^% G7 o( j+ {4 y' g
協欣我都鐘意呀!

[quote]原帖由 sheepkiwi 於 2018-1-6 10:14 發表   : {+ h# D, R  e) r+ Z8 c! @9 E7 H
) O+ m4 f- P) E: c9 @5 i
讀女校
/ G# q1 \3 j% }3 y全校得我一個男
, w4 w+ Z+ u# Z( o所有女都當我係女
3 M+ D+ d) B8 b2 r8 U咁一齊玩

引用:
原帖由 kidnappedyvonne 於 2018-1-6 23:04 發表   1 A+ x' Q/ P$ V, D

0 @0 I) I+ D9 b, T  U馬利曼我都想呀,尤其是高年級O既夏季同冬季!
7 o4 R! i* R. K
8 L+ Q/ H$ c( F+ T- B# ^5 M+ K$ t- y3 l
我就鍾意低年級前拉鏈設計

引用:
原帖由 pikachu668 於 2018-1-8 09:43 發表   
# m# _  G9 x- j  a& g* m8 _0 F2 r* T0 }2 r$ R* j7 X7 ?

/ v+ |$ X6 ^. e) O5 G- T9 B3 g2 |3 m
我就鍾意低年級前拉鏈設計
8 A/ |" _& H' Z' G
我有套低年級冬季,都幾正,不過高年級有得著絲襪仲正!

引用:
原帖由 kidnappedyvonne 於 2018-1-8 22:19 發表   
4 \1 p+ g' X& g( X
0 V6 Q; r2 i0 }! r* V2 z. _* n我有套低年級冬季,都幾正,不過高年級有得著絲襪仲正!
) k7 g: [' U. h+ k  Y6 q: v

6 |8 D2 W' R2 @7 f最好所有學校不論冬夏都要著絲襪就最正

引用:
原帖由 pikachu668 於 2018-1-8 09:42 發表   . S6 m/ [& {' M3 B9 m$ ]
[quote]原帖由 sheepkiwi 於 2018-1-6 10:14 發表   4 o9 _& _  I( v# B
/ F* b2 [/ t" C; E
讀女校* I" c0 k( v3 |7 [
全校得我一個男: E# B( y! }- o! K3 i8 z
所有女都當我係女) g4 i  j* g, f9 L* z+ S
咁一齊玩
/ T" \" v* Z& n+ M2 m' b+ E  n& z8 k' i7 |! j
一定要你也著女校服,著 爸爸,用m巾。