嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

穿什麼衣服 人地先唔知你著左尿片

穿什麼衣服 人地先唔知你著左尿片

穿什麼衣服 人地先唔知你著左尿片?
覺得好的就按一下感謝吧~~

我用內褲型果種尿片,著貼身運動褲都冇事!

著遮到屎忽既褸' s1 G; J4 f2 _9 d! x, ~& @
. N0 k+ Y. {6 r; Y! Q

都係大褸
6 F3 R3 r5 L# n褲入面著到一大包好正

咁大包 行路會唔會怪怪地?

引用:
原帖由 alanone1 於 2017-12-20 21:35 發表   $ G* H! a  ?( W& w
8 J. q- p" \' f- c( t' [: d
+ E' g7 F) O' N2 [/ n+ J8 D. G& ~都有少少架,要擘開對腳行

如果要著好大包 但夏天 無長褸著咁咪現曬型

遮唔到,行路點都有聲

引用:
原帖由 alanone1 於 2017-12-20 22:06 發表   
. c6 m8 w7 B# A9 K9 l7 u如果要著好大包 但夏天 無長褸著咁咪現曬型
: v! A, B" x, x* ~( M
6 M/ l1 b4 s  [0 M2 \0 G+ f9 Z
會架,不過仲有長tee架嘛

引用:
原帖由 swcharlotte 於 2017-12-20 22:35 發表   / E" f8 w6 ^  R& C, b
遮唔到,行路點都有聲
5 c  E. c9 g& T2 _' i
1 a% I; U) ?4 G' P/ x: y
7 C! v9 ^  w) k; H
有咩聲?

引用:
原帖由 wammaw 於 2017-12-20 20:08 發表   
4 X  l: l. M0 b6 c6 X) h都係大褸
% \- b( u& H2 ?. s9 l- r% g褲入面著到一大包好正
6 T5 ], Z7 v$ B# Z
鴨左厚毛巾衛生帶仲正

引用:
原帖由 alanone1 於 2017-12-20 21:35 發表   ! V/ m' Q$ j! _9 f0 U* i2 i
% @' w5 r: s3 [0 @* D
鴨住條衛生帶一定會..........
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 alanone1 於 2017-12-21 00:42 發表   
3 ]0 _. W% w& D  h* W" z  g/ z/ ^' u# S: @

6 k( y! J. j& P, N& B: K% s/ d
. s- H+ {4 e9 E$ ]' |" K/ h" V2 t有咩聲?
2 n# a7 H/ k* C6 m( R尿片膠片在兩腿間磨擦聲

穿大件衫
, I+ w, C' L( \& ]) c0 u2 M鬆身褲

著BB 衫囉

引用:
原帖由 hongwohse 於 2017-12-21 17:01 發表   7 Z  a6 k' k8 f9 `
著BB 衫囉
2 `; ]% H% ^" Q+ ~& {穿裙一定冇現形

引用:
原帖由 maria-ng 於 2017-12-21 17:54 發表   
4 B7 ^* X  V  y9 I" `8 y( e: H; l3 \" b/ R) s
穿裙一定冇現形
0 W& w, D0 I( H, g. }7 w* s$ W$ j

% g0 j2 n" _% v/ d" i% v8 {0 }$ r% ]; X0 x* @' }
男點著裙😵😵

引用:
原帖由 maria-ng 於 2017-12-21 17:54 發表   
7 C% B! q3 g' U& P9 i: ]/ @4 T+ w; S8 r9 Y+ v
穿裙一定冇現形
, \5 ]9 L: A7 d! X; \
% `; n5 M6 x9 }4 V( B( p8 D* w! Z3 e& L2 b* N
男點著裙😵😵

引用:
原帖由 alanone1 於 2017-12-20 21:35 發表   
; q, b. ?0 T  P' }# U9 a6 {6 j咁大包 行路會唔會怪怪地?
, P0 T+ R" [0 c  L8 J8 a0 l
阿婆鴨住條尿片推車仔

我朋友鴨住TENA尿片,現形不算嚴重,未必一眼睇到

最近訪問的版塊