嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇人戴貞操鎖架,想交流下

有冇人戴貞操鎖架,想交流下

啱啱見到有個超短貞操鎖,cd 戴真係勁吸引人,已經決定買嚟試,有冇人有經驗?
' M, O" D$ Z* M0 Y+ O( p2 ]
, m' p4 [( A0 A+ Q" z1 a仲睇到有d人長期戴會強行縮短條陰莖,好犀利咁
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
雖然我唔係cd ,但係我都有戴

咁你買左未

邊度有得買??

這個,非常短
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

你唔可以一開波就戴超短, 要逐d逐d減size

引用:
原帖由 w14852369 於 2018/2/1 04:25 發表   
( L0 |. `5 m1 i2 l這個,非常短
% b" f7 r! l  E/ l# N1 d
$ ^. G& ^' Y" Q9 s
....  這個...  怎可能套得住 ? ?..     
-- 小 如  (shuinu)

小如的故事   

插唔插尿管

引用:
原帖由 w14852369 於 2018-2-1 20:25 發表   
  j* k  S0 v% J這個,非常短
0 H' F2 R+ i2 f0 o8 o% q

0 `& {. I8 T, e  `  A) c7 L0 a* d6 q! B5 B( Z# y
6 o8 k/ |( i+ _
呢個係高階玩意4 }9 y/ ^( {* r2 G9 O
% N+ z. V- I( A$ A3 k/ x
的確
! @8 W0 w& c% i' y" a% {5 E係要由大至細
; i* [3 ]# @( Z, d* x# k階段性轉細籠
: m5 r0 A* x5 C. i& L  R' m1 V0 Q# B0 T6 K
一開始真係冇乜可能用到呢個
$ E5 U# Z$ r- P* w3 }7 ], o第三、四階段用到的話,已經好勁

我有戴過cb6000s(膠),但唔知點解次次過咗冇耐就會超痛,最長戴唔過24個鐘。你地有冇試過呢種情況?
( ~  J7 q; X# \6 @) d: u* x% Q1 G; n  a- M( Y+ z' Q0 x+ e

引用:
原帖由 swcharlotte 於 2018-3-29 02:52 發表   7 T$ s' W7 `$ c7 ?2 b& v/ w: J
我有戴過cb6000s(膠),但唔知點解次次過咗冇耐就會超痛,最長戴唔過24個鐘。你地有冇試過呢種情況?
9 t2 {* J5 X6 N" u7 Z9 D
, V3 N; k5 J, d/ r( n2 K我同你一樣,我係戴CB6000,我都從未試過戴超過24小時,因為個環太細會箍得好痛,戴大一個環又會變得好鬆,我都想買CB6000S,你嗰個係喺邊度買?

引用:
原帖由 av375 於 2018-3-29 20:12 發表   - _' ^! E7 K6 b8 O  H- C/ Q

7 O' y: ?- d/ V; H( `" T# W9 S# f8 `
我同你一樣,我係戴CB6000,我都從未試過戴超過24小時,因為個環太細會箍得好痛,戴大一個環又會變得好鬆,我都想買CB6000S,你嗰個係喺邊度買?
- Z7 e- I: u5 [' F3 q, m: E

1 b7 F4 h+ U( `' b( Z$ shttp://www.lovemuseum.com.hk/product_info.php?cPath=25_54&products_id=3271# J( Y: C- v/ Q2 z6 Y# y+ o0 e
呢度

引用:
原帖由 swcharlotte 於 2018-3-29 20:33 發表   
, C! a+ e: p3 y4 U# P/ b% u0 z% P* q8 S- i) S1 h
2 X8 U/ Y: U, f) ?8 i7 T4 g
http://www.lovemuseum.com.hk/pro ... mp;products_id=32715 |. _' h+ T0 i$ ^5 S
呢度
6 E' F7 l+ Y/ @$ e& F
% t) h- F; `" L  U
謝謝!我試過想戴過夜,但係到半夜就痛醒咗,最後都係要除咗落嚟先瞓得到,你有冇試過咁樣?

你條鎖鑰交比人之後就唔使諗會痛定唔痛啦

引用:
原帖由 av375 於 2018-3-29 20:50 發表   
6 y- q; r* C5 [5 x  _. a& n- r% K
/ m8 R, ~7 ?. F: x! A3 T/ q) j% R
謝謝!我試過想戴過夜,但係到半夜就痛醒咗,最後都係要除咗落嚟先瞓得到,你有冇試過咁樣?
) l$ {1 m( ?/ }% e$ l
0 J+ i7 b0 b" y. [4 \/ ~
訓著就冇嘢,反而係有時日頭會突然好痛

其實會唔會外出CD帶住重好. 起碼個幾個鐘唔回JJ凸出來.

引用:
原帖由 av375 於 2018-3-29 20:50 發表   
2 Y& E, y4 t: o; c8 U6 a
8 N# Z2 h# W* g$ H9 a5 r9 j
) h( g$ ~1 [9 m, F: ]謝謝!我試過想戴過夜,但係到半夜就痛醒咗,最後都係要除咗落嚟先瞓得到,你有冇試過咁樣?
- Q: E" N# [! A6 A8 G
5 T# d0 L) u1 e3 G
9 f. m" ?  S6 [6 S習慣下就OK0 v" C* l# |7 z8 u: H; K
初用有不適很合理

Want to try one too

引用:
原帖由 Carol0122 於 2018-4-3 13:11 發表   
) g8 @/ q3 ?4 I
' P6 K8 r  m. D
* @% P8 B7 F! n6 J$ i# R/ @' i! f# F( q7 @$ O5 j
習慣下就OK
3 z3 j5 ?3 K1 R初用有不適很合理
$ Z$ \% `: }) Y0 |

9 z. P% ?% `0 y你最長試過鎖幾耐?係咪一定要剃毛?