嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

直男尋找CD傾計or玩玩

直男尋找CD傾計or玩玩

大家好,我初黎報到' X0 O! G  [, _8 G
我係直男,近期好享受同TS曳曳既感覺,而家都有興趣同CD傾下計認識下,岩玩既話可以cam or見面。
1 v0 j/ r, k5 Q) s7 p4 Z& ]2 V, a" t4 c# l! K
我都想搵CD奴。有意可以pm line or wechat比我,thanks
覺得好的就按一下感謝吧~~

你都怎麼玩?這種問法,目前有妹子和你聯絡?

引用:
原帖由 angel0317 於 2018-5-6 23:54 發表   ! _8 d4 w/ n: a! ~* {8 r! O
你都怎麼玩?這種問法,目前有妹子和你聯絡?
/ m% i9 o. p6 T6 z都有幾個啊

引用:
原帖由 Funnyman 於 2018-5-7 08:42 發表   7 R/ D, T+ X! l8 N- U, Y
$ M" n6 n7 j# d! Y+ q) V$ [5 e# a
都有幾個啊
# t& h1 i, B! D! _$ Y% K: T; y$ {9 \
這個回答我看不懂…

引用:
原帖由 angel0317 於 2018-5-7 12:00 發表   
8 ?8 w& ?# \8 i  ?7 q$ u1 N+ x* I
這個回答我看不懂…
7 \; G1 r' w9 b* S2 g! G6 [. I
為什麼?你是台灣的?呵呵

怎感覺愈來愈多男人想找CS/TS玩…

引用:
原帖由 Funnyman 於 2018-5-8 13:58 發表   , z& S6 N- ^9 ~! e3 ?

/ J* z: {& X- n3 s, |為什麼?你是台灣的?呵呵
: C% C- {4 c; V1 Q0 N9 [" V
大陸吧..

引用:
原帖由 annachan 於 2018-5-8 21:29 發表   . a* L+ w; S8 r, W) M3 C9 W
+ L2 ~" I& M! n! g5 C性解放..

引用:
原帖由 annachan 於 2018-5-8 21:29 發表   4 F8 o+ ?7 Y% |! }5 i; @' \
& ^: Q1 m* D6 o& }
因為唔洗錢

真心覺得cam 好冇誠意 點解吾大大方方約人出黎?
FB : Fox Sakurai
WeChat :  foxcdelf
IG : foxsakurai

引用:
原帖由 ggininder 於 2018-5-9 22:27 發表     l9 L% q! D; C0 `* a( d, \
9 C* c1 F- v" s( X6 R8 r! P) m/ X7 |
因為唔洗錢
3 h% S, k5 b: r你誤會喇,我之前啲TS全部要比錢,而且唔係香港的TS

引用:
原帖由 火狐子 於 2018-5-9 22:52 發表   / |) J9 q+ s% c5 P5 w$ o
真心覺得cam 好冇誠意 點解吾大大方方約人出黎?
8 g0 A; @* I0 K
咁有時大家未必方便出來,只是提議

Push push thanks

回復 11# Funnyman 的帖子

Cd 同ts 唔係一樣ga bor..

Push push :)

加我wechat傾計丫^^
wechat : dorathyng

Hihi

我是ayres我we chat :ayres6969

回復 1# Funnyman 的帖子

TS與CD不同,其實你搞清楚想找TS定CD未架?

引用:
原帖由 Charlotte_Tse 於 2023-11-5 01:26 發表   5 O' c( b/ g0 H. O6 M
TS與CD不同,其實你搞清楚想找TS定CD未架?
  N/ k( f+ l2 j% h5 Z7 q' f# ~3 P
兩樣都得

回復 19# Funnyman 的帖子

咁請問你,喜歡甚麼類型的CD呢?