嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

激素治療報告, 盡量詳盡記錄 2/12 更新

回復 79# treesang 的帖子

其實我最近有磅過, 變咗61.7kg5 m7 x* n1 c: y  U* A
張電腦飛寫23.5
  y1 G1 E  |, V! ?/ x- p- [, `: w7 x' |4 P
小咗雄性激素, 新陳代謝減慢
- {% |1 c  A$ g8 a; g% X! s& K梗係會肥咗( `7 t% }9 ?" ]" G  a
我諗好多mtf都唔想- h2 z  i& @2 P1 N6 {) ~: S
, n+ M' V1 O! l) b

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 78# 變裝家務奴 的帖子

我當然知腰臀比先重要9 O  r8 |6 `7 _9 K5 F9 W8 n( b9 H
但就算我冇左個肚腩
+ {! ?# y$ a: `# ?都有31-32寸腰* ?$ {( ~1 l. G0 ?. e4 l
要有靚腰團比就要40吋巨躉

直接去切左兩個蛋,願望好快實現。

睇到呢篇嘢,我突發諗起7年前日子都差不多,唯獨係無睇醫生,食左1年藥,日日照鏡睇到自已既變化,雖然下面多左啲野,但感覺好實在,回到家裡,討厭既哥哥突然問我點解近來個樣變左,諗起啲女優(我係逐條清哂毛,都係頭髮到耳仔,都係畀人叫小姐,有次成堆小朋友過黎叫我係咪姐姐)
6 ^0 A% Q& D/ {' h' b& n因為我哥經常借我電腦睇咸網,
" J/ _  N9 u" |' l不過講番,食藥唔可以斷,否則問題很多4 m' A# B9 p+ L+ p- p5 U) E

- f! r) f3 p6 S/ S7 P; L2 w[ 本帖最後由 ahbee9603 於 2018-9-27 23:03 編輯 ]
朝比內 莉香
(゚∀゚)~"目標是一個可愛的女裝子"

引用:
原帖由 ahbee9603 於 2018-9-27 23:01 發表   4 x* m$ w% G0 J: x% n  s3 j- n: N
睇到呢篇嘢,我突發諗起7年前日子都差不多,唯獨係無睇醫生,食左1年藥,日日照鏡睇到自已既變化,雖然下面多左啲野,但感覺好實在,回到家裡,討厭既哥哥突然問我點解近來個樣變左,諗起啲女優(我 ...
7 p0 ~  K. N% C! E4 c
基本上無乜可能,就算你食的藥係醫生開,臨做手術都一定要停

引用:
原帖由 treesang 於 2018-9-27 23:42 發表   
6 S, ?' y% L, e0 N, N$ m7 ]
* d/ a% r( o6 S基本上無乜可能,就算你食的藥係醫生開,臨做手術都一定要停
9 @9 h# D0 c, R5 D4 Y! c$ v我做過手術(其他), 術前當然乜藥都停,防止影響麻醉藥作用  f3 K! e8 e6 x1 D2 x/ V- M! C
我既意思係如果食開藥,無心變,就唔好食,否則好多問題(包括我)
朝比內 莉香

161冇肚腩都成31吋,其實你話自己似女仔果陣有a冇少少心虛; T3 e# r6 }. u
% x7 |6 W+ A6 o
引用:
原帖由 humenfemme 於 2018-9-27 22:12 發表   % m. v7 n$ L: w9 K) R# V0 T
其實我最近有磅過, 變咗61.7kg" a- |9 A& [$ j4 |& {1 G$ @9 A, c
張電腦飛寫23.5
( \+ _- o  b% }/ R+ I6 x5 e! m
% A3 q7 B1 j, W$ E- W! [# R小咗雄性激素, 新陳代謝減慢
7 I1 A, d' \# M0 F梗係會肥咗
& f) h& K) U- z- k% h. H3 y/ n我諗好多mtf都唔想

引用:
原帖由 espial 於 2018-9-28 09:32 發表   ( v1 b1 _& a3 J
161冇肚腩都成31吋,其實你話自己似女仔果陣有a冇少少心虛- t7 z/ X. d1 Z# s4 U* d: `
  a! h. c. F. r. u
  bmi先係重點7 H) o/ L* X1 T
引用:
原帖由 ahbee9603 於 2018-9-28 00:33 發表   & u7 S& ^" }6 Y1 w% S9 i% R# J: ]6 H

. o2 b1 l9 i1 j" q" E9 K我做過手術(其他), 術前當然乜藥都停,防止影響麻醉藥作用
/ }* Z* {5 e1 y; @- D! ~# s我既意思係如果食開藥,無心變,就唔好食,否則好多問題(包括我)
5 f( |, ~% Q1 U7 p
如果食藥,變性係出於變裝的話,叫佢地返去諗清楚把la

回復 88# treesang 的帖子

我都係為佢好,身型比例真係冇所謂,健康就ok啦。但行得呢條路仲要自我感覺太良好會出事,做左小醜都唔知咋。真係睇到我打冷震
+ }0 w# X6 o7 U2 _6 {
1 A9 Y- z: Q/ {+ ?; m3 o& q[ 本帖最後由 espial 於 2018-9-28 18:16 編輯 ]

變裝還變裝,同變性其實無直接關係 切左又著番男裝,切黎做咩😂
' U1 r3 g3 ]; R$ r9 Q, n% |- w1 x5 @- `9 N- B
朝比內 莉香

回復 86# ahbee9603 的帖子

從來都唔係為左變裝而用藥
0 r% l8 q$ |' t% w6 V只係想整走下身嗰樣異物
8 E/ ^; Q7 R; ?" |從來冇諗過做尤物或者搵人養! l! _+ R; v* p+ z' H5 c2 q0 N
所以根本冇需要放相) N# N8 R7 A! k' b

9 l7 y& J' P/ E* n; u3 ^而且我都男仔頭, 又鍾意女人: ?% ?* Q* B! J2 {, y$ b6 a2 \
除左想留長啲頭髮之外
5 |# e; c5 t; D  ]9 z做完手術繼續男人裝絕對ok
3 r: `9 U* h6 W3 y3 t( b0 B. Z而且條街大把妙齡少女都係牛記笠記9 p: \% }- @- U6 t0 T2 v5 q0 I
咪又係靚女一名
& Y# y7 Q: u9 M- w6 J6 b& ]我就唔會因為我著男人衫覺得自己唔係女人囉
8 n) B6 C, W! T, i* p+ T4 F$ Y2 k0 u1 f' f/ a
再講, 真女人都燕瘦環肥, 有靚有醜; K: V% A3 i) q- g6 A7 }/ T$ E( x, b
使乜同啲無聊人一般見識2 g- ^. |! q5 w" u: ~1 L/ M1 Q

. |9 |6 y) G8 q( a. u3 I[ 本帖最後由 humenfemme 於 2018-9-28 20:49 編輯 ]

引用:
原帖由 ahbee9603 於 2018-9-27 23:01 發表   
5 _! v. d! Q4 N1 s睇到呢篇嘢,我突發諗起7年前日子都差不多,唯獨係無睇醫生,食左1年藥,日日照鏡睇到自已既變化,雖然下面多左啲野,但感覺好實在,回到家裡,討厭既哥哥突然問我點解近來個樣變左,諗起啲女優(我 ...
" W3 s* A& c2 w7 l6 y; o
自己食仲要得1年...個樣變化有幾大?

不如影幾張分享下

引用:
原帖由 Jany 於 2018-9-28 20:51 發表   3 ^; J- `5 _( z% T

/ h0 D: {2 n+ O1 A自己食仲要得1年...個樣變化有幾大?
5 G" H1 h6 E" \" z0 P1 B8 U
呢樣野,就睇你點食,幾時食同埋食左幾多la

引用:
原帖由 ahbee9603 於 2018-9-28 20:16 發表   
5 G$ k1 P% y, i變裝還變裝,同變性其實無直接關係 切左又著番男裝,切黎做咩😂
+ {* R/ z% [: l: C& h# @遺憾的係真係有人因為女裝而走去變性- p# [; u9 k0 V3 C& f: J
至於切左又著番男裝果d

回復 50# flashgood 的帖子

我食緊都有這情況

引用:
原帖由 humenfemme 於 2018-9-28 20:46 發表   # U% \  j* `) @7 X# p$ P& N, f
從來都唔係為左變裝而用藥. U4 _# \  i' P4 s2 B; k- b+ g
只係想整走下身嗰樣異物
7 o# w: @$ s; ~' T從來冇諗過做尤物或者搵人養
0 E& N" |; l8 _5 ?0 z所以根本冇需要放相. `1 m# X( n3 g4 v' o: }- M* L

1 Z& {# v8 @7 A) |2 v# x5 f而且我都男仔頭, 又鍾意女人0 i0 \/ B* o% ]  \1 o$ ~& R- Q. h9 t
除左想留長啲頭髮之外0 Y& }% ?( B7 s+ X1 u6 d# ^
做完手術繼續男人裝絕對ok
, q6 O5 |& b4 R; n- |: }8 a, s而且條 ...
: y  q- s4 R7 g2 L& W2 `: g7 {自知道自已係ts之後,好似有一種第六感覺醒,我們背負了作為女人既思想出發,亦知男人如何男性角度看待事物(特別女人和性)' H' L8 |) L, M9 j) G- F& \/ W# n
人既敏銳度,感性,知性,警覺性高左,同時理性低左,
" W& A1 R/ c7 N" ]. h1 S不過因為知道而不會介意,反正這條路,無論切與不切,用藥那天開始就回不了去
朝比內 莉香

引用:
原帖由 Jany 於 2018-9-28 20:51 發表   4 {& K5 l2 u" ?$ h

: S3 Y: x1 `* L& E" u6 `+ {自己食仲要得1年...個樣變化有幾大?
' M+ [' E/ z1 M& o1 a
如果只講樣,
. C8 @# F6 ]7 ]/ B" I% B8 m9 j臉型尖左(因為肌肉紋理開始隨荷爾蒙變化) ,
) k/ _* G0 k0 B3 m# N: C: w' D  h2 O皮膚白左(可能體內酸性增加左,敏感度高左,所以整親會痛左,但因為本身沒有女性對痛楚基本抗性,未必增加太多腦內酚抗痛)
3 ]' j( |) |; D的確氣力少左(肌肉力度難集中)
' C+ {8 p" V9 E8 g  ^7 z: K盤骨會增生(如青春期服)4 b# h% e* V0 B( C) W# L
權骨位會增生
, E" ]/ C+ q8 u9 t細佬會縮到得5cm, 左右(但勃起收就唔係啦)
, D( t1 e! u8 Z: }# x5 t頭髮會增加,容易生長,就算剪到陸軍裝
, j3 w' ^! ?+ W5 T9 f' [) H# G半年後都會長到落肩(最長去到腰)9 c' n- ~7 x' c* a9 X
以上因人而異
朝比內 莉香

回復 96# atr182 的帖子

我食左成十一個月啦,仍然會有時痛有時痕,有問過其它女生,只係話係正常,但係持續幾耐就未知

回復 99# flashgood 的帖子

乳頭而家超敏感
$ g! [. Q3 a2 `掂到少少就已經好覺; A9 X! ^5 A* O+ v2 a
戴胸圍真係有其必要