嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

激素治療報告, 盡量詳盡記錄 2/12 更新

回復 79# treesang 的帖子

其實我最近有磅過, 變咗61.7kg7 g# f( A* q% K; k5 _$ r" ~
張電腦飛寫23.5
8 m$ p+ u6 |) N3 V6 w  ~. `" C. x. j  e* T( G$ C6 ?8 c2 Q6 }7 R* m
小咗雄性激素, 新陳代謝減慢) U) \  \: ?9 P- u% \$ }( ^% G
梗係會肥咗
# M2 K2 D  H1 q) t" m* q1 R/ p我諗好多mtf都唔想7 v' R( k& s  M' B! O( p

. E' z% x( s4 v$ Y[ 本帖最後由 humenfemme 於 2018-9-27 22:19 編輯 ]

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 78# 變裝家務奴 的帖子

我當然知腰臀比先重要3 o  M% h+ ^  F4 r3 L9 `
但就算我冇左個肚腩0 x' x; X. C4 U0 G7 k$ J" P
都有31-32寸腰
" `2 O) v0 [% M# A要有靚腰團比就要40吋巨躉

直接去切左兩個蛋,願望好快實現。

睇到呢篇嘢,我突發諗起7年前日子都差不多,唯獨係無睇醫生,食左1年藥,日日照鏡睇到自已既變化,雖然下面多左啲野,但感覺好實在,回到家裡,討厭既哥哥突然問我點解近來個樣變左,諗起啲女優(我係逐條清哂毛,都係頭髮到耳仔,都係畀人叫小姐,有次成堆小朋友過黎叫我係咪姐姐)9 y. j/ y* E& `5 ?% B
因為我哥經常借我電腦睇咸網,
. f/ i. R3 b5 d) L6 y  K不過講番,食藥唔可以斷,否則問題很多
: X2 R( V1 ]# a; _
" O, }) |2 V' S6 L. s) X; _[ 本帖最後由 ahbee9603 於 2018-9-27 23:03 編輯 ]
朝比內 莉香
(゚∀゚)~"目標是一個可愛的女裝子"

引用:
原帖由 ahbee9603 於 2018-9-27 23:01 發表   9 u3 ~) t" l+ @6 h& o* O) z4 O
睇到呢篇嘢,我突發諗起7年前日子都差不多,唯獨係無睇醫生,食左1年藥,日日照鏡睇到自已既變化,雖然下面多左啲野,但感覺好實在,回到家裡,討厭既哥哥突然問我點解近來個樣變左,諗起啲女優(我 ...
. J) Y8 L/ \7 b  t3 h基本上無乜可能,就算你食的藥係醫生開,臨做手術都一定要停

引用:
原帖由 treesang 於 2018-9-27 23:42 發表   & M1 r; [! y6 P, P9 D

8 [! g5 a* }( y- Z9 j! @! n基本上無乜可能,就算你食的藥係醫生開,臨做手術都一定要停
8 d+ n' }* b2 w# Q3 S6 q$ U
我做過手術(其他), 術前當然乜藥都停,防止影響麻醉藥作用8 u5 T: \) |9 A+ t
我既意思係如果食開藥,無心變,就唔好食,否則好多問題(包括我)
朝比內 莉香

161冇肚腩都成31吋,其實你話自己似女仔果陣有a冇少少心虛1 {6 j+ C7 B, L& ^: Y5 s
" O! s% ~# U( z2 G) U8 t" m8 r
引用:
原帖由 humenfemme 於 2018-9-27 22:12 發表   7 H( E" i" q9 k. `
其實我最近有磅過, 變咗61.7kg
4 t, d& |  @  O, N/ D$ F7 b張電腦飛寫23.5% |, l4 N( p$ e, ?" N% w, j
: o+ R# E2 P: _; J" @# C
小咗雄性激素, 新陳代謝減慢
5 |5 a6 L# Y& b4 d; T- c梗係會肥咗
# M! l- j% f4 u) X2 k* e我諗好多mtf都唔想

引用:
原帖由 espial 於 2018-9-28 09:32 發表   
5 h; W" b% Z$ g6 @1 \161冇肚腩都成31吋,其實你話自己似女仔果陣有a冇少少心虛
5 Y9 R4 ~& t' E3 Y; B! S+ y
2 `4 S) N8 \% V   bmi先係重點- L% [8 X: x2 l/ d7 O9 z
引用:
原帖由 ahbee9603 於 2018-9-28 00:33 發表   5 L4 {0 ]) \8 @2 B: W. j% n

, r" y, {3 @) [$ X我做過手術(其他), 術前當然乜藥都停,防止影響麻醉藥作用# s0 n3 ^1 L0 q/ r( d3 T3 P: t: H
我既意思係如果食開藥,無心變,就唔好食,否則好多問題(包括我)
- C/ ]5 `. b5 a
如果食藥,變性係出於變裝的話,叫佢地返去諗清楚把la

回復 88# treesang 的帖子

我都係為佢好,身型比例真係冇所謂,健康就ok啦。但行得呢條路仲要自我感覺太良好會出事,做左小醜都唔知咋。真係睇到我打冷震
( a4 h0 W$ w+ @5 c0 I
) u! l4 A, e  \2 d0 Q7 H[ 本帖最後由 espial 於 2018-9-28 18:16 編輯 ]

變裝還變裝,同變性其實無直接關係 切左又著番男裝,切黎做咩😂2 m, m# o; |4 a) R/ p

/ p% m* f  I4 v( J' r; S% }0 B# v[ 本帖最後由 ahbee9603 於 2018-9-28 20:43 編輯 ]
朝比內 莉香

回復 86# ahbee9603 的帖子

從來都唔係為左變裝而用藥
2 \, l2 G, Z4 ?8 K0 j& |$ g- S5 V只係想整走下身嗰樣異物- I( A% w* O% v
從來冇諗過做尤物或者搵人養
( [( f% m0 ?) k) ]/ R8 d所以根本冇需要放相0 ^) B* z# v5 {3 V. {% x
' E8 y3 S' D0 J$ W
而且我都男仔頭, 又鍾意女人
& L9 x' O/ ~% N0 s2 I; }$ ?除左想留長啲頭髮之外  q2 g( O: Q# t* N# x
做完手術繼續男人裝絕對ok
  ~. R+ H; ?% `- b  h! S1 L而且條街大把妙齡少女都係牛記笠記4 V/ |+ F$ k3 n5 ~: Q
咪又係靚女一名
+ @0 @2 d6 R! U4 Y% H& ?# p我就唔會因為我著男人衫覺得自己唔係女人囉
# M) ~; a& c4 x& a$ v$ k9 o: r  O, K' a( p# C' X
再講, 真女人都燕瘦環肥, 有靚有醜+ e5 z. w* c' K% {2 }/ `. T% W* o, z- W
使乜同啲無聊人一般見識+ Z' r( r! P: t2 k* w

0 T$ J" ?5 R3 s! `$ `[ 本帖最後由 humenfemme 於 2018-9-28 20:49 編輯 ]

引用:
原帖由 ahbee9603 於 2018-9-27 23:01 發表   
+ z7 ]  g( h) f) `睇到呢篇嘢,我突發諗起7年前日子都差不多,唯獨係無睇醫生,食左1年藥,日日照鏡睇到自已既變化,雖然下面多左啲野,但感覺好實在,回到家裡,討厭既哥哥突然問我點解近來個樣變左,諗起啲女優(我 ...
* C3 k' k6 Y+ Y: S# u# m
自己食仲要得1年...個樣變化有幾大?

不如影幾張分享下

引用:
原帖由 Jany 於 2018-9-28 20:51 發表   
% m7 m4 v9 O6 D+ X9 K4 N  u
7 Q1 Y) D9 R1 U自己食仲要得1年...個樣變化有幾大?
3 J) M2 D& m9 ~7 b8 @呢樣野,就睇你點食,幾時食同埋食左幾多la

引用:
原帖由 ahbee9603 於 2018-9-28 20:16 發表   & C6 i* U. h5 M% A/ H; P! y# i
變裝還變裝,同變性其實無直接關係 切左又著番男裝,切黎做咩😂
2 h" U% R- N( r$ n2 I遺憾的係真係有人因為女裝而走去變性
, P: Q( G+ r1 m! I至於切左又著番男裝果d

回復 50# flashgood 的帖子

我食緊都有這情況

引用:
原帖由 humenfemme 於 2018-9-28 20:46 發表   
* `! K6 G. m# b8 Z/ v從來都唔係為左變裝而用藥# O+ H5 j8 M3 f3 C' n+ c* Z2 f
只係想整走下身嗰樣異物
( F' t5 \4 B) n" Q0 k! m/ S2 X! t從來冇諗過做尤物或者搵人養
0 I2 y, Y$ p6 r9 y' n+ J) L( ?( G/ d所以根本冇需要放相
. h" Z9 J, n4 J8 I& a+ u! R! L  e8 h! I
2 D3 Y) j* Z' u  O, D4 Y而且我都男仔頭, 又鍾意女人" j) o! c6 o5 G- i. t6 ^% }
除左想留長啲頭髮之外6 ^. ?& [2 E  ~# I4 q  N& g
做完手術繼續男人裝絕對ok ; q4 l9 c( g% z! M: L
而且條 ...
' z3 ?; ~  g2 ~( z4 G1 y% I+ z
自知道自已係ts之後,好似有一種第六感覺醒,我們背負了作為女人既思想出發,亦知男人如何男性角度看待事物(特別女人和性)
# i7 _8 Z* v* E2 B  F! K人既敏銳度,感性,知性,警覺性高左,同時理性低左,7 l. U# G5 p* f- n# t
不過因為知道而不會介意,反正這條路,無論切與不切,用藥那天開始就回不了去
朝比內 莉香

引用:
原帖由 Jany 於 2018-9-28 20:51 發表   
; |8 m3 ?% H5 W. F4 c% H" [
7 y5 R9 ]2 _2 L6 K. s& t4 D( E8 Z" S自己食仲要得1年...個樣變化有幾大?
# K* D" k% u# G* d. W4 e如果只講樣,# R0 x" T, C1 k0 g! o
臉型尖左(因為肌肉紋理開始隨荷爾蒙變化) ,
) \/ X; o( n* z+ R/ O( \皮膚白左(可能體內酸性增加左,敏感度高左,所以整親會痛左,但因為本身沒有女性對痛楚基本抗性,未必增加太多腦內酚抗痛); r' s, z$ b/ ~2 \; M4 m& s* S
的確氣力少左(肌肉力度難集中)
0 g) A7 P# f4 L9 o, k2 S盤骨會增生(如青春期服)
8 l* f( P4 {/ g' u: `& x權骨位會增生
- {6 }% z$ y5 X" _& c細佬會縮到得5cm, 左右(但勃起收就唔係啦) 2 I( v: }, J7 k! \6 s0 k
頭髮會增加,容易生長,就算剪到陸軍裝- M4 ~$ R% V4 t7 F
半年後都會長到落肩(最長去到腰)& U0 y- W  t- x5 T( U- e# n, L
以上因人而異
朝比內 莉香

回復 96# atr182 的帖子

我食左成十一個月啦,仍然會有時痛有時痕,有問過其它女生,只係話係正常,但係持續幾耐就未知

回復 99# flashgood 的帖子

乳頭而家超敏感3 ~9 P# ]$ D: B1 H
掂到少少就已經好覺
6 O! Z  K( Q# q4 e戴胸圍真係有其必要