嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有人試過女裝去看電影嗎?

有人試過女裝去看電影嗎?

在電影院中的燈光比較暗,好像不容易被其他人發現……3 j2 n: G* A* P
有人試過這樣做嗎?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
很平常。。。試過很多次了
晴晴是一個Part-time女生,游走於兩性之間去看性別世界。期望自己可以成為向日葵,永遠散發正能量。

的確是很平常的事。會CD外出的姊妹大部分都會去看過電影。

冇乜意思
( i! v2 h4 `( o: z5 G% ~  p有冇人試過女裝一個人係繁忙時間坐地鐵
- Y3 b8 H; R0 l" v我試過有日下午6點得我自己一個cd坐地鐵

引用:
原帖由 pantyhosehei 於 2018-6-10 03:33 發表   
+ R/ L9 L: c7 L7 h在電影院中的燈光比較暗,好像不容易被其他人發現……
' ?8 g' M$ @7 Y- v有人試過這樣做嗎?
. N  U4 M1 g3 k/ X" ]
要被發現的話,來回電影院都會啦,別掩耳盜鈴吧 www. u8 Y& P4 P; p0 D/ _) Y  E
) |. w$ p9 U$ v# [  t$ w" [
引用:
原帖由 gila 於 2018-6-10 08:05 發表   , n* \* k2 ^3 t5 O: r
的確是很平常的事。會CD外出的姊妹大部分都會去看過電影。
1 U2 `% L1 _& D懶R沒女裝看過電影 wwww 本來就少看戲
: s& f6 w' y: n. d# L% W, [
( C3 v5 K# L, D# j
引用:
原帖由 找友果本 於 2018-6-10 08:29 發表   5 U" @! U  j% {
冇乜意思; _. m, a9 v$ G
有冇人試過女裝一個人係繁忙時間坐地鐵- D& j/ {. T# |2 h  j8 C
我試過有日下午6點得我自己一個cd坐地鐵
8 e/ `, z5 o1 Y  `地鐵?哪一城市 wwww! @% c  a1 @6 f7 R  A
9 S, z7 D% I! y% H
利申:搭過13城地鐵
& C0 N1 a9 l. Q) u
! x; l/ Z4 V4 k% E[ 本帖最後由 Rachel 於 2018-6-10 10:16 編輯 ]
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

剛剛尋晚先去睇完戲
FB : Fox Sakurai
WeChat :  foxcdelf
IG : foxsakurai

看電影有呀,但繁忙時間冇試過坐 mtr

看電影在家看 ' U% u# {% E9 t
搭巴士多搭地鐵少
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

引用:
原帖由 pantyhosehei 於 2018-6-10 03:33 發表   
) T; k, I$ B2 i  |6 D* \2 ]/ [+ _在電影院中的燈光比較暗,好像不容易被其他人發現……5 G* m. Y( c" v+ s. j$ s
有人試過這樣做嗎?
" \! J" R# R0 f& d0 S1 R# p曾經試過一次,不過刺激完、體驗完就算3 A, K9 f4 i, g9 @* E" a) r! S

' v: z& Q4 z# Q" Y  A但建議唔好久唔久就CD女裝睇電影
5 r8 g" {) B, \  K" ?  f  j+ o. N2 E$ g3 ]  k
因為可能你選擇講坐咩位,個把聲已經我覺得會易穿幫
2 f3 }" l9 P, r5 p4 A0 O6 W) q
所以建議你試之前要三思,不過當時我覺得最糟糕就係睇緊套電影時,$ O! U) Y+ x/ I* V) n; o
1 m& ^, L$ _( ?. h
JJ全程都扯到硬一硬(注:為了防止外觀凸出硬直狀態,CD女裝前已經做足功課)
0 ^2 x7 L+ w1 w) E: C# v
' P9 ^3 ^4 C" x, R0 D- b8 a& C但最終睇到一半忍唔住都要入洗手間搞一搞) p$ F/ F: I# s7 B% S
4 L4 Y5 @  Y, ?

引用:
原帖由 火狐子 於 2018-6-10 12:37 發表   ( }& g' T# i5 j+ }8 K
剛剛尋晚先去睇完戲
* F. S$ Q; _# U

. n5 x7 `! [6 b# _! [應該仲有行街,買野。
享受 一分一秒的 CD

回復 9# wolfhell0204 的帖子

睇咩戲睇到中途硬晒
晴晴是一個Part-time女生,游走於兩性之間去看性別世界。期望自己可以成為向日葵,永遠散發正能量。

引用:
原帖由 wolfhell0204 於 2018-6-10 15:02 發表   
$ r* B' j' K9 ]9 O' v7 ]+ z% ]5 p; \( R4 @2 y0 _3 D7 O+ d
曾經試過一次,不過刺激完、體驗完就算
# c9 Q+ i7 N1 Y& a- l5 H5 @( b3 \6 G5 V2 {4 P' p# O' o7 R' v
但建議唔好久唔久就CD女裝睇電影# {5 q3 w8 w3 @9 j

/ _+ R5 `/ C' Y6 |5 V因為可能你選擇講坐咩位,個把聲已經我覺得會易穿幫
. ~4 T3 v, R. k! ]. F) e8 h$ o4 M, }. U1 a& u+ d# n3 H2 K
所以建議你試之前要三思,不過當時我覺得最糟糕就係睇緊套電影時,& F8 t* ?: k( d  s9 n- c1 U" S

. Z$ a7 H4 C" x+ g' D, RJJ全程 ...
1 G+ k2 j! i# C5 V2 l; L
: V3 M, |7 }7 D- G難道是看情色片?
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

我不敢耶,購票的時候感覺聲音會被聽出來

引用:
原帖由 pyes0000 於 2018-6-10 21:35 發表   
. y) |7 A: v6 K3 g& t# \- C我不敢耶,購票的時候感覺聲音會被聽出來
7 a7 X  T8 Y! K- z
* E4 E/ s& Z3 ~) @全部網上買,又定位。6 |1 M4 C/ O2 P# E9 O3 i) `
完全不經人手 。
享受 一分一秒的 CD

就算知道唔通唔比你入場咩∼

試過 n 次了

試過好幾次

小妹變裝新手,仲未夠膽cd出街

我都係近排先找到這個網頁,如果有緣認識到志同道合的姐姐,一群出街,應該會夠膽d

因為沒有外出的經驗,所以不敢想人多的地方的說……